Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Labadiena Klausimas ekspertam, daug sodinusiem, daiginusiem, isbandziusiem ivairius seed bankus. Kaip zinote nirvana-shop kainos visada mazesnes ir traukia aki, o dabar dar prasidejo akcijos pas juos, patrauklios veisles tik 15euro/10 seklu. Ar labai ryskiai skiriasi augaleliu kokybe tarkim nirvana vs dutch passion, greenhouse, big buddah ? Gal is nirvanos esate bande kokiu nors veisliu ir buvote jomis labai patenkinti?(tiek kaina, tiek daigumu, tiek derliumi). Klausimas abstraktus, bet busiu dekingas atsakiusiem
Neesu bandęs, bet esu girdėjęs, jog žmogus pirko iš Nirvanos early special su akcija už 15 eurų berods, sudygo puikiai, bet nesužydėjo iki lapkryčio mėnesio net.... Taip kad gaunas, sumokėk daugiau, nei sumokėsi mažiau bet turesi nieko.
Na reiketu daugiau komentaru, nes vienas atvejis tai beveik nieko nepasako. Man ir idomu ar egzistuoja tokiu geru seklu, kad sumoketum mazai bet uzaugintum nemazai
Sokan rašė:laba, ar is marijuana-seeds.nl siuntet kas nors,siuncia lietuvon normaliai?, seklos geros?;] nusiziurejai pora veisliu,tai dabar idomu.
dekui
sveiki norejau kvailo klausimo paklausti, o jei db siusiu seklas is seeds boutique arba nirvanos ten ziurejau reikia uzsireginti acoounta su savo adresu ten butina irasyti tikslius duomenis gal? nes gal pagal juos keliaus seklos ar ne? ar siuntimo adrese reiks pildyti kai bus ten jau pildimas su korteles saskaita ir t.t Beto noriu paklausti seklos y namus atkeliauja ar y pasta?
bandau KC Brains label'i.. radau visokiu atsiliepimu apie ji. Gal net daugiau blogu.. bet sudomino Leda Uno. Bandysiu imt tiesiai is KC brains, gal isvengsiu menko seklu daigumo, kuo daugelis skundzias. Kam teko artimai susidurt u KC Brains? Sakykit dabar, arba nutilkit amziams
Sokan rašė:laba, ar is marijuana-seeds.nl siuntet kas nors,siuncia lietuvon normaliai?, seklos geros?;] nusiziurejai pora veisliu,tai dabar idomu.
dekui
as va kaip tik is cia uzsisakiau , bet jau savaite kaip i emaila patvirtinimas neateina.... normalu cia? nes is kitur tai man gal per 3d ateidovo ats
dekui
as va kaip tik is čia uzsisakiau , bet jau savaite kaip i emaila patvirtinimas neateina.... normalu čia? nes is kitur tai man gal per 3d ateidovo ats
Gal uzsakymu daug turi ir nespeja. Turekit kantrybes
Sužinok ir pamatysi, manau patikimas. Nutuokiu ko jis. tu galvoji kai ir iš nirvana ar seedsman užsisakinėjo žmonės buvo 100% tikri, kad ten geros sėklos? Pabandė ir pamatė.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...