Tabakas
"Toasting tabacco"
Tai vat užmačiau kituose formuose, kad žmonės "toast'ina" tabaka.
Ar tai padegina cigarete žiebtuvėliu ar tai i koki puoda įsidėję šiaip pašildo.
Kokia to esmė ? Nikotino tai tikrai neišgarina.
Ar skiriasi skonis ?
Ar tai padegina cigarete žiebtuvėliu ar tai i koki puoda įsidėję šiaip pašildo.
Kokia to esmė ? Nikotino tai tikrai neišgarina.
Ar skiriasi skonis ?
Kaitina, kad išgarinti nikotiną, ar tai veikia ar ne, nežinau, bet man maloniau rukyt su kaitintu tabaku. Bet jei norisi rūkyt su tabaku, tai renkuosi palaidą tabaką. Jis daug skanesnis ir net kaitint nereikia, na nikotinas lieka, bet gi ir nededi daug, koki 20% max.
Be tabako aišku yra geriausia, bet kasiakui pusgramio jau reikia, o kartais tik lengvai pokštelt norisi
Be tabako aišku yra geriausia, bet kasiakui pusgramio jau reikia, o kartais tik lengvai pokštelt norisi

Kai kolonistai atplaukė į Ameriką, tai indėnai rūkė nefermentuotą tabaką.
Matyt pakankamai buvo geras ir toks, kadangi kolonistai vežė šį tabaką į Europą romo statinėse. Į Ameriką plaukdavo su romu, ten palikdavo romą, pridėdavo į statines tabako, ir su juo plaukdavo namo.
Kelionė trukdavo apie 3 mėnesius, per tą laiką tabakas statinėse pats susifermentuodavo, ir europiečiai jau rūkė fermentuotą tabaką
Tai gal ir tas normalus fermentavimo procesas panašus : sandariai uždaryti tabaką į kažkokią talpą, turi būti kažkokia bakterijų kultūra - matyt ta pati kuri dalyvauja gaminant romą ir viskas pasidarys savaime
Matyt pakankamai buvo geras ir toks, kadangi kolonistai vežė šį tabaką į Europą romo statinėse. Į Ameriką plaukdavo su romu, ten palikdavo romą, pridėdavo į statines tabako, ir su juo plaukdavo namo.
Kelionė trukdavo apie 3 mėnesius, per tą laiką tabakas statinėse pats susifermentuodavo, ir europiečiai jau rūkė fermentuotą tabaką

Tai gal ir tas normalus fermentavimo procesas panašus : sandariai uždaryti tabaką į kažkokią talpą, turi būti kažkokia bakterijų kultūra - matyt ta pati kuri dalyvauja gaminant romą ir viskas pasidarys savaime

Tai vat radau šitokį link'ą kaip ir paaškina viską, bet visdėlto tabako virimo nikotino virimo temperatūrą yra ~130 C°.
http://www.jointen.dk/bigjoint/toast.html
Dėl skonio šiaip kartas nuo karto pamaišau joint'a su vaniliniu arba vyšniniu tabaku ( dūmas tampa aršesnis, bet išpučiant labai gerai pasijaučia saldus skonis ).
Beto perskaičiau toje svetainėje savoka "nikotino-šokas" reiks paieškot informacijos.
http://www.jointen.dk/bigjoint/toast.html
Dėl skonio šiaip kartas nuo karto pamaišau joint'a su vaniliniu arba vyšniniu tabaku ( dūmas tampa aršesnis, bet išpučiant labai gerai pasijaučia saldus skonis ).
Beto perskaičiau toje svetainėje savoka "nikotino-šokas" reiks paieškot informacijos.
-
- Pažengęs
- Pranešimai: 76
- Užsiregistravo: 2004-10-23, 23:43
- Reputacija: 0
Dabar prisiminiau, kas gali būti tas nikotino šokas. Visada kai rūkom man būna ŽOPA. Rūkom su draugais, aš vienintelis nerūkantis tabako, todėl spėju ta "žopa" būna būtent nuo jo. Rūkau, rūkau ir po kažkurio dūmo OPAPA ir guliu. Vapše nebepastoviu, norisi kažkur atsigulti, atsisėsti. Toks nekoks jausmas. Galvojau, kad stone efektas, bet kiti tiek pat rūko ir jiems nieko. Dažnai ir tabako gan daug įmaišom. Tai va..Spotless rašė:Tai vat radau šitokį link'ą kaip ir paaškina viską, bet visdėlto tabako virimo nikotino virimo temperatūrą yra ~130 C°.
http://www.jointen.dk/bigjoint/toast.html
Dėl skonio šiaip kartas nuo karto pamaišau joint'a su vaniliniu arba vyšniniu tabaku ( dūmas tampa aršesnis, bet išpučiant labai gerai pasijaučia saldus skonis ).
Beto perskaičiau toje svetainėje savoka "nikotino-šokas" reiks paieškot informacijos.
-
- Pažengęs
- Pranešimai: 142
- Užsiregistravo: 2008-01-18, 13:42
- Reputacija: 0
Aš visada tabaką pakaitinu, o išvis rūkyt gryną džointą yra palaima, skonis, kvapas, visiškai nepalyginamas su džointu kurio sudetyje yra tabako. Kartais tenka net raukytis kai rūkai su tabaku, o gerai išdžiuvusios, belapės, kristalais aplipusios, kvepiančios galvutes yra gražiausias ir maloniausias dalykas. Žalias su rudu nedera. bet deja, kai rūkai su chebra grynas džointas išeina tiap,kad tik po du ratukus apeina ir baigiasi, o norisi patraukt dar... Todel tenka maišyt ilgesniam ritualui, kuris irgi yra nemažas malonumas.
wwwwww
Jei kam seklu reikia, rasykit man, turiu nicotiana rustica, kiek zinau apie sita rusi, tai kad Lietuvoje neblogai auga. O del fermentavimo ir tt tai galima sausus tabako lapus virti vandenyje, su visokiom uogienem, cukrum, anyziais, romais ar konjakais keliolika valandu, ir jei neklystu tai atlikt keleta kartu, kad sudziovinus butu bent kiek malonumo visa tai rukyti (: pats dar neesu isbandes
Ⓐ
-
- Pažengęs
- Pranešimai: 76
- Užsiregistravo: 2004-10-23, 23:43
- Reputacija: 0
Fermentavimas nieko bendra su virinimu neturi tai panashiau i rauginima ar gal net i pudima.
Kadaise internete buvau toki tabako lapu fermentavimo buda rades:
vienu zodziu ishdziuve tabako lapai suviniojami i oda ir uzverciami meshlu visa shita velneva laikoma keleta menesiu poto i shita tabaka inmaisho kalkiu ir vishtu meshlo galiausiai gaunamas mishinis vadinamas nasvai http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%B0%D0%B9
Kadaise internete buvau toki tabako lapu fermentavimo buda rades:
vienu zodziu ishdziuve tabako lapai suviniojami i oda ir uzverciami meshlu visa shita velneva laikoma keleta menesiu poto i shita tabaka inmaisho kalkiu ir vishtu meshlo galiausiai gaunamas mishinis vadinamas nasvai http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%B0%D0%B9
Žale žolė bet ne žolė..?
-
- Patyręs
- Pranešimai: 275
- Užsiregistravo: 2009-05-12, 21:12
- Reputacija: 0
-
- Pažengęs
- Pranešimai: 76
- Užsiregistravo: 2004-10-23, 23:43
- Reputacija: 0
Senai besilankiau sitame saite, bet visada smagu uzsukti
Tai va, apie tabaka. Esu kaip tik Danijoje, ir taip jau isejo, kad teko pazinti tikrai rimtu rukaliu
Pirmas dalykas, kas mane nustebino, tai buvo tabako dziovinimas. Paklausiau kam taip daro, paaiskino lygiai taip pat kaip pateiktame saite virsuje. Ir turiu visiskai sutikti, isdziovintas tabakas zymiai geriau nei nedziovintas, tiek skaniau, tiek sveikiau, tiek svelniau.
Siaip galeciau prideti, kad stuffas cia tikrai geresnis, ir pilna visokiausiu rusiu uz visokiausias kainas, ir kad pigu, tai faktas

Tai va, apie tabaka. Esu kaip tik Danijoje, ir taip jau isejo, kad teko pazinti tikrai rimtu rukaliu

Siaip galeciau prideti, kad stuffas cia tikrai geresnis, ir pilna visokiausiu rusiu uz visokiausias kainas, ir kad pigu, tai faktas

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 6 Atsakymai
- 4289 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas ZmX_Stoner
-
- 5 Atsakymai
- 4480 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Kempiniukas