Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
gal galit patart kaip manot geriau 3 feminized ar 10 betkokiu jei vegetacios growboxas pas mane yra 62x30 aukstis 65. ar neisikeros augaliukai iki tiek, kad netilps i gowboxa, iki tol kol galesiu atpazint f\m ar kaskoks h?
Herbas rašė:gal galit patart kaip manot geriau 3 feminized ar 10 betkokiu jei vegetacios growboxas pas mane yra 62x30 aukstis 65. ar neisikeros augaliukai iki tiek, kad netilps i gowboxa, iki tol kol galesiu atpazint f\m ar kaskoks h?
As manau kad geriau pirkt fem seklas, nes kaina gi nesiskiria dvigubai, o jej perki ne fem seklas tai teoriškai gauni 50% vyrų ir 50% moterų... O augaliuku kerojimasi gali reguliuot kaip noriu gali paprasčiausiai pradėt žydint anksčiau, kol jie dar nelabai įsibujojo
Herbas rašė:gal galit patart kaip manot geriau 3 feminized ar 10 betkokiu jei vegetacios growboxas pas mane yra 62x30 aukstis 65. ar neisikeros augaliukai iki tiek, kad netilps i gowboxa, iki tol kol galesiu atpazint f\m ar kaskoks h?
Nu jai zadi visas desimt regular kisti i ta box'ikiuka, tai lempa visiska. kaip supratau pas tave yra ir antras box'as zydinimui ar tik galvoji pavegetuot ir out'an nest? Vapse ka cia uzmastes esi papasakok
Turiu 1 vegetacijai growboxa pasidares pritaikyta 62 cm liuminescencinem lempom (63x30x65cm) o kitas bus zydejimui kvadrato pagrindu growboxas pritaikytas hps lempai
Mano patarimas imti 10 regulariu, nes lytis priklauso tik nuo tavo suteiktu salygu. Beje juk ne visas desimt iskart reikia sodint.Pvz pasodini penkias, nuimi derliu, po to vel penkias, o suteikus geras salygas, manau, bent 10 bus moterys
Gibberelic Acid - Special Spray
- The No Mercy Bloom Stimulator for Cannabis –...
Paskutinis pranešimas
cia gal kam pravers, radau toky straipsni kaip pasigaminti patiems kelis hormonus, parasyta graziai. idomu praktikoj veikia tas aspirinas ( salicilo...
Laba diena. As cia ziurinejausi tentu ir lempu, pvz amnesia taskas lt pardavineja konkreciai zolei augint aparatura. Kaip sako ar nebus pergerai kad...
Paskutinis pranešimas
Laba diena. As cia ziurinejausi tentu ir lempu, pvz amnesia taskas lt pardavineja konkreciai zolei augint aparatura. Kaip sako ar nebus pergerai kad...