Nuo persipootimo gal, visur reikia normą jausti. Patarčiau, vietoj vaistukų, gliukozės tabletke suvalgyt. Pats naudoju kaip priemone darbingumui pakelti, kad kopūstas geriau dirbtų, bet ir nuotaika ryškiai pagerėja. Nuo gliukozės šiaip, iš esmės, atsigauna organizmas ir galva. Ten tokios didėlės, baltos, saldžios tabletės, būna visose vaistinėse, tik nesumaišyk su kokiom vaisinėm fruktozėm, iš kurių be saldumo naudos nėra. Dėl vartojimo nežinau, man užtenka 1 tab. per diena, persivalgyt irgi turbūt nereikia.J rašė:man irgi trūksta serotonino.tai ėdu visokius ten vaistukus. bet tai nuo žolės mažėja serotoninas?
serotonino sumazejimas
Gal tik priejimą prie jo... Nepraeina signalas. Šiaip mažais kiekiais rūkant, kažkiek jo daugiau išsiskiria kurį laiką, bet, kad mažėtų tai pirmą kartą girdžiu. Čia gal maišot su dopaminu.
"CANNABINOIDS BLOCK RELEASE OF SEROTONIN"
http://www.druglibrary.org/schaffer/hem ... nabin1.htm
"CANNABINOIDS BLOCK RELEASE OF SEROTONIN"
http://www.druglibrary.org/schaffer/hem ... nabin1.htm
Paskutinį kartą redagavo dzAh 2009-05-10, 20:33. Iš viso redaguota 2 kartus(ų).
Dėl laimės hormono mažėjimo,aš irgi prisidedu prie tų kurie pirmą kartą girdi...dzAh rašė:Gal tik priejimą prie jo... Nepraeina signalas. Šiaip mažais kiekiais rūkant, kažkiek jo daugiau išsiskiria kurį laiką, bet, kad mažėtų tai pirmą kartą girdžiu. Čia gal maišot su dopaminu.
Kažkaip man šviečiasi,kad atvirkščiai..

Čia manau, galima pridūrdi, jei žmogaus silpnesnė psychika, ar tesiog smegenyse giliai slypį kažkokios ligos, manau mj paskatina jas pasirodyti !
Tačiau juk ankšiau ar vėliau liga turės išslysti, jei ji tenai kažkur anapus...
Manau, kad mj tikrai nebus kaltininkas dėl depresijos.
Tesiog, pačiam reikia nepamesti galvos, jausti ribas, na o jei nejaučiat ribų, linkiu kuo stipresnės psychikos, kad neišeitumėtę, kaikurie gali nebegryžti.
Tačiau juk ankšiau ar vėliau liga turės išslysti, jei ji tenai kažkur anapus...
Manau, kad mj tikrai nebus kaltininkas dėl depresijos.
Tesiog, pačiam reikia nepamesti galvos, jausti ribas, na o jei nejaučiat ribų, linkiu kuo stipresnės psychikos, kad neišeitumėtę, kaikurie gali nebegryžti.
NARKOTIKAMS NE !