DeMo rašė:Manvydas rašė:DeMo rašė:...
O kodėl aš turiu gyvent be MJ?
O gal man patinka.Klausyk žmogau jeigu tau kažkokių problemų buvo dėl vartojimo,ir tau pavyko atsikratyt,tai pas kitus tų pačių problemų prašom neieškot.Mes gal ir vaikiškai atrodom,bet žiū tu ne tik,kad minčių neišreiški padoriai,bet ir rašyt nelabai gaunasi.Pagalvok.O kas liečia medicininę,tai ją galima ne vien tik rūkyt,apskritai,kad galėtum ginčytis kodėl legalizuota/ar MJ naudojama gydimo sumetimais,bus blogai,ar kažkas tokio,turi pirma pagrįst savo nuomonę tvirtai,ir žinot visus pliusus ir minusus.Ne kaip tuose debatuose,kiek supratau vienas "ale" daktaras sako,kad MJ vartai į kitus narkotikus ,nu nesąmonė.Matos senis gyvena 60 dešimtmečio propaganda kažkokia.
Kas tau patinka/kokiu budu
atsipalaiduot ne tu spresi o blaivi visuomene ka galima legalize ka ne
Medikai gal* but ir pasirinko medicinine MJ kol nebus vaistu ar kitos alternatyvos MJ poveikiui.
Beto as čia nieka savo problemu nekisu ar kitaip nenoriu paveikt jusu nustot vartot, sutinku jog MJ gali but kaip gyvenimo budas/ bet tik nuo 21 kai tik tu renkiesi kur toliau eiti/ (hm maciau kazkokia laida apie MJ susidomejau ir pazurejau)bet kila klausimas del nepilnameciu.
Juk MJ koodrnaliai keicia mastyma ipac jaunam amziuj, ko nepasakysi apie alkoholi ar cigaretes. Reiktu pagalvot kiek vaiku/problemu turi psihologai su olandijoj rukanciais/persirukanciais paaugliais? Ne vien geri MJ duoda
Tsakant pastatet mane i akligatvi neturiu zozdiu;]
Klaidingai.Aš spręsiu ir ne tu spręsi,ir ne Kubilius spręs - O AŠ spręsiu.16/18/21 koks skirtumas?Ou matai?Aš matau,tik tokį,kad yra tokia tendencija,kuo daugiau metų tuo daugiau proto.Bet aš proto nesiskundžiu,man 21 nėra,ir kas?Tai jeigu aš turiu pvz. 20 metų,aš rinktis negaliu?Nespręsk pagal save,apie kitus.Būna ir 14 metų žmonių kurie už tave turbūt N kartų proto daugiau turi,ir gal būt už mane.Visokių yra.Tuo tik geriau.
Yra alternatyvos Mj poveikiui.Yra.Krūvas pinigų kainuojančios farmacijos klounadiškos tabletės.Kurių realus poveikis neaišku,ir realiai chemija yra chemija.Tas pats aspirinas,gali būt mirtinas.O MJ?Ką pagal tave aš apsirūkęs,jau nežmogus?Mano mąstymas kitoks?Taip kitoks,tik dar aiškesnis ir verčiantis giliau pažvelgt į visus gyvenimo aspektus.Taip aš šiandien rūkiau?IR kas?Kažką blogai sakau?Skelk,nesibodyk,kaip sakoma.
Kas liečia mąstymą.Tu suvoki ką sakai?Alkoholis nekeičia mąstymo?Karas keliuose?Recidyvas kapojantis žmones gabalais,vagiai,muštynės agresijos iš jaunimo tarpo apsvaigus narkotiku - alkoholis,cigaretės irgi nešventos - dūmai,vėžys.(Pats esu priklausomas nuo cigarečių).Cigaretės keičia mąstymą,tik nepastebimai,pats net nepastebi.O alkoholis,visi pastebi,tik dideliam procentui,tarp jų ir tau netgi sakyčiau,to nesimato.Man matos.Oi kaip matos,alkoholikai,nusigėręs drebančiom rankom jaunimo būrys.Dar pats jaunystės laikas,o jie jau prie laiptės marozauja su šnekorių bambaliu.Ai nenoriu plėstis puikiai matos iš šalies.Norėtum suprastum.Palygink besišypsantį vaikinuką su niurzgančiu prisgėrusiu.Ir pats padaryk išvadas.Kas keičia mąstymą į gerą pusę,arba tą mąstymą nežymiai pakeičia,netgi drįsčiau sakyt (galit ėst su šūdais,bet tiesa yra tiesa,aišku viskas su saiku,per daug irgi blogai,nors..svarbiausia žinot ko tu pats nori),o kas tą MĄSTYMĄ iš vis atima.