Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
idomu kiet ten to damokejimo. Jei kam teke tai siust parasykit jei nesunku. Ir i koki tolimiausia rajona is pvz. nirvana teko gauti seedus.
Man cia pagrindinis sriokas kad seklos nedaeis! Butu dekui uz info
Silta rašė: idomu kiet ten to damokejimo. Ir i koki tolimiausia rajona is pvz. nirvana teko gauti seedus.
Man čia pagrindinis sriokas kad seklos nedaeis!
Willdish rašė:per nakti sumeciau y puodeli su vandeniu ir padejau y tamsa siltai is ryto siandien atsikeliau, o visos seklos dr ant pavirsiaus pluduriuoja, ka tai reiskia, nebus jos nedaigios,ar dar kas?
Y, y, drrrrrrrr!
Plūduriuoja ir kai kurios sunokusios, daigios sėklos. Nieko baisaus. Šitas būdas daug kartų išmėgintas - palieki nakčiai bet kokiame (kad ir iš balos) vandenyje, ryte sukiši tiesiai į žemes. Paprasta ir beveik neįdomu - jokių tablečių, jokių daigyklų.. O ima ir sudygsta, auga ir užauga.
Sveiki, turiu klausimeli. Dabar pas mane trys augalai stovi ant palanges (katik isdyge). Saule ant ju krenta kazkur apie 3 valandas per para ir aiskiai matyti, kad augalams reikia daugiau saules. Todel klausiu ar ne per anksti juos nesti i balkona, nes nakti dar pasala
martynass rašė:Bet ar jauni augaliukai istvers pora savaiciu toki saules stygiu? Nes labai aiskiai matosi, kaip jie sukasi i lango puse.
Ištvers. Ištveria ir ilgiau. Aišku, sukasi į šviesą, kitaip ir būti negali. Saulė juk ne kažkokia lempa, ji juda dangaus skliautu. Tad ir augalas paskui ją. Jei pernelyg ištįs ir nebenulaikys lapelių, pariši prie pagaliuko.
Bet gali vis užmesti akį į orų prognozes, kad ir, pvz., čia: http://lithuanian.wunderground.com/glob ... .html?MR=1
Jau šį savaitgalį, atrodo, galėsi dieną (tik nepalik nakčiai ten!) laikyti balkone, pakankamai šilta bus. Pasikabink balkone termometrą.
Sveiki. Bandau nusipirkti sekliciu is nirvanos webo ir negaliu atsiskaititi su creditine kortele. nes ten kazkos antras laukelis yra, vadinas CW2 kartais atsiranta CID i kuri nezinau ka rasyt.
Mano kredinine visa classic (eurais). Gal kas zinot ka ten reik irasyt? Pagelbekit.
Silta rašė:Sveiki. Bandau nusipirkti sekliciu is nirvanos webo ir negaliu atsiskaititi su creditine kortele. nes ten kazkos antras laukelis yra, vadinas CW2 kartais atsiranta CID i kuri nezinau ka rasyt.
Mano kredinine visa classic (eurais). Gal kas zinot ka ten reik irasyt? Pagelbekit.
O tu įsitikines, jog tavo kortelė skirta atsiskaitinėti internete?
Silta rašė:Sveiki. Bandau nusipirkti sekliciu is nirvanos webo ir negaliu atsiskaititi su creditine kortele. nes ten kazkos antras laukelis yra, vadinas CW2 kartais atsiranta CID i kuri nezinau ka rasyt.
turbut ne cw2, o cvv2. tai triju skaitmenu kodas, ji rasi kitoje korteles puseje