Taigi sukis neremk dyleriu uzsiaugink pats.
Gal ir sutinku su jumis.Manvydas rašė:Nori remėjų?Tie kas rūko salvia,aišku ir rūko žolę.Tad.runkelis rašė:sis forumas skirtas tik kanapiu kulturai!kalausimu kyla?Ir grybus panaudoja užkandžiui.
![]()
Šeip jo reik atskiro forumo.Tik ne šitam.
O tai jie per skysti savo kažką pasikurt ar kaip? Kaip čia yra su jais? Kodėl vis bando prisiplakt, o savo nedaro?SACALAS rašė:Gal ir sutinku su jumis. :D O kad lietuvoje yra tokiu augintoju tai faktas :!: ir tikrai manau jie noretu kur nors pasikonsultuoti pasitarti pasidalinti informacija arba jos pasisemti gi sitie augaliukai irgi dievo kuriniai :]
Sigma kuo tu skiriesi nuo musmiriu valgytojo zoliu putike??? Tu rukai gal kiekviena diena o jis valgo karta metuose arba karta per menesiSigma rašė:Apvalus, primink forumo adresą, kur musmirių valgytojai renkasi.
SACALAS rašė:Sigma kuo tu skiriesi nuo musmiriu valgytojo zoliu putike??? Tu rukai gal kiekviena diena o jis valgo karta metuose arba karta per menesi :) As asmeniskai nesu nei salvijos rukes nei grybu valges bet as ju nesmerkiu ir nevarau ant ju. Man asmeniskai visiskai dzin ar tu salvia rukai ar tu zole puti ar tuuos grybus jedi, ar pydaras esi gal ir lezbe svarbiausia netrugditi kitiems. čia mano nuomone. Beje ko mes mokom kitus ir ko mus moko sitas saitas ir sitas forumas buti apsisvietusiems tolerantiskiems vieni kitiems nes tik tada mes patis sulauksim is kitu tolerancijos pradekim nuo saves SIGMA ir visi kiti :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Sigma ar tumatai ka tu rasai???Sigma rašė:Amžiaus turėtum, tokių klausimų nekiltų, seilėm nesitaškytum, skaitytum ką tau kiti rašo. Jeigu kas nepatinka, eik pasikurk savo forumą, nepisi proto ir netrukdysi kitiems. Tolerancijos daugiau turėk ir nelipk kitiems ant galvos. Taškais kaip merga per morčių pats nesuprasdamas apie ką.
Kitą kart prieš nusisvaikdamas, žinok, kad aš pakankamai daug gerų draugų turiu ir ratų užkandančių, ir grybų ragaujančių, ir LSD laižiusių, ir salvia rūkančių. Išgeriančių irgi. Vienas kitam akių nedraskom, gerbiam vienas kitą ir ant galvos nelipam.