Veikla priputus
Mes tai tokios veiklos kaip ir neturim susigalvoje. Siaip priklauso su kuo rukau. Su tam tikrais zmonem man rukyt nepatinka nes pastoviai praeina 15-30 minuciu ir jau sedi staune kad ir ka rukytum. O su kai kuriais tai zvengi iki tol kol atrodo kad pilvas plys. Gaila kad as pats dazniausiai nebezvengiu dabar jau turi kas nors kitas uzvest tik tada. O seniau atvirksciai budavo pats visus uzvedinedavau savo nesamonem 

I'm a junglistic man.
Dingo man po kiek laiko toks noras "juoktis". Geriau jau pora valandu pasėdžiu ir chillin'u.jahmate rašė:Mes tai tokios veiklos kaip ir neturim susigalvoje. Siaip priklauso su kuo rukau. Su tam tikrais zmonem man rukyt nepatinka nes pastoviai praeina 15-30 minuciu ir jau sedi staune kad ir ka rukytum. O su kai kuriais tai zvengi iki tol kol atrodo kad pilvas plys. Gaila kad as pats dazniausiai nebezvengiu dabar jau turi kas nors kitas uzvest tik tada. O seniau atvirksciai budavo pats visus uzvedinedavau savo nesamonem
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
pokeris pridauzius yra nesweikas malonumas, o jej laimeti gaunas tai isvis rojus.
va siandien netikesit. losia saike koki 7 pokeriuka tai as su draugeliu pridauzem ir nuwarem pokery lost.
ir galit tiket galit ir ne bet per pacia pirma partija gavau i rankas royal flusha cyrvu :P pirma kart gyvenime. tai net klykt pradejau uztad visi ir isfoldino, bet vistiek geras buvo
va siandien netikesit. losia saike koki 7 pokeriuka tai as su draugeliu pridauzem ir nuwarem pokery lost.
ir galit tiket galit ir ne bet per pacia pirma partija gavau i rankas royal flusha cyrvu :P pirma kart gyvenime. tai net klykt pradejau uztad visi ir isfoldino, bet vistiek geras buvo

manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Pokeri pridauzius lost neapsimoka, nebent ne is pinigu(juk susikaupimo reikia) O jei taip tai prikolas jauciu.Sveikinu su royal, man dar neteko istrauktBongmaster rašė:pokeris pridauzius yra nesweikas malonumas, o jej laimeti gaunas tai isvis rojus.

-
- Ekspertas
jo esme tame kad daznai pralamimi. tiesa pasakius visada. buna kad ant stalo jau 5 kortos ir paskutinis raizas o tu visa dar raizini ir galwoji wa gal ant riverio iskris kasnors
( ta prasme kad jau iskritusios 5 kortos o tu galwoji kad dar 4) arba buna lb daznai susimaisa ant eiliu ir flushu
bet is kitos puses tai turiu nesweika pliusa. aplinkiniai niekad nesupranta kada blefuoji o kada ne

bet is kitos puses tai turiu nesweika pliusa. aplinkiniai niekad nesupranta kada blefuoji o kada ne

-
- Ekspertas
-
- Ekspertas
aj va cia su tuo pinigu skaiciavimu
prisiminiau. viena karta kai draugas norejo lt pasiskolint o as pridauzes buwau tikrai geria jis irgi neprastai. tai sako paskolink man ant kazko. sakau nu ok. o turejau pilna pilna kisene metalo. bet ten buvo~13 lt. paimiau istraukiau viena sauja jam padaviau poto antra sauja. ir sakau skaiciuok dbr. tai tas skaiciawo kokiu 7 kartus ir svyravo atsakymas tar 7lt ir 16lt
ir mum visiem taip juokinga buwo o jis pats skaiciuoja ir jau supranta kad nebesusigaudo ir klykia 

Čia šiek tiek ne į temą, bet nenorėjau kurti naujos temos. Tai va dabar susiklosčius palankioms aplinkybėms dažniau parūkom. Ir pas tebėjau keistą dalyką. Aš kažkoks naktinis pūtikas
Rūkom tą patį galimį, bet tik naktį pajuntu pačias geriausias ganjos savybes. Buvo taip. Parūkėm jau patemus, tai taip toks malonus pakylėjimas pasijautė, šnekėjom, diskutavom apie viską. Kitą dieną vėl rūkėm, tik jau daugiau ir dieną. Tai kažkaip toks nei staunas nei high. Toks joks. Kitą dieną dar parūkėm, vėl naktį. Nedaug, lengvam įpūtimui, bet vėl taip gera buvo
Tai va toks pastebėjimas. Gal ir jums taip būna ?

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Patyręs
Re: Veikla priputus
As irgi atsimenu, kada pradejau rukyti, jausdavausi taip lig atejau pasijuokti gerai ,ir su hebra susirinke zvengdavom iki nukritimo gaudydami gliukus. Esme jog budavo tikrai linksma. Dabar jauciu jog susirinkus kazkas man ne taip. Jei surukom koki kasiaka,tik lengvai ipusdamas,tada dar nepatingiu paprikolinti,dar atrodo gaudausi
bet aisku vienu kasecioku nesibaigia viskas taip lengvai,o nerukyti negali,suprantat manau
ir po to prasideda tarsi hu*ne. Atrodo kad esi isplaukes ,hebra snekasi,o pats net nesuprantu ar cia rimtai ar ne. Ne nu rimtai nebegaliu nei paprikolinti,netgi retai bekalbu. Net nesuprantu atrodo ,kad visus zmones issaukia tokia reakcija priesiska nuo manes (aisku problema tame jog nei prikolinu nei kalbu), ir jie gaudo ta gruza nuo manes,ir tai ziauriai uzspaudzia mane,nes tarsi nebezinau ka sakyti,ar cia isvis ka sakyti. Po to galu gale smegenys isijungia i gilu psichini apmastyma,kuris isvis nuzudo. Ir dabar pamastau jog nesugebu atsipalaiduoti kompanijoi draugu,bet nezinau kodel man taip uzplaukia,atrodo jog reikia tikrai prikolnu draugu,kad pramustu man ta *uda galvo. Toks jausmas,kad esu dar susikaustes ir darosi nejauku. Ir siandiena pakalbejom kad kibiras geras,ta proga pagalvojau jog tada apsirukyciau ir atsipalaiduociau tikrai,jog butu HIGH. Patarkit ka daryti,kad toks medis nebelikciau. Nes jau pzdc depresja net uzspaude,kad nezinau ar istikruju cia juoktis

I'm back.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 110 Atsakymai
- 78692 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Moderatorius