kaip zmones apsiruke uzsiparina
kaip zmones apsiruke uzsiparina
Ka nebuna parkiu?buna,tai va pasidalinkit savo linksmais uzsiparinimais su visais!!! 

Ash pamirshau parashyti, kad tuo metu nei mamos, nei kokiu kitu zhmoniu namie nebuwo ir tikrai niekas negalejo ateiti, tiesiog kazhkaip taip gawosi, kad pradejom kalbeti apie tewus, galwojom ka tewai padarytu ar pasakytu jei mus dabar pamatytu, taip mintys ishsirutuliojo iki to kad abi sedejom apimtos paranojos.Anonymous rašė:he, man tai buwo wiena tokia nereali parke, kai nezhinau ish kur, bet ishtraukiau, kad mama buwo atejus ir pamate kad ash apsiputus, parinaus gal kokia 10 minuchiu, drauge bande atparint, bet jai tas nepawyko ir jau po 15 minuchiu abi sedejom shoke, kad buwo atejus mama ir mus abi pamate apsipootusias)) .
Tuo metu linksma wisai nebuwo, bet dabar kiek prisimenam ta diena, tiek luzhtam nesustodamos
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
The most wasted day is in wich we havent laughed
parkė yra neatsiejamas putiko draugas. parkių yra visur ir visada, viena parkė kad preš tave pučiantis baigs
, kita parkė kad reiks greit namo varyt, trečia parkė xui suprasi kas tave narmo parveš, ketvirta parkė kaip mažiau babkių statoile išleist, penkta parkė kai nieko nėra šaldytuve, šešta parkė labai tingisi darytis valgyti, septinta parkė - anksti keltis, aštunta parkė - kaip vakar gerai buvo, šenden tai xui sulauksi tokių momentų, devinta parkė - nėra babkių
, dešimta parkė - baimė likti neapsipūtūs.
o šeip tai siūlau adminui papildyti šias šipsenėles dar keliom ikonkėm - parkes ikonkė turėtų būt koks nors juodas snukutis su trim taškais. nu tipo gali būt
bet labeu stiliovas, o taip pat reikėtų babkių ikonkės, kas galėtų būt koks nors stilizuotas $

o šeip tai siūlau adminui papildyti šias šipsenėles dar keliom ikonkėm - parkes ikonkė turėtų būt koks nors juodas snukutis su trim taškais. nu tipo gali būt

Net nezhinau prie kurios temos sawo pasisakyma deti ar prie shitos ar prie "Kaip ten su gliookais":)
Na bet esme tame, kad mano gan dazhna parke yra tame kad ash kartais nesuprantu kur yra glioochka o kur ne:)
pwz: sedim su draugais, klausomes muzikeles it tik hop, balsas ish giedro dangaus kazhka ni wtemu suwemia
, wo chia man ir boona parke ar ash teisingai ishgirdau, ar ishwis kas nors ka nors sake ar chia tik mano waizduote prabilo? 
Na bet esme tame, kad mano gan dazhna parke yra tame kad ash kartais nesuprantu kur yra glioochka o kur ne:)
pwz: sedim su draugais, klausomes muzikeles it tik hop, balsas ish giedro dangaus kazhka ni wtemu suwemia

The most wasted day is in wich we havent laughed
Ania, o man buvo tai is vis su samones netekimu..jau tiek juokaisi kad sakes, lyg taip praeidavo viskas ir vel taip uzkyldavo , kad galvojau mirsiu is juoko..efektas buvo nerealus ...bet nepykino viskas savijauta gera, kazkokia nereali zolike..Donatello rašė:Nu tai ko nerasot a?Nu as seip tai bunu visada uzsiparines kai apsirukaunu bet seip tokiu linksmu nutikimu tai nebuvo....
Nezinau ka pridurti
ish juokuo galvoju galima numirti.Micka rašė: Ania, o man buvo tai is vis su samones netekimu..jau tiek juokaisi kad sakes, lyg taip praeidavo viskas ir vel taip uzkyldavo , kad galvojau mirsiu is juoko..
jei juokiesi iki kol pilva paskausta ir oro truxta - nieko baisaus. bet kartais ir shirdi
taip uzhspaudzhia kad atrodo dar cha cha ir bus "kajuk".
parke. rimta ir baisi. juoka stengiuos kontroliuot. nes kaip motoras pridusta - daros nelinxma...

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
myliu akinukus

manau kad taip daznai daug kam buna kad atrodo jog i juos visi ziuri ir mato kad jis apsirukeskiF rašė:DDDD nuu shaika ant izmenu shokat kazinau ar tada verta isvis pust... bet bl ir pac shoku man vienintelis krc izmenas bet jis nuolat buna tai krc kai prirukes visur bunu tai atrodo kad visi ziuri ir supranta kad TU APSIRUKES wahaha gerai kad px nes jei ziureceu i tai rimtai tai susidarytu palankios salygos gruzo augliuj augti
]]
myliu akinukusramu..

pvz.man irgi taip daznai buna

;]
viena karta po gero tuso kazkaip sukom sankryzoj i kaire (prie akropolio) kur 3 juostos i abi puses...nu ir kazkaip i priesinga juosta isvaziavom
oi juoko buvo kai visi rekt pradejo..
gerai kad gal 4-5 ryto buvo..

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 15 Atsakymai
- 8376 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas runkelis