Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Jo,alkis tai nenuvaldomas parukius. Jau rodos tuoj plysiu,bet wistiek noriu ir noriu walgyt Svoris pradejo augt ir man nuo tada kai rukyt pradejau,bet as tuo nesiskundziu
ill give u a tip :''pries puciant pavalgyt ir nebus alkio ;]'' bet nesuprantu koks tolkas valgyti parukius visa kaifa nuima iskart , nebent jau jaigu ziopa tai puola kasnors valgyt iskart
tai kas tau zjbs parukyt ir pult valgyt iskart . nepaprikolinus ,nepamascius nieko ;/ so sad , nervuoja tiesiog kai visi ta maista akcentuoja . as tai valgau tam kad gyvenciau o ne gyvenu tam kad valgyciau. dar nemaciau rimtu putiku kurie vos paruke iskart pultu saldytuva kraustyt
tekno rašė:tai kas tau zjbs parukyt ir pult valgyt iskart . nepaprikolinus ,nepamascius nieko ;/ so sad , nervuoja tiesiog kai visi ta maista akcentuoja . as tai valgau tam kad gyvenciau o ne gyvenu tam kad valgyciau. dar nemaciau rimtu putiku kurie vos paruke iskart pultu saldytuva kraustyt
Matyt neišrišai ką jis sakė.Jis nenarkomanas,kad kaifuot.Hera,amfa,ratai ir t.t. visas šitas kaifą sukelią,o žolė kaifo nesukelia - ji atpalaiduoja/ramina/džiugina/prašnekina/nutildo/pakelia/traukia prie žemės,bet nesuteikia kaifo.
Kr* nepyk,bet tas žalias šūdas per vidurį labai juokingas. [/quote]
Be to zalio sudo sushi nebutu sushi Ten wasabi padazas. Tipo kazkas panasaus kaip kirenai
Tai ten ir yra Japonski krienai
Oi sushi gaadyyca, kertu uzsimerkes. Beja sushi be wasabi dar nieko palyginus sushi be sojos padažo.. va tada tai gaunas šūūūdelis. (del skonio nesiginčijama)
manes pa netraukia kazkaip maistas, dazniausiai kokio mineralinio paimu atsigert kad nedziovintu, poto grizes namo tai tiesiu taikymu salimai virtuves kad neuzmest akies kas ant stalo guli ir siaip nebuna kazkaip man tokio, kad va cia belekaip skanu tas maistas po rukymo...tikriausiai skirtingai visus veikeikia...o nuo dziovinimo girdejau kad citrina gerai pramusa, pora skilteliu suvalgai ir tiek seiliu atsiranda dar neteko tik paciam pabandyt
Sigma geeera minty su ta žele pasakė rimtai. ;]
Vakar pasidariau didoką dubeny želė, ir dar kokias 7 stiklines pripylęs buvau ;>
Grįžau namo iš draugo pas kurį buvom truputį parūkę..
atsidariau šaldytuvą - . Buvo super!;D
Valgiau aš ją neatsilenkdamas.
Dėkuj Sigmai už puikų sprendimą.;D
Mellow rašė:Sigma geeera minty su ta žele pasakė rimtai. ;]
Vakar pasidariau didoką dubeny želė, ir dar kokias 7 stiklines pripylęs buvau ;>
Grįžau namo iš draugo pas kurį buvom truputį parūkę..
atsidariau šaldytuvą - . Buvo super!;D
Valgiau aš ją neatsilenkdamas.
Dėkuj Sigmai už puikų sprendimą.;D
As irgi Sigmai labai dekingas uz zele ideja dabar kiekviena karta sau darausi pries rukant