Dar klausimas. Mano Hps lempa kabo papr ant laido ir be reflektoriaus jokio, o virs jos ir visas sienas isklijavau folija. Taip tinka?
Suprantu viska, bet esme tame, kad as sita lempute su reflektorium gavau visiskai chalevai,nieko as pirki nezadejau nei 400w nei 600w nei tos 1000w, nes turiu 250w puikiausia ir man dabar kolkas uztenka pilnai, o tai tusktantinei truksta transformo ir starteriuku, ir galvoju ar man dabar verta dasipirkti viska ko truksta jai ar geriau ja kaskam padovanotirunkelis rašė:metalo halido lempute čia yra ir ji turi tam tikra kieki kelvinu,tik nepamenu ar verciasi metalo halido lemputes i liumenus ir ju kieki,ji tinka auginimui jei kyla klausimu bet man atrodo galima pigiau rasti tokia lempute tarp kitko....na nezinau 1,5 metro dengiamumas pilnas yra nuo jos bet dideliu pokyciu netikiu kad ji duoda istikruju,nes buvau kadaise 3x400w pakures ir 1x600w nedideliam ploteliui is dalies jeigu butu pas mane visos 4 po 1000w tai gal tada ir pasistebetu ju pranasumas...va tik elektros pagrindu paemus nelabai jau gerai gautusi!kadangi man mr.green buvo paaiskines kad aukso viduriukas yra 600w tai ir isigijau 600w lempute!na bet jei tu nori nesveikai sugrusti augalus ir temti tinklus ir t.t. pvz po 1x1000w lempa ir nori suteikti sviesos tai prasom i sveikata brolau!bet ar negeriau butu viena 400w o kita 600w tada lygu butu 1000w!bet dengiamumas didesnis butu su dviem lempom!
Zinau pats, ziurejau pats kainas kiek ta lempute kainuoja, kiek transformatorius su starteriukais kainuoja, tj kainos panasios buvo tiek lemputes tiek transformo su starter.. O reflektoriaus neziurejau kainos kur gavau prie tos lemputes, bet cia tas nesvarbu, i mano klauisma viasvien neatsakei ko klausiauSigma rašė:Lempos kaina iš viso setupo dažniausiai būna mažiausia.