Apskritai tokia tema, durnyste kurt, cia bile pablezgavot.
Esmeje - apie nieka.
Kad savo paranoja pasidalinai, tai dėkui. Tai tik patvirtino senas nuostatas, kad jokios prekybos čia negali būti. Ir nebus. Turim precendentą, kuriuo galėsim vadovautis.Tragedijus rašė:na tai kame problemos? nuimkit redziui bana ir gyvenkit toliau. as pateikiau informacija kiekvienas isvadas pasidaret pats. gaila jei jis is tikro niekuo detas. zmogui bizni susikau. tik tiek kad uzsiimant tokiais dalykais tokiu sutapimu negali buti. peace
o tu nepagalvoji keliems jis supis gyvenima jei is tiesu yra tas kuo as itariu?runkelis rašė:o nepagalvoji kad gal jam supisai gyvenima
haha rašė:o tu nepagalvoji keliems jis supis gyvenima jei is tiesu yra tas kuo as itariu?runkelis rašė:o nepagalvoji kad gal jam supisai gyvenima
dalis pateiktu faktu buvo istrinti. o ir be to pats redis dingo nieko nepaaiskines. uzdare seed shopa neva del to kad paviesinau jo tapatybe bet juk ja galejo suzinoti bet kas irases jo varda google. matau chebra nusistacius pries mane neva apsmeiziau vargsa groweri bet gyvenime pasimokiau kad tokiu sutapimu nebuna...
[ nuotrauka ]
bet kaip matau jum poh... kaip jau kazkas minejo abi puses nores kad incidentas kuo greiciau nurimtu. jauciu kad ir sis postas bus pasalintas o acc uzbanintas kaip ir tragedijus...
hipiukas rašė:Naktibaldai, metas tau isikišti![]()
Taigi tu čia moki paskalas skleisti, pvž, kad Sigma moteris![]()
Arba, gad šitas forumas mentų irštva
Ir pnš
![]()
Mielieji forumiečiai, pažiūrėkite į lubas. Jus stebi vaizdo kameros
Klausyk pareigūne iš nevykusio tinklapio, gal papasakosi kokiu tikslu siuntinėjai žmonėms papūgų lesalo sėklas, kaip marihuaninių veislių ir rinkai jų adresus? Faktiškai nusikaltimo nedarei, o gavai adresus.haha rašė:galbut klystu bet mano nuomone čia tikrai per daug "sutapimu"...
Tai gal čia savo istoriją pasakoji ? Atėjas čia su šūdais sumaišiai, ir dar nesamones darai... save gerbiantis putikas to nedarytu. Nebent tu esi koks nusmurgęs prasigėręs studenčiokas, kuriam kažkas nepasisekė ir pavydi kitiem. Nors ir tai neatleistina. Ždž man tu aiškus.haha rašė:tu isivaizduok toki senariju. mentu uzverbuotas vaikinas pries pora metu prisijungia prie sio forumo. per ta laika igauna visu
Čia tas pats typo,blee nickas užstrigo,tas qThc ?Nu typo to puslapio savininkas?Sigma rašė:Klausyk pareigūne iš nevykusio tinklapio, gal papasakosi kokiu tikslu siuntinėjai žmonėms papūgų lesalo sėklas, kaip marihuaninių veislių ir rinkai jų adresus? Faktiškai nusikaltimo nedarei, o gavai adresus.haha rašė:galbut klystu bet mano nuomone čia tikrai per daug "sutapimu"...
http://www.legalus.net/dis/viewtopic.php?t=1162&start=0
O kodėl man atrodė,kad tik Tragedijus bandė čia kažką pasakyt tam Redžiui.Išvis Redžio du ar trys post'ai buvo.Tai hmm kur tie asmeniškumai,nelabai suprantu.Daugiau visokio fleimo ta tema iš mūsų visų buvo.Sigma rašė:Na ir ką jūs čia išsiaiškinsit? Nieko.
Aš čia matau, tik dviejų asmenų viešus santykių aiškinimusis. Tegul susiranda kitą vietą savo asmeniškumams.
Dar apie madas:runkelis rašė:tiesa priminsiu dabar madinga gyvus uzkasineti