gal kam nuors kaskas pan yra buve, kaip toki dalika galetu paaiskint ?

Prisijungsiu prie jusu. Keisciausias dalykas nutiko siankat:Iliuminatas rašė:Vakar baigiau 4 Castanedos knyga ir ta proga siandien ryte pirmakart realiai pavyko palikt savo kuna. Labai keista valdyt, viskas taip rysku, visai kitas pasaulis, gaila greit apimtas baimes kazkur kritau ir nukritau zinoma jau y savo kuna. Labiausiai prie to, kad tai kas anksciau buvo tik grazi svajone, prisidejo minciu uztildymas ir tiesiog kitokia gyvenimo filosofija.
ir man baisu.. bet as to nesiekiau niekad, man savaime gavos.. ir tik kai pradejau dometis - supratau kas vykstaraMa rašė:bijau tokiu dalyku o jai iseisi ir nebegrysiir man rods čia Ji.
ne jis
Bet tai ka daryt, jei as savaime ieinu i ta busena, nededama jokiu pastangu ir net nenoredama? Tik anksciau nesupratau kas vyksta, kol nepasidomejau. O dabar, kuo daugiau domiuosi, tuo lengviau rodos pereiti.. Visai to nenoriu..Sigma rašė:Kažkada dar gūdžiais bet šviesiais, o gal plačiais bet siaurais sovietiniais laikais vieni hipiai prisiskaitė Kastanedos. Na ir patys pabandė patripint aprašytais keliais. Baigėsi tuo, kad visi išprotėjo. Be mokytojo/vedlio tokie ieškojimai retai kitaip baigiasi.
Va tokia istorija kažkada šiltą pavasarį 1998 metais Klaipėdoje papasakojo vienas senas hipis.
As kitoki supratima turiu apie dievaSigma rašė:Nežinau. niekad tuo nesidomėjau ir rimtai į tai nežiūriu. Kadangi nieko nežinau, tai nei neigiu, nei tvirtinu. Gal čia dievai tau taip lėmė ir taip reikia, o gal tau paprasčiausiai atsisuko varžtaiNežinau
Sako dievai niekad neuždeda naštos didesnės nei gali panešt.