Šventasis karas: alkoholis vs marihuana
su bobulemis atsargiai tu nes kaip prades eiti visas rajonas pa vaistininka tai bus nejuokas tau paciam o bobules megsta paplepeti apie vaistus!
aisku juokauju as bet tikiu kad jos sveikata pasitaise tad geriau pasimelskite nes zmones kurie be sveikatos tai ju net artimieji atsisako!

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Iš visos šitos istorijos man įdomiausia kuris čia daktaras ant lietuvos siųlo narkotikų pavartotmenuleigis rašė:nzn.gal ne i tema.. pries keleta dienu kaimyne(jei apie48) pasake ked turejo insulta,gresia dar vienas,daktaras patare parukyti lengvo produkto,ar bent seklom papuosti sumustini,ji be xeminiu vaistu neuzmigdavo ir dar skausmai po insulto kamuodavo(Kaires puses) vakar ganja lengva pavaisinau. per pietus nuejaiu pasiteirauti: uzmigo be vaistu,kolkas vaistu nuo skausmo irgi negere nes ganja padejo,visa labai patenkinta.o snapsa jamdavo..... dbr sake nereikia nieko. dar ganjos
![]()

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
-
- Pažengęs
Nuo kokiu 13 metu pradejau vartoti alkoholy ir tai sekmingai dariau iki savo 18 gimdadienio , na o praejus jam , susiprotejau , kad jis manes laimyngu nepadaro.. Anaiptol - jis tik sugadina mane , o beto ir skonis to alkoholio , asmenishai man , yra nemalonus. Tai pala , kam daryti tai kas tau nesukelia teigiamu emociju ir kazhkokio tai pasiteinkinimo.. O ka jau kalbeti apie pagirias be kuriu praktishkai nepraslysta niekas. Na o MJ Tai vien pliusai ir tik pliusai . Tai tik shypsena ir geras emocijas keliantis "eleksyras" , nuo kurio nei y galva kam nors norisi duoti , nei pirshtus kishti kur tau nereikia. Zhodzhiu , esi girtas- tu nekontroliuojamas. Esi Priputes - tu NNT! 
Ganja - Connecting People!

Ganja - Connecting People!
-
- Naujokas
o aš tai pažįstu vieną bičą, kuriam kanapė ir priklausomybė nuo jos grasino sugadinti gyvenimą. nesugadino tik labai palankiai susiklosčius aplinkybėmsjuk tikrai pazystate zmoniu, kam alkoholis sugriove gyvenima, nusigere iki bomzhu lygio, o tu, kam marichuana sugriautu gyvenima, turbut negidejote, na as taip pat

svarbiausia yra prisiminti, kad tiek kanapė, tiek alkoholis, vartojami dideliais kiekiais, SUKELIA neigiamus efektus žmogaus kūnui ir psichikai. prisimink, pavydžiui, kaip jautiesi sekantį rytą po gerai prapūsto vakaro. reikia žinoti ribas

taika
svarbiausia yra prisiminti, kad tiek kanapė, tiek alkoholis, vartojami dideliais kiekiais, SUKELIA neigiamus efektus žmogaus kūnui ir psichikai. prisimink, pavydžiui, kaip jautiesi sekantį rytą po gerai prapūsto vakaro. reikia žinoti ribas.
Lb teisingai pasakyta
reikia jaust ribas betka vartojant , per daug vitaminu vartojant irgi kils problemu, beje man taip buvo 
Lb teisingai pasakyta

Nesveikas brakonierius 

Kaip jautiesi po gerai prapusto vakaro? Labai nuostabiai. Nesupratau, ka tu turejai omeny siuo klausimu. Gal tu himke patoviai rukai ir atchodai po vakaro buna, bet nuo normalios niekada man pvz. ryte nebuna negera ar pns.qlus rašė:o aš tai pažįstu vieną bičą, kuriam kanapė ir priklausomybė nuo jos grasino sugadinti gyvenimą. nesugadino tik labai palankiai susiklosčius aplinkybėmsjuk tikrai pazystate zmoniu, kam alkoholis sugriove gyvenima, nusigere iki bomzhu lygio, o tu, kam marichuana sugriautu gyvenima, turbut negidejote, na as taip pat
svarbiausia yra prisiminti, kad tiek kanapė, tiek alkoholis, vartojami dideliais kiekiais, SUKELIA neigiamus efektus žmogaus kūnui ir psichikai. prisimink, pavydžiui, kaip jautiesi sekantį rytą po gerai prapūsto vakaro. reikia žinoti ribas![]()
taika

Aš jaučiuos išsekes, nepilnai pailsėjes. Tokie va rytiniai minusai.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
Jei nemenkai iš vakaro prirūkau, tai dvi sekančias dienas jaučiuosi "išneštas". Viskas px, viskas zjbs būna, viską ramiai priimu
Bet kartu ir silpnoka. Būna, kad net po 3 dienų užeina "Reapet", kelioms ar keliolikai minučiu vėl jaučiuosi lyg parūkes MJ. Ypač blogai, jei taip nutinka darbe, arba vairuojant 

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Gal tu lsd vartoji,o ne rūkai?Kad flashback'ai pareina.hipiukas rašė:Jei nemenkai iš vakaro prirūkau, tai dvi sekančias dienas jaučiuosi "išneštas". Viskas px, viskas zjbs būna, viską ramiai priimuBet kartu ir silpnoka. Būna, kad net po 3 dienų užeina "Reapet", kelioms ar keliolikai minučiu vėl jaučiuosi lyg parūkes MJ. Ypač blogai, jei taip nutinka darbe, arba vairuojant

Taip buna kai ne namie būni, tada nelabai noris griut i svetima lovą. O kai gryšti namo, tai tada tik pailsėt žmoniškai išeina.... Gal namie aura kitokemartynass rašė:Apvalus kas tau trukdo normaliai issimiegot? Jei atsiekeles jautiesi pawarges, issekes griuk i lova ir toliau miegok neswarbu ar jau rytas ar diena, svarbu, kad butum pailsejes

Neremkim narkotikų prekeivių
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 38 Atsakymai
- 18618 Peržiūrėta
-