Peace

Pirma, 24/0, 18/6 ir t.t.. yra ne periodas, o santykis.kaya rašė:pirma , sviesos periodas rashosi diena/naktis, tad reikia laikyti ne 24/24, o 24/0.
Jei jau turi ta 80w lempą, tai tiks. Žydėjimui hps nusipirk ir viskas. Jei auginimo reportą padarytum būtų šaunuWilldish rašė:Kaskiek padejai, bet visvien neaisku man su tom sviesom pagal "kaya" tai supratau kad galeciau augynti reikia man nusipirkti 4 rusiu lempu Floweringui vienoke vegitacijai kitokia augimui dar kitoke ir zydejimui vel kitokia. Negi pradziai nepakanka dienines paprastos sviesos 80w? o po to pernesti ant natrio lempos? O del to parasimo 24/24 tai jo netycia tjp parasiau, norejau parasyti 24/0![]()
Per daug tau čia pasakė : ))Willdish rašė:Kaskiek padejai, bet visvien neaisku man su tom sviesom pagal "kaya" tai supratau kad galeciau augynti reikia man nusipirkti 4 rusiu lempu Floweringui vienoke vegitacijai kitokia augimui dar kitoke ir zydejimui vel kitokia. Negi pradziai nepakanka dienines paprastos sviesos 80w? o po to pernesti ant natrio lempos? O del to parasimo 24/24 tai jo netycia tjp parasiau, norejau parasyti 24/0![]()
http://www.legalus.net/dis/viewtopic.php?t=477Willdish rašė:Dar klausimelis o ka reiskia ta sativa ir indika kas geriau ir kuom skiriasi sativa krumelis nuo indika krumelio ir t.t ?ac...
As nesakiau, kad moteriski lapai neturi thc. Turi bet tikrai zymiai maziau, beje lapu skonis, rukant man tikrai nekoks. Grauzia, bet ajsku yr tokiu kurie ruko ir lapusPons_Jons rašė:THC turi lapai ir taip pat juos puikei galima rukyti. Martynai juokingai skamba thc neturi bet piraga ir piena virt galima tai kaip čia taip?
Nustebk - vyriški augalai turi THC, turi jo nemažai, kartais net daugiau, nei moteriški augalai. Visai nebūtina jų naikinti. Nebent esi psichas su svarstyklėmis, sveri kiekviena žiupsnelį ir tau svarbus kievienas pusgramis. Taip, apvaisintų augalų derlius būna šiek tiek menkesnis, bet tai, kad tavo moteriškosios užmegs sėklas, visiškai nereiškia, kad derlius bus nerūkomas. Tiesiog prieš rūkant teks išrankioti sėklas, kurių būna nemažai, tikrai nemažai, DAUG. Kartais tai užknisa. Sėklos aštrina dūmą ir suteikia jam nemalonų rūkytos žuvies prieskonį; kita vertus, rūkant jos smagiai spragsi.Hendrix rašė:Sveiki. Skaitinejausi kuri laika, bet man visgi iskilo pora tokiu kvailu klausimu i kuriuos Jus speju galetumet lengvai atsakyti
ačiū uz atsakymus.