Eksperimentas 1. Fiziologija: marihuana ir kraujotaka.
Eksperimentas 1. Fiziologija: marihuana ir kraujotaka.
Įdomumo dėlei, tiek kas turi spaudimo matuoklius, gal galėtų prieš įpūsdami pasimatuot spaudimą ir po įpūtimo pamatuot bei pateikt duomenis čia? Būtinai parašykit ar tabako gaminius vartojat ar ne.
Jeigu dar ką nors vartojate tuo pačiu, pvz alkoholį, būtų tikslinga irgi pateikt.
Galbūt tokia informacija bus kam nors naudinga.
Kas yra fiziologija - http://lt.wikipedia.org/wiki/Fiziologija
Jeigu dar ką nors vartojate tuo pačiu, pvz alkoholį, būtų tikslinga irgi pateikt.
Paskutinį kartą redagavo Sigma 2008-11-27, 09:54. Iš viso redaguota 1 kartą.
BOB - Bombs Over Bagdad!
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Re: Eksperimentas 1. Sveikata. Marihuana ir kraujotaka.
Sigma rašė:Įdomumo dėlei, tiek kas turi spaudimo matuoklius, gal galėtų prieš įpūsdami pasimatuot spaudimą ir po įpūtimo pamatuot bei pateikt duomenis čia? Būtinai parašykit ar tabako gaminius vartojat ar ne.
Bandziau kadais.
Tiesa rukiau tada pachmielnas, pries putima buvo 95/150 (pas mane aukstas spaudimas), pulsas 95. Parukius spaudimas 85/125. Ale pulsas keliolika minuciu buvo 135 .
Pilypas is kanapiu
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
As tai zmogaus fiziologijoj esu visiskas profanas, bet va masinelese biski kertu Gal ir beprotiskai nuskambes mano interpretacija, bet zmogaus matoriukui sunkiau dirbti, kai ji sukasi mazais abarotais, padidejusios apsukos nebutinai reiskia didesne apkrova, kaip ir masinoj lygiai tas pats- jau geriau didesnemis apsukomis atliekamas darbas, bet be apkrovos, nei ant zemu duoti dugna (aukstas spaudimas ir sunkus, bet retas ritmas).
As net pavargstu letai eidamas, greitai irgi, bet va yra darbiniai abarotai, ant kuriu suktis galiu LB ilgai
As net pavargstu letai eidamas, greitai irgi, bet va yra darbiniai abarotai, ant kuriu suktis galiu LB ilgai
Pilypas is kanapiu
Re: Eksperimentas 1. Fiziologija: marihuana ir kraujotaka.
Teko kazkada toki eksperimenta daryt, taigi rezultatai tokie:Sigma rašė:Įdomumo dėlei, tiek kas turi spaudimo matuoklius, gal galėtų prieš įpūsdami pasimatuot spaudimą ir po įpūtimo pamatuot bei pateikt duomenis čia? Būtinai parašykit ar tabako gaminius vartojat ar ne.
Kuno svoris 96 kg, fiziskai aktyvus asmuo.
Diena 1: 18 val vakaro, per diena isgerti 2 puodeliai kavos, surukytos 3 cigaretes. Kanapes jointas sumaisytas su tabaku.
Spaudimas - 75/120, pulsas 70.
Diena 2: 18 vakaro, isgerti 5 puodeliai kavos, surukyta 20 cigareciu. Jointas su tabaku.
Spaudimas 80/130, pulsas 90.
Diena 3: 15 valanda. Isgertas puodelis zalios arbatos, kanapes rukomos be tabako.
Spaudimas 75/120, pulsas - 64.
Pulsas ir kraujospudis gali pasikeisti akimirksniu, taigi norint tikslesniu rezultatu tektu matuoti keleta kartu ir atsizvelgiant i visus isores veiksnius.
dzAh rašė:Istikruju tai kai ji priesindamasi pagreiteja parukius, tai dar mazesni darba nudirba isnaudodama daug daugiau savo energijos, palyginus su normalia busena. Kas mano kitaip?
Na pamastymu cia nereikia. Buvo atlikta daugybe medicininiu tyrimu. Galit paskaityti cia:
Cardiovascular and respiratory effects of cannabis in cat and rat
http://www.pubmedcentral.nih.gov/articl ... id=1776461
Marijuana use, diet, body mass index, and cardiovascular risk factors (from the CARDIA study).
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entre ... s=16893701
Teko seniau toki ekspermenta daryti, tiksliu skaiciu neacimenu bet sirdis beveik 3 kartus smarkiau plake negu normalioj busenoi Bijau dabar sumeluot bet rodos normalei neputus ramioj busenoi kaskur 70 buvo , o apsiputus netoli 180 kaskur buvo Taip paliginus tj ce nesveikai aukstas pulsas , nes as fitnese beveik visa jega mindamas dvirati 20 min sirdes dazni maksimum iki 220 buvau uzsikeles
Nesveikas brakonierius
va taip tai tikrai nesveika.gali suesti savo varikliuka.taip aukstai pulsa pasikelia tik sprinteriai arba netreniruoti zmones,bet pirmiesiams ramybes busenoje sirdis plaka 40-50 duziu/min.nes yra isvystiti stiprus raumenys prisitaike prie kruviu vienu stumimu ispompuoja dideli kieki kraujo,gi netreniruotas motoras turi suktis keip paseles,bet tokios max apkrovos nera sveika.vel gi pavizdi pateikiu savo "mesgali".man-kiek virs 30ties,sportuoti(12 treniruociu/sav)baigiau 19os,nuo to laiko palaikau aktyvuma(3-6 treniruotes/sav),naturaliai esu labiau stajeris taigi:ramybes busena pulsas 51-55 d/min.,dienos busena 63-68 d/min.,vidutine treniruote 90-110 d/min.max apkrovos iki 180 d/min.jaunysteje galejau uzkelti ir iki 200 d/min.varzybu metu.rukau vien tik ,nebent neturiu-tada sutraukiu kokias 4-5 cigaretes ar 1-2pypkes perdiena,jei pulsas irpadideja tai tiek nezymiai kiek atsikelus nuo stalo nueiti i tualeta 3-5 d/min.blogiausia zinoma kraujagysliu kamsciai ko pasekoje duodama extra darbo aparatui,bet jos kemsasi ir nuo riebalu ir nuo pieno ir t.t. ,yo
Man tik parūkius irgi spaudimas pakyla.
Kadangi sergu migrena ir mažakraujyste, todėl pakilus spaudimui baisiai pradeda skaudėti galvą.
Tai kai parūkau, kokias 2 minutes užspaudžia galvą, pradeda pykinti, o po to nusiraminu, spaudimas nukrenta ir būna linksma ;]
Kadangi sergu migrena ir mažakraujyste, todėl pakilus spaudimui baisiai pradeda skaudėti galvą.
Tai kai parūkau, kokias 2 minutes užspaudžia galvą, pradeda pykinti, o po to nusiraminu, spaudimas nukrenta ir būna linksma ;]
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 99 Atsakymai
- 68771 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Doomokshnis
-
- 18 Atsakymai