PAGALBOS, kaip atlikt tyrima ?
PAGALBOS, kaip atlikt tyrima ?
Tai vat sveiki, noreciau paklaust kur galima butu atlikt testa, kad esu svarus nenaudojas narkotiku, nes visi varo kad esu narkomanas ir platinu narkotikus ir t.t. man reiktu kad padaritu tyrima, ir viska tai uzrasytu ant poperiaus kad galeciau kas irodity, isnaksto aciu visems kurie man pades, taj yra lbj svarbu man!
P.S sorry administracijai jeigu necia rasau bet nezinojau kur kreiptis.
Patikėk buvo,kad ir mane su keliais draugeliais narkomanais laikė - o žinai ką?Man buvo visiškai pochui.O dabar tie kurie šnekėjo uždusę.Tiesiog būna visokių invalidų,kuriems tik pašnekėt.Kdee rašė:tai kas tu per nutyselis leisiantis tave vadinti narkomanu ir narkotiku platintoju..
O tyrimus narkologinį gali atlikti.
Klausimas,o kodėl būtent kreipiasi į mus.Man pasirodė,kad palaikiai mus narkomanais.

jei jau prabundu nakti salto prakaito ispiltas ir klausiu saves ar as narkomanas,alkoholikas?tai turbut taip ir yra...
as ateinu ir sakau zmogui i akis:-as narkomanas!va tada esu ramus,kad butent toks tikrai nesu
.tai mano stiprybe.
narkologiniam istirs tavo krauja,bet kas be taves ivertins tavo pasidavima?
cia kaip 'runkeliui'...meile yra abipuse,jei ji nutruksta reiskia jos nera.
gera buti priklausomam nuo to kas priklauso tau...yo
as ateinu ir sakau zmogui i akis:-as narkomanas!va tada esu ramus,kad butent toks tikrai nesu

narkologiniam istirs tavo krauja,bet kas be taves ivertins tavo pasidavima?
cia kaip 'runkeliui'...meile yra abipuse,jei ji nutruksta reiskia jos nera.
gera buti priklausomam nuo to kas priklauso tau...yo
Re: PAGALBOS, kaip atlikt tyrima ?
Iš kurio miesto esi?httml rašė:Tai vat sveiki, noreciau paklaust kur galima butu atlikt testa, kad esu svarus nenaudojas narkotiku, nes visi varo kad esu narkomanas ir platinu narkotikus ir t.t. man reiktu kad padaritu tyrima, ir viska tai uzrasytu ant poperiaus kad galeciau kas irodity, isnaksto ačiū visems kurie man pades, taj yra lbj svarbu man!
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Re: PAGALBOS, kaip atlikt tyrima ?
httml rašė:Tai vat sveiki, noreciau paklaust kur galima butu atlikt testa, kad esu svarus nenaudojas narkotiku, nes visi varo kad esu narkomanas ir platinu narkotikus ir t.t. man reiktu kad padaritu tyrima, ir viska tai uzrasytu ant poperiaus kad galeciau kas irodity, isnaksto ačiū visems kurie man pades, taj yra lbj svarbu man!
A nx tau tas testas? Butum svarus, tau pajabat butu visos apkalbos. Tai ka as daba pasakysiu, kad tu pydaras, tai pulsi atnesinet man spravke is ginekolo, kad dar celka esi?

Pilypas is kanapiu
jei siuo momentu istirtu mane....
sakytu ant kanapiu kupetos miegojai vakar,ir valgiai konditerinius gaminius,su mj jei sudo analiza paimtu!
tusinuosi jau antra diena....
ir vis galvoju jeigu mane istirtu kada as jau praradau cielka......
saunuolis naktibaldai!

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Nu vot ir runkelis atsipalaidavo.runkelis rašė:jei siuo momentu istirtu mane....![]()
![]()
sakytu ant kanapiu kupetos miegojai vakar,ir valgiai konditerinius gaminius,su mj jei sudo analiza paimtu!
![]()
![]()
tusinuosi jau antra diena....
![]()
ir vis galvoju jeigu mane istirtu kada as jau praradau cielka......
![]()
![]()
saunuolis naktibaldai!

Maladec runkelis, taip ir reikia.
O kas dėl testo, atsimink, kad tu būsi tas, kuo save laikai, tai priklauso nuo tavęs, na, bet jei manai, kad tau tai padės štai http://www.detox.lt/lt/ pasiskambink, pasakyk kokia situacija (jiems tavo bėdos sukels juoką, ne tokių dar matę). Manau ten tave nukreips kur reikia. 

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-