Nuotrauka Nuotrauka

Alkio malsinimas

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
martynass
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 0

Standartinė martynass »

Cia su tais skystimais ne visai i desimtuka, bet dalis tiesos yra. Faktas tas, jog pavalgius (taip pat ir atsigerius) ko nors saldaus, visada bus musamas mj poveikis. Taigi geriant gerimus irgi musamas kaifas ;)
Spotless
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Spotless »

martynass rašė:čia su tais skystimais ne visai i desimtuka, bet dalis tiesos yra. Faktas tas, jog pavalgius (taip pat ir atsigerius) ko nors saldaus, visada bus musamas mj poveikis. Taigi geriant gerimus irgi musamas kaifas ;)
Tikrai nesutinku, kad tai yra faktas. MJ yra įsisavinama galvos smegenyse, centrinėje nervų sistemoję ir nugaros smegenyse. Tikrai nedaneša man galva kaip galėtų maistas ar gėrimas slopinti efektą.
Jei skaitęs kokių nors mokslinių straipsnių parašyk.
Beto ar aš parukės nei geriu, nei valgau ar valgau ir geriu kaip išprotėjas skirtumo tikrai nepajaučiu.
Jefridas
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jefridas »

@
Paskutinį kartą redagavo Jefridas 2009-09-10, 20:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
martynass
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė martynass »

Tai tikrai ne salutinis poveikis. Tiesiog THC turi kazkokios medziagos, kuri skatina nora valgyti, todel to pavadinti salutiniu poveikiu,manau, negalima :/
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Bongmaster »

rukau 2 metus mazdaug. tai per paskutiny rituala atradau insane flavor dalykely!!
statiole sumustinis su vistiena,barbekiu padazu ir raudonaisiais svogunais!!
mmmmmmm! kaina tarp 6-7lt bet zinokit verta!
arba pyragas napoleonas!!!! yra vienas is keletos dalyku kury apsiputus yra perskanu valgyti!!!!!
darvienas dalykas kury perskanu valgyti yra kokosine siesta! mmmmmm
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
raMa
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė raMa »

Bongmaster rašė: darvienas dalykas kury perskanu valgyti yra kokosine siesta! mmmmmm
Man tai Siesta balta belenkas parūkius :))
:x: Tas kai nusišneka 420 *
Sigma
Guru
Guru
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Spotless rašė:Tikrai nesutinku, kad tai yra faktas. MJ yra įsisavinama galvos smegenyse, centrinėje nervų sistemoję ir nugaros smegenyse. Tikrai nedaneša man galva kaip galėtų maistas ar gėrimas slopinti efektą.
Šiaip pavalgius daug kraujo suteka į skrandį, nes vyksta virškinimo procesai. Gerai pavalgę gi mieguisti ir tingūs tampame.
BOB - Bombs Over Bagdad!
Pofka
Naujokas

Standartinė Pofka »

negaliu paaiskinti ir yrodyti(tam reiketu pasidometi labiau, tyngiu ir nera laiko), bet sakau kad man ir ne man vienam maistas ir gerimai kerta per putalo poveiki. o ypac maistas. jeigu sedziu komoj, nusiperku pavalgyt kad sugryzt i normalia padeti :]
Mario
Naujokas

Standartinė Mario »

tiesiog nesedet nemie ir nenoresi valgyt parukes :D nes valgys numusa pruxa, jau tikrai tuo isitikinau :D tiesiog kai pradedi valgyt nezvengi, o jai nezvengsi kaifas dings :x: 8/ tai vat ;)
Pofka
Naujokas

Standartinė Pofka »

matyt dar nelabai ilgai praktikuoji, kad dar zvengas ima.
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

Mario rašė:tiesiog nesedet nemie ir nenoresi valgyt parukes :D nes valgys numusa pruxa, jau tikrai tuo isitikinau :D tiesiog kai pradedi valgyt nezvengi, o jai nezvengsi kaifas dings :x: 8/ tai vat ;)
Senas bairis,senas pūtikas iš bet ko,bet kokioje situacijoj išspaus šypseną ir sau ir kitiems.Tiesiog,man dažnai ateina,ne žvengo priepuoliai o minčių LAVINOS.Kaip ir dabar sėdžiu - rašau,galvoji apie kažką gero ir mąstai, ar įmanoma iš nieko sukurt nesibaigiantį,ahh.Tada pažvelgi į lovą,ir pagalvoji - cigaretė,vitaminų porcija ir bananas naktipiečiams - vakarienei,nes taip tingi valgyt,tingi tingėt,bet smegenys dirba visu pajėgumu,net pirštai nesilanksto... :D
Isp*
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Isp* »

[quote="Pofka"]imanoma. musu xebros nebekabina tas "as", nebent jau komoj. o budavo visokiu... pvz, "as zvirgzdas girgzdas pirgzdas" ar "as transformatorine" 8)

Mes dazniausiai kai varom pasimti gerio tai uzsukam ir i shopa =] arba jei znom kad kazkur tripinsim tai buna plane shopas =] tada :bong: tripinam arba sheip gliucinam, kortos, zaidimai, tada visi privalgome (po poros valandu) ir dazniausiai taip buna kad dar syki uzsikuria :bong: ir vel komyte, privalgius tada jau iskrite gliucinam =] o del to zaidimo "As" tai reikia galvoti kokius zodzius kad visiskai nesiderintu, bet pas mus kai jau buna trys klickos zaidimo nebera, nes po antro visi zvenge ir paskui pamirstam kokios toliau turi eiti :D geriausia buvo "As patronas" :D :D :D
Get High (smoke)
Bongmaster
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Bongmaster »

as tai atsimeu kokiu 5 kartus pazaidem mes ta geima ir jau atsibodo. :( nes nebejuokinga jau budawo. kazkodel.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Isp*
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Isp* »

Bongmaster rašė:as tai atsimeu kokiu 5 kartus pazaidem mes ta geima ir jau atsibodo. :( nes nebejuokinga jau budawo. kazkodel.
tai nereikia jo kas diena losti, retkarciais galima sulosti, ir ji reikia losti ne keturiese, o bent jau 8 zmonem, nes tada vis tiek pradeda zvengti kazkas :D
Get High (smoke)
KingBong
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė KingBong »

Isp* rašė:
Pofka rašė:imanoma. musu xebros nebekabina tas "as", nebent jau komoj. o budavo visokiu... pvz, "as zvirgzdas girgzdas pirgzdas" ar "as transformatorine" 8)

Mes dazniausiai kai varom pasimti gerio tai uzsukam ir i shopa =] arba jei znom kad kazkur tripinsim tai buna plane shopas =] tada :bong: tripinam arba sheip gliucinam, kortos, zaidimai, tada visi privalgome (po poros valandu) ir dazniausiai taip buna kad dar syki uzsikuria :bong: ir vel komyte, privalgius tada jau iskrite gliucinam =] o del to zaidimo "As" tai reikia galvoti kokius zodzius kad visiskai nesiderintu, bet pas mus kai jau buna trys klickos zaidimo nebera, nes po antro visi zvenge ir paskui pamirstam kokios toliau turi eiti :D geriausia buvo "As patronas" :D :D :D
Aš kažkada žiauriai žvengiau, kai žaidėm ir vienas buvo "Aš žuviaveidis abormotas svOgunsas". Nebeįmanoma buvo žaisti. Dabar visad kai žaidžiu prisimenu ir prasižvengiu. :D
It's just a sweet sweet herb... :x:
jahmate
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė jahmate »

Kad maistas pruxa numusa tai cia faktas. Neveltui kai persiruko zmonems duoda vandens su cukrum coffeshopuose :)
I'm a junglistic man.
Isp*
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Isp* »

jahmate rašė:Kad maistas pruxa numusa tai èia faktas. Neveltui kai persiruko zmonems duoda vandens su cukrum coffeshopuose :)

Tai paliubomu nuima.. nes jei komyte buna atsigeri ar isimeti kazka ir atsigauni =] bet mes po pavalgymo visada dar turime ka rukyti :]
Get High (smoke)
Arnas
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Arnas »

As kaiptik , pres parukant ir parukes visad biski stengios uzvalgyt, gereu kaskaip mane tada veik :)
Nesveikas brakonierius :D
naktibaldas
Ekspertas
Ekspertas
Reputacija: 9

Standartinė naktibaldas »

Ajajai, o kai as dar ne zilas visas buvau ir seip ne kreivas visoks, tai pamienu gi grizti namo, a kiaulale, kad duodasi, garde nerimsta, dauzosi nelaboji. Sprogdini saldytuva iskart! Bet taip nerealiai! Sukiesi virtuvej ir kepi kazka ir verdi ir dar seip edi tuo metu, kol kazka kepi ir verdi. O barmatuchu kokiu prisigamini!
A saulele kai pateka, normalus zmones gi myzt eina ryte. Bet kai kiaule laisve buvo gavosi, tik toksai eina rytinio rytisikio, nes pabunda, kad hujova visam. Va cia man bajsiausias salutinis reiskinys buva nuo MJ. Ir visa diena po to negera buna, nei valgyt norisi, nes skrandyje dar viskas stovi, nei daryc ka tempia :D
Is mano atsiminimu... :D
Pilypas is kanapiu
Apvalus
Guru
Guru

Standartinė Apvalus »

Jo man ir taip būna, gaminies valgyt ir tuo metu dar ką nors kitą valgai :D Tada jau kažkaip to kito netaip norisi.
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
Rašyti atsakymą