OPEN SEED 2009 LT STARTS!
Today our distribution center sent packages to:
Draskys
swedish
laimis.p
smokechibachiba
makwilkas18
nirvanoj
goood news: it is possible to pay by paypal again.
best regards!
Konopix
konopix@openseed.eu
+48 668865336
+48 661909956
Draskys
swedish
laimis.p
smokechibachiba
makwilkas18
nirvanoj
goood news: it is possible to pay by paypal again.
best regards!
Konopix
konopix@openseed.eu
+48 668865336
+48 661909956
Suda malat cia ,(can order for free F2 cannabis seeds ) o po to praso pinigus sius,mano asmenine numone kazkas su gera ideja pradejo komercini projekta.Pasodini biliaka pridarai is poros krumu maisa seklu ir surandi kelesdesimt tukstanciu durniu kurie bent po 5 eurus sumokes uz jas ir va tau bizniukas sukasi! Gerumo akcijos lenkams nebudingos!
Actually You are right, mr.green! It is kind of semi-commercial project! From the money You give us, we pay shipping, packaging and all the expenses related to what we do. The money which remain support activism and hemp industry everywhere we work.mr.green rašė:mano asmenine numone kazkas su gera ideja pradejo komercini projekta.
As soon as the law will change, we will start cannabis social clubs, hemp farms, coffeshops, hemp textile manufacturing. I'm quite sure about the fact that every ganja-farmer will find very interesting opportunities among legal hemp coultivation!
Konopix
Oj, atsiprašau, galvojau pats lietuvis esi sorry, peaceOPENSEED rašė: ne moku! kada rasysiu gerai, bus tik lietuviskai.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
Gerai kad nors pripazysta, o kurgi ne komercijai sitam forume ir taip toliau daug garsiu fraziu ,kur Sigma kur Adminas ar jau lenkai legalu nusipirko kad jiem cia tiek vietos reklamai isskirta Kiek kainouja isidet savo reklama legaliamOPENSEED rašė:Actually You are right, mr.green! It is kind of semi-commercial project! From the money You give us, we pay shipping, packaging and all the expenses related to what we do. The money which remain support activism and hemp industry everywhere we work.mr.green rašė:mano asmenine numone kazkas su gera ideja pradejo komercini projekta.
As soon as the law will change, we will start cannabis social clubs, hemp farms, coffeshops, hemp textile manufacturing. I'm quite sure about the fact that every ganja-farmer will find very interesting opportunities among legal hemp coultivation!
Konopix
Paskutinį kartą redagavo mr.green 2009-04-19, 00:38. Iš viso redaguota 1 kartą.
Apsilankyk zveju parduotuvej bus pigiau ir greiciau ir seklu bus 100 kartu daugiau!Shmidy rašė:nu kad ir kokie seeds ten bebutu tikiuosi naudos bus. visgi 150 seeds uz 50 lt .. tai ne 10 seeds uz 70lt.. aisku jai norit butent kazko ypatingo tai ir mokat brangeu.. man tai gerai kad ir kas ten bebus :D
Nelabai suprantu tokius teiginius Pradzioj visi giria ir reiskia pagarba, o dabar stengiasi nuzemint kazkaip keistai cemr.green rašė:Apsilankyk zveju parduotuvej bus pigiau ir greiciau ir seklu bus 100 kartu daugiau!Shmidy rašė:nu kad ir kokie seeds ten bebutu tikiuosi naudos bus. visgi 150 seeds uz 50 lt .. tai ne 10 seeds uz 70lt.. aisku jai norit butent kazko ypatingo tai ir mokat brangeu.. man tai gerai kad ir kas ten bebus :D
Mr. Green'ai, nepamiršk, kad čia yra "pack" - ne tik sėklos! žurnalai, lankstinukai, atributika. Sėklos ir yra nemokamos, tačiau tu sumoki už visą kitą leidybą, pakavimą, siuntimą. Ar žinai kiek kainuoja išleisti laikraštį, ar kitą leidybą? Jei nemokamai dalinti tokius laikraščius tai turėtų turėti super duper gerą remėją. Na nesvarbu, kad čia retas lietuvis supras kas tam laikraštyje parašyta, bet vis tiek tai yra. Tai va, ką norėjau pasakyti, kad čia ne tik sėklos siunčiamos.mr.green rašė:Suda malat čia ,(can order for free F2 cannabis seeds ) o po to praso pinigus sius,mano asmenine numone kazkas su gera ideja pradejo komercini projekta.Pasodini biliaka pridarai is poros krumu maisa seklu ir surandi kelesdesimt tukstanciu durniu kurie bent po 5 eurus sumokes uz jas ir va tau bizniukas sukasi! Gerumo akcijos lenkams nebudingos!
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Cia zmones reiskia savo nuomones ir nieks nesistengia pakeist tavo ir tuo labiau kaip tu sakai nuzemint .Tad buk vyras susiimk ir turek savo tvirta nuomone!lazys rašė:Nelabai suprantu tokius teiginius Pradzioj visi giria ir reiskia pagarba, o dabar stengiasi nuzemint kazkaip keistai cemr.green rašė:Apsilankyk zveju parduotuvej bus pigiau ir greiciau ir seklu bus 100 kartu daugiau!Shmidy rašė:nu kad ir kokie seeds ten bebutu tikiuosi naudos bus. visgi 150 seeds uz 50 lt .. tai ne 10 seeds uz 70lt.. aisku jai norit butent kazko ypatingo tai ir mokat brangeu.. man tai gerai kad ir kas ten bebus :D
Siauras mastymas taip jus niekad nieko nepasieksit ,matau lenkai protingesni uz lietuvius kaip gaila bebutu. Ne kad pasinaudot gera proga paremt savo judejima uz legalizavima mes padesim ir paremsim lenkus .Kas bus sekantis latviai ar estai paremkim ir juos ,o patys sedekim ir ziurekim kaip jiems gera.hipiukas rašė:Mr. Green'ai, nepamiršk, kad čia yra "pack" - ne tik sėklos! žurnalai, lankstinukai, atributika. Sėklos ir yra nemokamos, tačiau tu sumoki už visą kitą leidybą, pakavimą, siuntimą. Ar žinai kiek kainuoja išleisti laikraštį, ar kitą leidybą? Jei nemokamai dalinti tokius laikraščius tai turėtų turėti super duper gerą remėją. Na nesvarbu, kad čia retas lietuvis supras kas tam laikraštyje parašyta, bet vis tiek tai yra. Tai va, ką norėjau pasakyti, kad čia ne tik sėklos siunčiamos.mr.green rašė:Suda malat čia ,(can order for free F2 cannabis seeds ) o po to praso pinigus sius,mano asmenine numone kazkas su gera ideja pradejo komercini projekta.Pasodini biliaka pridarai is poros krumu maisa seklu ir surandi kelesdesimt tukstanciu durniu kurie bent po 5 eurus sumokes uz jas ir va tau bizniukas sukasi! Gerumo akcijos lenkams nebudingos!
Per daug plačiai irgi negalime mąstyti, nes sumastysim, kad čia NSO viską padarėmr.green rašė: Siauras mastymas taip jus niekad nieko nepasieksit ,matau lenkai protingesni uz lietuvius kaip gaila bebutu. Ne kad pasinaudot gera proga paremt savo judejima uz legalizavima mes padesim ir paremsim lenkus .Kas bus sekantis latviai ar estai paremkim ir juos ,o patys sedekim ir ziurekim kaip jiems gera.
Supranti - kad ir koks čia būtų superinis judėjimas legalizavimo linkme - lietuviams bus svarbiausia ne ĮDĖJA o ASMENINĖ NAUDA.
Daugumos galvoje sukasi tokios mintys: "Komercija - nekomercija, koks skirtumas - gaunu sėklų papigiai, ir man px."
O kiek čia žmonių tikrai remia įdėją? 4 - 6 ? Garantuoju. kad koks 80 % besisiunčiančių sėklas iš ten, net nežino dėl ko čia viskas daroma, ir kokiais motyvais jiems siunčia tokias pigias sėklas.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Labai platus lietuviškas mąstymas - sėdėkim savo kaime ir iš pavydo niekam nieko neleiskim daryt. Tvarka bus.mr.green rašė:Siauras mastymas taip jus niekad nieko nepasieksit ,matau lenkai protingesni uz lietuvius kaip gaila bebutu. Ne kad pasinaudot gera proga paremt savo judejima uz legalizavima mes padesim ir paremsim lenkus .Kas bus sekantis latviai ar estai paremkim ir juos ,o patys sedekim ir ziurekim kaip jiems gera. :D
Kai patys kažką daromo turėsit, tada ir aiškinkit, kad lenkai čia kažką konkuruoja. Kai bent penkis procentus būsit padarę ką jie daro. O po kol kas nejuokinkit voverių.
Aš pats savo akimis kiek mačiau ką lenkai daro ir kaip daro, kokią jėgą turi, tai tik didžiausią pagarbą galiu jiems pareikšt. Ne veltui prieš juos galvas lenkė atvykę vieni žymiausių JAV aktyvistų. Ne veltui juos remia Šveicarijos, Vokietijos, Olandijos aktyvistai. Gėda man už savo tautą.
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 30 Atsakymai
- 17685 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Enchanteris
-