Buvo Joninių išvakarės (užvakar). Dėgtinė, alus, daug negėriau, nes žinojau, kad vkare užtrauksiu -->

Užmerkiu akis, tačiau dar kokių 45 min. negaliu užmigti. Vartausi, blaškausi. Galiausiai pajuntu galvos svaigulį (nepiktą - malonų). Galvoju, gal čia MJ dar užveikė, nes gana daug prirūkiau. Dar po kelių minučių prasidėjo košmaras. Galiu beveik atsimerkt, užsimerkt, girdėti, mąstyti, tačiau mano kūnas surakintas. Negaliu judėti. Galvos svaigimas milžiniškas. Toks jausmas, kai būni visiškai girtas ir atsiguli į lovą - panašus svaigimas, tačiau skausmo ar pykinimo nėra. Tiesiog galvoje šimtai minčių, rodos tos mintys ir sukasi toje galvoje. Baimė. Girdžiu kaip tėvas nueina į toletą, užsidega šviesą, atidaro / uždaro duris, vėl nueina į savo kambarį. Girdžiu kaip jis jo kambaryje įjungtas kažkoks filmas. Jis mėgsta ilgai žiūrėti filmus. O aš negaliu nė garselio išleist - aš paralyžuotas. Galvoju kada šitai pasibaigs. Baimė gimdo nemalonius jausmus ir mintis. Svaigimas nepraeina. Lieka laukti... Ir šitaip pragulėjau gal kokias 3 - 4 valandas laiko, apimtas žvėriškos baimės, o gal isterijos ar paranojos, kol galiausiai užmigau normaliu miegu. Tas pašėlęs svaigimas visą tą laiką mane suko. Atsibudau, kaip ir kiekvieną dieną, žadintuvas, laikas į darbą. Tačiau širdis vis dar plakė pašėlusiu ritmu, ir tvyrojo neapsakoma baimė. Kas tai? Dėl ko? Gal ką nors panašaus esate girdėje? Gal tai papraščiausias sapnas? - Košmaras?