litaeunseeds.com - pareigunu pinkles?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Nu ir meshlo pritashket mentas nementas kurmis nekurmis vienu zodziu paranojos virshune.
Ale pamoka aishki visus kontaktus reik googlint.
Taigi kol dar i vieshuma neishkilo tai ash ir buves mentas.
Nu nevisai mentas ir net ne savo noru (tokia jau buvo privaloma karine tarniba) bet mentovska forma su bananu bei kitais inkivizicijos pricindalais teko netik muvet bet ir panaudot.
Tai kuris daba mentas kareivukas su mentovskais zaisliukais dubasinantis nebepainanti girtuokli ar kazkokis pacaniokas policijos remejas.
Tikuosi RED&WHITE bus ishteisintas ir sugrish i Legalus foruma o mane galit suesti.
Hebra vistiek greitai pasaulio pabaiga taipkad viskas pofig.
Ale pamoka aishki visus kontaktus reik googlint.
Nu nevisai mentas ir net ne savo noru (tokia jau buvo privaloma karine tarniba) bet mentovska forma su bananu bei kitais inkivizicijos pricindalais teko netik muvet bet ir panaudot.
Tai kuris daba mentas kareivukas su mentovskais zaisliukais dubasinantis nebepainanti girtuokli ar kazkokis pacaniokas policijos remejas.
Tikuosi RED&WHITE bus ishteisintas ir sugrish i Legalus foruma o mane galit suesti.
Hebra vistiek greitai pasaulio pabaiga taipkad viskas pofig.
Žale žolė bet ne žolė..?
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Blia o pries gera desimtmeti gi ir as taip norejau policijos remejo pazymejimo... Buvo tokia miesto legenda, kad mentai pagave su tamsintais langais, ar seip nestipriai prasikaltus ir pateikus ta pazymejima uzmerkdavo akis... O pasiutes tada buvau! Keliuose chuliganavodavau, o dabar tiems patiems mentams vos ne aciu pasakyt reiktu, kad tramde mane, jei ne gal ka nukales buciau, ar pats issitaskes...
Pilypas is kanapiu
Žibuoklę dejau as ant tu maju ir man tikrai nusispjaut ka jie pranasavoenergetiniai gluosniai rašė:Anot majų, viskas baigsis 2012 metų gruodžio 23 dieną. O majai atrado NULĮ.Freddy Krueger rašė:Hebra vistiek greitai pasaulio pabaiga taipkad viskas pofig.

-
- Patyręs
Nemeluok gerai? Wiki ką kitą rodo: http://en.wikipedia.org/wiki/Freddy_KruegerFreddy Krueger rašė:Taigi kol dar i vieshuma neishkilo tai ash ir buves mentas.
Man tikrai 2000, po jų sutikimo, buvo žopa. Kam nebuvo?raMa rašė:Bybi dejau as ant tu maju ir man tikrai nusispjaut ka jie pranasavo :) puse pasaluio tikejo kad zopa bus 2000 :)
BOB - Bombs Over Bagdad!
Deja, majai neapskaičiavo jokios pasaulio pabaigos. 2021 Gruodžio 21d. papraščiausiai baigiasi majų kalendoriaus ciklas
Panašiai buvo su kompais, kurie datos nusakymui naudodavo 2 skaitmenis, t.y. 97m, 98m, 99m ir būm 00m (2000m)
Majų kalendorius matomai nebuvo suplanuotas naudoti ir pritaikytas naudojimui iki šių laikų. 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Freddy Krueger rašo:
Nemeluok gerai? Wiki ką kitą rodo: http://en.wikipedia.org/wiki/Freddy_Krueger
A kuo ne mentas, tik ne darbo metu ir be uniformos

Nemeluok gerai? Wiki ką kitą rodo: http://en.wikipedia.org/wiki/Freddy_Krueger
A kuo ne mentas, tik ne darbo metu ir be uniformos

Pilypas is kanapiu
-
- Patyręs
-
- Naujokas
- Reputacija: 0