Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
nereikia laistyti baisiai didele doze gali ideti 1/10 dozes pirmam laistymui =] tad manau nereikia klausineti daugiau zmoniu kada praded trasom laistyt, reik naudot savo galva
Mr.Potato rašė:Snd nusipirkau zydejimo trasu http://img18.imageshack.us/content.php? ... ia=mupload
dabar galvoju kaip tresti ant pakuotes parasyta kad 1/4 arbatinio saukstelio ant 4 litru tai man taip ir tresti ar kaipnors kitaip?
Kokio amziaus augalai? Jei dar mazi, tada tresk mazesnemis dozemis, bet nudegimu nuo schultz trasu rizika yra minimali, todel jei augalai vyresni gali net didesnemis dozemis tresti.
ne nu tai biski paiskint galetumet matot kad dar zalias auginimo sryti
pirma karta auginu na skaiciau kad pries zidejima triasia zidejimui skirtoms trasoms uztai ir klausiu nes cia tiek prirasyta visokiu nesamoniu kad net sunku atsirink reikiamos informacijos dabar tresiu lapineiams augalams skirtoms trasom auga grazei
krazas rašė:ne nu tai biski paiskint galetumet matot kad dar zalias auginimo sryti
pirma karta auginu na skaiciau kad pries zidejima triasia zidejimui skirtoms trasoms uztai ir klausiu nes čia tiek prirasyta visokiu nesamoniu kad net sunku atsirink reikiamos informacijos dabar tresiu lapineiams augalams skirtoms trasom auga grazei
Vo vo vo Lietuvistai didieji zmogus gi paprasciausia klausima paklause o jus tik i klaidas ir temokat ziuret TO :Vygis, sigma, hipiukas, runkelis (eikit kur renkasi lietuvistai ir diskutuokit apie tas rasybos klaidas). Dar karta paklausiu auginu siltnamyje augalai jau uz mane aukstesni ar verta pradeti tresti fosforinem trasom (skatinanciom prazysti), o gal dar per anksti.
Laukiu patarimu o ne klaidu taisymo kam netinka rasyba ar klaidos tai rasykit tiesiai man. O ne siukslinkit patys tvarkytojai forumo.
Na nebūkit tokie tinginiai, nejaugi 40 yra toks didelis iššūkis tau , naudot vegetacijai reik naudot kur yra daugiau azoto, o žydėjimui kur daugiau fosforo kitą kartą nepatingėk perskaityt