Visai neseniai su draugais buvom užsukę į McDonals, ten jie užsisakė kažkokius sumuštinius. Ir štai ką pastebėjau

[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Nice.naktibaldas rašė:Mocas buvo be gailescio nuspirtas ant asfalto, griuvo skaudziai+ atsirado zmogus, kuris nepabijojo parasyt pareiskimo, kad vaiksciojo su vaiku ir einant saligatviu, ant vaiko vos neuzvirto ten priparkuotas motociklas
Nesuprasi kaip kasnors gali prisistatinėti seimo darbuotoju. Normalus žmogus, jei likimas nutrenktų dirbti į tokią prasmirdusią skylę, garantuotai gėdintųsi ir niekam nesakytų, kad ten dirba..naktibaldas rašė:save pristate kaip 'as seimo darbuotojas'
Bongmaster rašė:as tai drysciau priestarau. juk seime, lietuvos isrinkietiji sedi, privijegiliuotieji. juk jej tu seime manau kad atu visur zalia sviesa.
(Kalba ėjo apie tai, kada reikia tręšti augalą žydėjimui skirtomis trąšomis)lazys rašė:Gerai. Dar vieną kitą savaitėlę palauksiu, kol išsigaruos azotinės trašos
Vilmis rašė:pasodinau augala, jis dar neišdygo. kada ji man pradeti trešti, ir po kiek kartu i diena?
naktibaldas rašė:Hm, keista, niekad nemaniau, kad čia rasysiu. Krc po kitus pasaulisu as nekeliauju. Tiesiog sapnas labai keistas buvo. Na ivyko bent jau tai miegant. O sapnas buvo toks, kad supratau, kad sapnuoju, ir savo veiksmus galejau itakot, man bent jau niekad tokiu supratimu miegant nebuvo. Persikau tiesa sakant ir nezinau ar noreciau tai patirti. Nu apyblaivis buvau tuo periodu. Turit komentaru? Prisnekejot čia man...Pabudau lyg ir kada pats norejau, na kaip ir pas dauguma, kurie čia svaigot
dzAh rašė:Ką nenorėtum paskraidyt? Ar atsidurt ten kur svajojai?
Vilmis rašė:auginau auginau, bt nekas neišaugo, tik va viena diena štai kas, čia turbut ne kanape?![]()
[img=http://www.freeimagehosting.net/uploads ... c335f8.jpg]
Man irgi yra taip buvę. Sapnavau, kad mane gaudo didelis didelis voras ir sakau sau - čia tik sapnas, tuoj atsikelsiu ir atsikėliau. Negalvojau, kad kitiem žmonėm tai įdomu, pirmą kartą tai pasakoju. Tiesiog sapnavau, kad sapnuoju.naktibaldas rašė:Hm, keista, niekad nemaniau, kad čia rasysiu. Krc po kitus pasaulisu as nekeliauju. Tiesiog sapnas labai keistas buvo. Na ivyko bent jau tai miegant. O sapnas buvo toks, kad supratau, kad sapnuoju, ir savo veiksmus galejau itakot, man bent jau niekad tokiu supratimu miegant nebuvo. Persikau tiesa sakant ir nezinau ar noreciau tai patirti. Nu apyblaivis buvau tuo periodu. Turit komentaru? Prisnekejot čia man...Pabudau lyg ir kada pats norejau, na kaip ir pas dauguma, kurie čia svaigot