Auginimo inventorius ir kt.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Na kai ieskojau senukuose medziagu reflektoriui, tai sake arba perki visa laksta skardos ten 2x2m. (atrodo) arba palange 30cm plocio
Tai pasiknisau prie visokiu "liustru"
ir susiradau uz 30lt balta superini reflektoriu, kuriam labai nedaug modifikacijų reikėjo.
Tikriausiai ne kiekvienuose seniuose karpo, arba ne diena kažkam buvo

Tikriausiai ne kiekvienuose seniuose karpo, arba ne diena kažkam buvo

-
- Pažengęs
o tu dar paziurek atraizose,kartais buna ir kaina mazesne,pjauk su bulgarke pats tas gazas,gali grezioti,gali su viniu kalineti.dar tau kniediklis praverstu,arba paziurek gal turi senoviska nuotrauku dziovintuva,ten puikios skardos labai.tik jas reikia susveisti,kad hot spots nebutu p.s as skarininlas galiu patarti
It makes me wonder
gal kas turi PH matuokli KINISKA 3in1 ?
kaip jis,a verta pirkt?
http://cgi.ebay.com/3-in-1-moisture-lig ... 1|294%3A50
kaip jis,a verta pirkt?
http://cgi.ebay.com/3-in-1-moisture-lig ... 1|294%3A50
-
- Naujokas
Apsimoketu pvz pirkti toki ph matuokli(kainos ir kokybes atzvilgiu)?
Http://www.supermama.com/forumas/lofive ... 47436.html
Aš nesuprantu, o kuom blogai lakmuso arba universalaus indikatoriaus lapeliai ? ir nekainuoja 100ltGreen member rašė:Apsimoketu pvz pirkti toki ph matuokli(kainos ir kokybes atzvilgiu)?

It's form the Earth
Jie nenusako tikslaus pH.Herbas rašė:Aš nesuprantu, o kuom blogai lakmuso arba universalaus indikatoriaus lapeliai ? ir nekainuoja 100ltGreen member rašė:Apsimoketu pvz pirkti toki ph matuokli(kainos ir kokybes atzvilgiu)?
Ras Kaliman
Dėl konkretaus matuoklio nežinau, bet sutiksiu su kažkieno nuomone, kad kas pagaminta, kad tiktu viskam - netinka niekam. Pats pirkau skaitmeninį matuoklį iš ebay ir gavau kažkokį vėją kuris nieko nematuoja (nardink į betkokį skysti, rodmenys nesikeičia). Šiaip užsienio forumuose žmonės giria OAKTON firmos produkcija. Vienas rezultatas iš ebay'aus už 59$ -> ČIAGreen member rašė:Apsimoketu pvz pirkti toki ph matuokli(kainos ir kokybes atzvilgiu)?
Auginimo palapines .
Siuo metu pardavime galime rasti labai daug ivairiu gamintoju produktu.Ivairaus dydzio ir galimybiu ,bet kaip neapsigaut ir isigyt daikta kuris atitarnaus ilgai? Vis del to investicijos nemazos!
Nuo praetu metu pardavime pasirode prancuzu gamintoju http://secretjardin.com/ palapines. Manyciau tai pats geriausias pasirinkimas siuo metu! Savo vertinima susidariau is keliu pagrindiniu savybiu ,estetinis vaizdas,garso ir sviesos pralaidumas, surinkimo ir isrinkimo greitis ( darant tai vienam zmogui), ventiliaciniu ir komunikaciniu skyliu isdestymas,legvesniai prieziurai skirtas dvigubas dugnas, vidines puses reflektyvumas siekia 98%.Ir aisku estetiskai atrodanti pakuote su kuria tu gali transportuoti palapine netgi viesajame transporte ir niekas gyvenime nesupras ka tu vezi!
Mano ziniom jau keletas Lietuvos augintoju yra isigije tokias palapines!
(Butu malonu sulaukt ju atsiliepimu
)
Naudoju pats ir patariu isbandyti kitems
Sekmes 
Siuo metu pardavime galime rasti labai daug ivairiu gamintoju produktu.Ivairaus dydzio ir galimybiu ,bet kaip neapsigaut ir isigyt daikta kuris atitarnaus ilgai? Vis del to investicijos nemazos!
Nuo praetu metu pardavime pasirode prancuzu gamintoju http://secretjardin.com/ palapines. Manyciau tai pats geriausias pasirinkimas siuo metu! Savo vertinima susidariau is keliu pagrindiniu savybiu ,estetinis vaizdas,garso ir sviesos pralaidumas, surinkimo ir isrinkimo greitis ( darant tai vienam zmogui), ventiliaciniu ir komunikaciniu skyliu isdestymas,legvesniai prieziurai skirtas dvigubas dugnas, vidines puses reflektyvumas siekia 98%.Ir aisku estetiskai atrodanti pakuote su kuria tu gali transportuoti palapine netgi viesajame transporte ir niekas gyvenime nesupras ka tu vezi!
Mano ziniom jau keletas Lietuvos augintoju yra isigije tokias palapines!
(Butu malonu sulaukt ju atsiliepimu

Naudoju pats ir patariu isbandyti kitems

Sveiki, aš jūsų forume esu naujokas, bet turiu info kuri galbūt ką nors sudomins. yra toks puslapis www.madeinchina.com kuriame yra grow box'ų, Adjust wings reflektoriu, LED šviestuvų ir t.t. kainos maždaug dvigubai, gal net trigubai mažesnes nei europietiškuose grow shopuose. Žinoma reiktų nepamiršti, kad tai daiktai iš Kinijos, todėl stebuklingos kokybės neverta turbūt tikėtis. nors antra vertus, 80 procentu viso to ką mes naudojame, yra atkeliavę būtent iš ten. jei ką sudomino, galiu atsiūsti gamintojo kainoraštį.
peace people
peace people

Labai atsargiai su tais madeinchina ar alibaba.com ar dar kokiu xz !thundra rašė:Sveiki, aš jūsų forume esu naujokas, bet turiu info kuri galbūt ką nors sudomins. yra toks puslapis www.madeinchina.com kuriame yra grow box'ų, Adjust wings reflektoriu, LED šviestuvų ir t.t. kainos maždaug dvigubai, gal net trigubai mažesnes nei europietiškuose grow shopuose. Žinoma reiktų nepamiršti, kad tai daiktai iš Kinijos, todėl stebuklingos kokybės neverta turbūt tikėtis. nors antra vertus, 80 procentu viso to ką mes naudojame, yra atkeliavę būtent iš ten. jei ką sudomino, galiu atsiūsti gamintojo kainoraštį.
peace people
Ten pilna scameriu!!! Pats nudegiau

CH9 Female Mixed
Tai ne parduotuvė. Tai Kinijos skelbimų lenta. O kinai gamina beveik viską.thundra rašė:www.madeinchina.com
BOB - Bombs Over Bagdad!
Tai buk malonus ir parasyk kompanijos pavadinima,nes labai daug scameriu pasitaiko kurie ima pinigus o prekes neatsiunciathundra rašė:O aš ir nesakau, kad tai parduotuvebeje atsisiunčiau du grow box'us is China. vidus su maylar plevele padengtas, kokybes neturiu su kuo sulyginti, bet kolkas tarnauja normaliai.
CH9 Female Mixed
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 12 Atsakymai
- 9873 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas DarNe
-