Auginimas Lietuvoj lauko salygom.
Zodziu kiek skaiciau, nieko panasaus neradau arba praleidau.
Tai gal kam teko augint ar gal ir auginat Red Cherry Berry? Noreciau atsiliepimus isgrist. Kaip auga, kiek prieziuros reikia ir pan?
Beje jei jas dbr sudaiginus ir i siltnami persodint, kaip manot suderetu? Siaip raso kad apie 8-9 savaiciu joms reikia, ir geriausiai derliu imt spalio viduri 
Tai gal kam teko augint ar gal ir auginat Red Cherry Berry? Noreciau atsiliepimus isgrist. Kaip auga, kiek prieziuros reikia ir pan?

Sveiki, pas mane vienoje duobej isdygo 5 augalai (taip jau reikejo sodint nes tiesiai i lauka seklas sodinau) jei db ugio sulig dviem sulciu pakeliais vienas ant kito pastatytais, galvoju kazka daryti kad visu saknim uztektu vietos, ka patartumet? Gal is sonu dapilt zemiu iskasus aplink duobe ? Ir ar apsimoketu raisiot bandyt kad visi i skirtingas puses ir bandyt daryt massive kruma?
man taip buvo , bet as saknis palikau , o tiesiog nupjuviau berniukus prie pat zemes ,vos tik parode lyti..lazys rašė:Sveiki, pas mane vienoje duobej isdygo 5 augalai (taip jau reikejo sodint nes tiesiai i lauka seklas sodinau) jei dabar ugio sulig dviem sulciu pakeliais vienas ant kito pastatytais, galvoju kazka daryti kad visu saknim uztektu vietos, ka patartumet? Gal is sonu dapilt zemiu iskasus aplink duobe ? Ir ar apsimoketu raisiot bandyt kad visi i skirtingas puses ir bandyt daryt massive kruma?
ka dievas sukure to mentai neatims 

Shmidy rašė:Maciau kazkas raset kad prie +7 jau sustoja vegetacija. Siandien pas mane buvo net iki +4 nukrite. Tai tas sustoja tai visam laikui ar tik kol temperatura maza?
Sustoja vegetuot.

seip tai ira 3 low ir is openseed tie out door mixSilta rašė:Shmidy rašė:Maciau kazkas raset kad prie +7 jau sustoja vegetacija. Siandien pas mane buvo net iki +4 nukrite. Tai tas sustoja tai visam laikui ar tik kol temperatura maza?
Sustoja vegetuot.o temp. Pakilus toliau veg. viksta. Jei vegetacija sustoja visai tai ta augala jau gali sukti i suktine ar dar kaip nors su juo svaigints.. Nu zoziu viskas gerai su ta temperatura nebent yra galimibe ja pakelt.
nebevegetuoja tada kai is augalo lieka dziuvosis. Supranti gi?
o kokia rusi priziuri, jei nepaslaptis?

low suzydi nuo gyvenimo ciklo trukmes o ne nuo sviesos rezimo , jie suzydes ar bus visa debesys ar bus visada saule , tik nuo to skirsis derliaus kokybe .woodoo rašė:tarkim lauke auga lr2, o visa vasara debesys ir lyja, saules negauna, kada prades zydeti? vistiek po menesio kazkur zydes, nors ir bus labai maziukas?
Manau, kad nelabai tiketina, nes tai greiciau recesyvinis, o ne dominantinis genas nuleme issigimima, o kad tai pasikartotu mazai tiketina.Shmidy rašė:hm, nezinau ar i tema bet, pastebejau tokiu issigimimu. ant vieno sakos auga neproporcingai po 2 o po 4 , galesiu foto ideti jai ka nors domina.
klausimas: jai apseklinciau ar sekanti karta irgi toki pozimi turetu ?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 29 Atsakymai
- 20254 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore
-
- 14 Atsakymai