Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Nu cia tai visiskai nusisnekejai. Jeigu tau 60LT kosmine kaina, tai neaugink isvis, nes seklos ne vienintelis dalykas, uz ka turesi moketi pinigus. Be to, dauguma seklu banku yra tikrai patikimi, nebent siuntiesi is 420 ir pns.
Sveikuciai. Cia toks, manau tiek man tiek publikai svarbus klasimelis iskilo. Domina Lowryderiu(bei ivairiu hibridu) seklos, gal patartumete seedbanka kur ju seklos yra zymiai pigesnes negu pvz seedsman, aisku, jeigu tokiu yra Isvi kokiam, jusu nuomone, seedbanke galima pigiausiai isigyt low seklu ?
nuo 2008 metu sedi forume ir dar tau klausimu kyla kur seklu galima isiyti?pilnas forumas uzverstas linkais nes juk pavasaris ir visi shopinasi ir plepa gal du menesiuis tik apie tai.....
lazys rašė:Sveikuciai. čia toks, manau tiek man tiek publikai svarbus klasimelis iskilo. Domina Lowryderiu(bei ivairiu hibridu) seklos, gal patartumete seedbanka kur ju seklos yra zymiai pigesnes negu pvz seedsman, aisku, jeigu tokiu yra Isvi kokiam, jusu nuomone, seedbanke galima pigiausiai isigyt low seklu ?
Nu iš tavęs tai tikrai nesitikėjau tokio klausimo
Šiaip ar taip - Kaina priklauso nuo KOKYBĖS. O jei bandai sutaupyti 10-20 Lt - ar verta? Negi tokia jau krizė? Tada jau geriau paaukoti tuos 20 Lt ir nusipirkti iš original shop'o. O jei pinigų stinga, tai gal reiktų pagalvoti apie tai jog iš vis nereikia auginti?
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...