Ganja Activists Welcome
Ganja Activists Welcome
Dear Ganja Friends,
I wonder how is the story about ganja activists meeting in Lithuania?
Perhaps I'll visit LT next month. I believe we could meet somehow, somewhere!
more details:
http://openseed.eu/viewtopic.php?p=262#262
Green Raggaeards,
konopix
more details:
http://openseed.eu/viewtopic.php?p=262#262
Green Raggaeards,
konopix
- Reputacija: 0
-
- Ekspertas
- Reputacija: 1
sveiki, prikelsiu sita tema siektiek, tikuosi moderai labai nesupyks, zodziu esu kaiptik db in N.Ireland, galvoju kur cia susiveikt
siektiek pasiklausinejes suzinojau jog cia yra ale kaip jau pardavinejami jointai susukti, bet kaina mane nustebino 1.5 svaro uz 3 jonius, kazkaip nepatikejau, sakau man reik nu ale ''konkorieziu", kad pats susmulkintum ir i joni, sako gramas 10 svaru. del sito ir kazkaip abejoju, cia ash pirma karta esu, tai galit gal kas buve ar zino paaiskint situacija cia, ka geriau rinktis ir pan..taika 

-
- Ekspertas
Imk nesmulkintą ir tiek.Ir matysi,kai paimsi,kaip atrodo ir t.t. Bent jau aš taip manau.Nes tose jointose,gali būt tabako daugiau nei reikia ir pan.dumtraukis rašė:jo, reiks paprasyt pavyzdiu to ir to, tada pasirinksiu paziurejes, siaip dar girdejau, kad stipresne čia gerokai, burimas kitas...pazesim, kiti gal brukstelas kanors dar

Mano draugas irgi Ireland'e nusipirko tuos tris jointus. Sake velka, ir labai pigu. Na kai jis mėgsta pasipūsti / pameluoti / perdetai pasigirti, tai nelabai aš juo ir tikėjau... Man atrodo, kad ten dar visokio šūdo prigrūsta, ale kaip salvija, ar kitų psichoaktivių žolelių.dumtraukis rašė:sveiki, prikelsiu sita tema siektiek, tikuosi moderai labai nesupyks, zodziu esu kaiptik dabar in N.Ireland, galvoju kur čia susiveiktsiektiek pasiklausinejes suzinojau jog čia yra ale kaip jau pardavinejami jointai susukti, bet kaina mane nustebino 1.5 svaro uz 3 jonius, kazkaip nepatikejau, sakau man reik nu ale ''konkorieziu", kad pats susmulkintum ir i joni, sako gramas 10 svaru. del sito ir kazkaip abejoju, čia aš pirma karta esu, tai galit gal kas buve ar zino paaiskint situacija čia, ka geriau rinktis ir pan..taika
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Ekspertas
-
- Ekspertas
tai va, galu gale gavau
zodziu staigiai man cia ja ikiso taip, tai klausimas, neskleidzia ji labai aitraus tokio MJ kvapo, atrodo normaliai, kadangi nlb dar ismanau tai nzn, bet klausimas gavau ale kaip ziedus su mazais kaip ir oranziniais plaukeliais ant ziedu, ar teisinga dalyka gavau? viena is rusiu gal bus jos cia? nes kvapas tai toks nera labai aitrus 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
-
- Ekspertas
prikolas cia su ta arbata
geras ten dalykas, jau isitikinau besukdamas sian
kazkas panasaus http://media.photobucket.com/image/mari ... C04627.jpg tik ne tiek daug
gerai suprantanciu Gerb. Putiku prasau neisizeisti uz "nusisnekejimus"

Normali,normali.dumtraukis rašė:prikolas čia su ta arbatageras ten dalykas, jau isitikinau besukdamas sian
kazkas panasaus http://media.photobucket.com/image/mari ... C04627.jpg tik ne tiek daug
![]()

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 2803 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas oro taisytojas