Festivalyje taip pat vyks naktine programa, rokotekos, tinklinis, ekskursijos, etc.
Ar planuoja kas nors sia vasara aplankyti Anykscius?

Cia galima rasti visa info: http://www.devilstone.net
turbut turim bendru pazystamuSigma rašė:Vieną gerai pažįstu. Prigėręs būna ypač kovinis
[ nuotrauka ]Spotless rašė:Kai parsivešiu molbertą tapysiu į didesnį formatą tavo avatarą![]()
Įkvėpiai.
Tik dabar pamaciau tavo posta.Manvydas rašė:Priminėt - nepatikėsit,noriu ežį augint.Aš jį kaip pamačiau akis į aky,tiesiog negaliu - jis nu toks LINKSMAS (galiu ir taip parašyt) ir dar toks pasportavęs.Nu negaliu.Miškelį - formoj einu sau džiaugiuos paukščiukais gyvūnija,aplenkiu kelias fekalijas,dar pasileidžiu miškeliu:
Žiū ežys,iškart jis man krito į akį,
Nekankink eziuko, nei jam gerai bus su tavim, nei tau patiks jo draugija, nes eziukas yra naktinis gyvunas. Diena pagrinde miega. Uztat nakti tau neleis miegot. Prie zmogaus gal kazkiek ir pripranta (toleruoja), bet tai nera meilus gyvunas. Gali ir ikasti. As kadais buvau rades suzeista eziuka, tai kol jis pas mane sveiko, prisikentejom viens nuo kito. Charakteris pas ji bjaurus, uzsispyres jis ir ant kitu padejes. Dergia, beje, tokia zalia mase, kuri kai pridziuna, tai nuo grindu nebent peiliu atskutama. Nebent turi daug ploto ir salia namo gali koki voljera, ar dar ka eziukui padaryt... Bet geriau jau is misko zvereliu nesistengti daryti naminio gyvunelio.Manvydas rašė:Priminėt - nepatikėsit,noriu ežį augint.Aš jį kaip pamačiau akis į aky,tiesiog negaliu - jis nu toks LINKSMAS (galiu ir taip parašyt) ir dar toks pasportavęs.Nu negaliu.Miškelį - formoj einu sau džiaugiuos paukščiukais gyvūnija,aplenkiu kelias fekalijas,dar pasileidžiu miškeliu:
Žiū ežys,iškart jis man krito į akį,