Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
na jeigu atvirai tai tikrai idomu kaip ten del tos etnobotanika.lt .is vienos puses as visada stengiuosi pirki preke lietuviska.... (nereikia isvedziojimu kas yra lietuviska kas ne .... supratot ir taip apie kas as kalbu) , bet is kitos biski ir baugoka, ar nebus kas nors belekokiu seklu prisigamines o gal seip policikininkai gavo finansavimo ir isdarineja baikas :) ..... as dabar kaip tik TOP SKUNK 44 laukiu is seedsman ...na jau menuo toi bus ...kaip nera taip nera .... tai ziu pas tu etnobotaniku pardavime yra...ne nezinau .... ainu paklausiu ar originalios pakuotes pas ju
Kaip tave policija gali nubausti? Aš kolekcionuoju sėklas, va pomidorų ir t.t. turiu. Nemanau, kad sėklos yra traktuojamos kaip narkotinė medžiaga. Tai jei aš jas valgau? Gal aš gurmanas, patiekalui reikia! O dėl to "mįslingojo" shop'o, nu tai gi užsisakykit už 50lt ir viskas. Užknisot jau...
Nebus to skambucio , tik va shiek tiek baisus bandyt , nes nera jokiu atsiliepimu apie ji , neaishku ar ten tos seklos ko nors vertos Kai gausi ta siunta , praneshk kaip tau ten sekas
Semionas rašė:Blm uzsisakiau seklu is tos svetaines,automatic white russian..
jau antradieni turetu pareit,matysim kaip čia bus. :)
o vdrug antradieni ne laisko o skambucio i duris sulauksi :D
Jeigu įtaria, kad tikrai bus už ką, tai gali sekt ir porą metų, klausytis pokalbių. Ir kai jau turės pakankamai įrodymų, ateis su kratos orderiu į svečius. Čia ne Kalėdų seniai kur vienąkart į metus pro kaminą lenda.
omax rašė:Už tokius iš piršto laužtus postus reiktų įspėjimus sudėt.
Kodel mano postas is pirsto lauztas? Tavo labiau panasus i toki, 420.lt forume pardavinejo kaskuris ten tokes pat rusis buvo pirkusiu ir rase kad greit weba pakurs, tai reiske tas pats zmogus. O jaigu sakysi kad 420.lt prastas forumas ten vaikai ir pns tai cia neprieko svarbiause kad buvo pirkusiu.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...