Substratas, žemės, gruntas etc...
Noreciau megint ant bio bizz zemiu bet ju keliose pardotuvese neradau tai pirmas klausimas toks ar isvis ju yra lietuvoje? antras klausimas toks daug kas sako kad tinka kaktusu zemes... gal kas galit smulkiau pakomentuot kaip jos vadinasi tikslei? nes parduotuvei tu substratu,zemiu,durpiu tiek yra rusiu kad ojojoj galva pradeda suktis beziurint... ar yra didelis skirtumas auginant tarp zemiu ir substratu (tokios purios zemes) ar tinka tie durpiu substratai ar nelabai? dekingas
nu jo cia kazko kokybiskesnio gaut kaip biobiz ar fox farm tai manau neina , nors ka mes zinom ko vertos musu lietuviskos durpytes-zemytes , tie kas augina su foxfarm ar bio biz tai nebande lietuvisku zemiu , siaip as perku agronomo patarima zalia maisha universalios ( durpiu susbstratas) , tada dargRamas rašė:Noreciau megint ant bio bizz zemiu bet ju keliose pardotuvese neradau tai pirmas klausimas toks ar isvis ju yra lietuvoje? antras klausimas toks daug kas sako kad tinka kaktusu zemes... gal kas galit smulkiau pakomentuot kaip jos vadinasi tikslei? nes parduotuvei tu substratu,zemiu,durpiu tiek yra rusiu kad ojojoj galva pradeda suktis beziurint... ar yra didelis skirtumas auginant tarp zemiu ir substratu (tokios purios zemes) ar tinka tie durpiu substratai ar nelabai? dekingas
imaisau kaktusiniu zemiu , jos tokios su nemazai zvyro , 4lt kainuoja 5L ju ,siaip buciau bandes vien tik su tom kaktusinem , bet neraso ant ju pakuotes nei ph nei npk , dar imaisai perlito ir biski smeliuko ir turi visai nebloga zemyte, nu pas mane
5 savaites 3 vegetuoja tokiose zemese ir dar vitaminu nepraso
Ar ne sitos trasos su zemu pH? Nors jei su kokiais dolomitmilciais pamaisysi ir susivienodinsgRamas rašė:sndn nesusilaikiau ir uzlekiau i zalia stotele nusipirkau vitaminu augalams SCHULTZ orchid food (trasos gausiai zydincioms orchidejoms+mikroelementai) NPK 19-31-17... ka manot geras pirkinukas? man jos pasirode geriausios buvo daug kitokiu SCHULTZ trasu mokejau~20lt 283g
Čia žydėjimui? Aš tai nesuprantu kaip jūs perkat trąšas orchidėjoms, kai pilni užsienio forumai neigiamų atsiliepimų apie trąšas orchidėjoms naudojamas ne orchidėjoms?gRamas rašė:sndn nesusilaikiau ir uzlekiau i zalia stotele :D nusipirkau vitaminu augalams :D SCHULTZ orchid food (trasos gausiai zydincioms orchidejoms+mikroelementai) NPK 19-31-17... ka manot geras pirkinukas? man jos pasirode geriausios buvo daug kitokiu SCHULTZ trasu :) mokejau~20lt 283g ;)
BOB - Bombs Over Bagdad!
jo zydejimui rinkausi is keliu varijantu: 1.All Purpose Liquid Plant Food NPK 10-15-10 2.All Purpose Water Soluble Plant Food NPK 20-30-20 3.Orchid Food Water Soluble Plant Food NPK 19-31-17 (pirkau sitas del to kad pasirode geriausias fosforo santikis) aisku buciau pirkes Bloom plus bet ju nebuvo... Sigma kodel blogas mano pasirinkimas? ar gali pagristi?Sigma rašė:Čia žydėjimui? Aš tai nesuprantu kaip jūs perkat trąšas orchidėjoms, kai pilni užsienio forumai neigiamų atsiliepimų apie trąšas orchidėjoms naudojamas ne orchidėjoms?gRamas rašė:sndn nesusilaikiau ir uzlekiau i zalia stotele nusipirkau vitaminu augalams SCHULTZ orchid food (trasos gausiai zydincioms orchidejoms+mikroelementai) NPK 19-31-17... ka manot geras pirkinukas? man jos pasirode geriausios buvo daug kitokiu SCHULTZ trasu mokejau~20lt 283g
as irgi nusipirkau durpiu substrato 20l `Agronomo patarimas` ph 5,5-6,5 ir dar `Zemes kaktusams` Jukneviciaus 5L jas abi sumaisius gausis visai neblogos zemeles vazono apacioje dar pridesiu `Drenazas augalams`drenaziniu akmenuku jie padeda nuo perlaistymo,nedalaistymo ir oro patekimo i saknis super dalykasJealous rašė:nu jo cia kazko kokybiskesnio gaut kaip biobiz ar fox farm tai manau neina , nors ka mes zinom ko vertos musu lietuviskos durpytes-zemytes , tie kas augina su foxfarm ar bio biz tai nebande lietuvisku zemiu , siaip as perku agronomo patarima zalia maisha universalios ( durpiu susbstratas) , tada dargRamas rašė:Noreciau megint ant bio bizz zemiu bet ju keliose pardotuvese neradau tai pirmas klausimas toks ar isvis ju yra lietuvoje? antras klausimas toks daug kas sako kad tinka kaktusu zemes... gal kas galit smulkiau pakomentuot kaip jos vadinasi tikslei? nes parduotuvei tu substratu,zemiu,durpiu tiek yra rusiu kad ojojoj galva pradeda suktis beziurint... ar yra didelis skirtumas auginant tarp zemiu ir substratu (tokios purios zemes) ar tinka tie durpiu substratai ar nelabai? dekingas
imaisau kaktusiniu zemiu , jos tokios su nemazai zvyro , 4lt kainuoja 5L ju ,siaip buciau bandes vien tik su tom kaktusinem , bet neraso ant ju pakuotes nei ph nei npk , dar imaisai perlito ir biski smeliuko ir turi visai nebloga zemyte, nu pas mane
5 savaites 3 vegetuoja tokiose zemese ir dar vitaminu nepraso
Senukuose esu užmatęs kažko panašaus į perlitą, tai 5l kainavo apie 20lt. Žalioj stotelej gal panašiai?Jealous rašė:"Zalia stotele " kiek buvau tiek visada radau , tik kad mazom pakuotem ne pigiai iseinakastonass rašė:Gal kas gali pasakyt, kur Kaune būtų galima nusipirkt perlito? Senukuose ir Maximoje nėra.
tiksliai nepasakysiu , bet kazkas 2.5l ~4ltkastonass rašė:Senukuose esu užmatęs kažko panašaus į perlitą, tai 5l kainavo apie 20lt. Žalioj stotelej gal panašiai?Jealous rašė:"Zalia stotele " kiek buvau tiek visada radau , tik kad mazom pakuotem ne pigiai iseinakastonass rašė:Gal kas gali pasakyt, kur Kaune būtų galima nusipirkt perlito? Senukuose ir Maximoje nėra.
stai rezultatas kaip taupai ir sodini i bloga zeme ir dar neaisku kas dar prades lysti is zemes.....jau negana to kad kalcio trukumas....
http://i172.photobucket.com/albums/w19/ ... CF5361.jpg pats kaltas!
http://i172.photobucket.com/albums/w19/ ... CF5361.jpg pats kaltas!
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
gal kas naudojat ar norma weikia? negrybauja jis?
http://www.senukai.lt/p.php/matavimo-ir ... ab=vendors
http://www.senukai.lt/p.php/matavimo-ir ... ab=vendors
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas