Mergaitės apie žoles
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
gerai kartais ir alucio pagert buna
siandien uzparinau kazkoki vokieti, tai visa jo alaus bagazine prie juros issprogom
vsio, daugiau nerasau, liejasi man akyse, aisiu i bitelenda pasizmonet, jei merga pasizades parvest po to
Sigmuk, neuzsiparink ant tu augalu, apyniu produktai juk irgi gamtos dovana

Sigmuk, neuzsiparink ant tu augalu, apyniu produktai juk irgi gamtos dovana

Pilypas is kanapiu
Na žinok.Aš heros nebandysiu nė už ką ir vistiek sakysiu,kad ji blogai.O tu kaip nori.Giedrukas rašė:Trejau ir as pana kuri buvo pries tai kad puciu,bet laikui begant pamate jog kitaip nebus,pati pabande ir suprato kad čia nieko blogo nera ir dabar dar retkarciais uzpucia su draugem.Mano manymu ish pradziu reikia pabandyt ir tik tada reiksht savo nuomone kas gerai ir kas blogai.

maniškė rūkė
dar prieš mums susipažįstant.
Bet kadangi ji buvo jauna ir be galo durna tai ji kartais dar ir uostydavo... Susidėjo su manim - teko viską rišt bo aš konservatyvus. Nu paskui mūsų keliai išsiskyrė bet čia jau neesmė...
Jūs galit turėt daugybę įsitikinimų, tačiau tiesa yra tik viena - marihuana yra gerai, o visi kiti narkotikai, įskaitant tabaką ir alkoholį, yra blogai.

Bet kadangi ji buvo jauna ir be galo durna tai ji kartais dar ir uostydavo... Susidėjo su manim - teko viską rišt bo aš konservatyvus. Nu paskui mūsų keliai išsiskyrė bet čia jau neesmė...

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Jūs galit turėt daugybę įsitikinimų, tačiau tiesa yra tik viena - marihuana yra gerai, o visi kiti narkotikai, įskaitant tabaką ir alkoholį, yra blogai.
-
- Ekspertas
Etanolis bajsiau uz viska! Nes prie jo samoningai pratinama visuomene. Kitaip as to ivardint negaliu, nes, kad ir dabar galiu atsikelt nuo kompo, nueit iki pardes, ir nusipirkti, nu tarkim uz dvacoka, tokio dalyko, kas smegenine nesa panasiai, kaip stimuliatoriu ir haliucinogenu misinys. Ir ne man vienam juk taip;) Etanolio tokia jau pruha. Apie saika cia snekos ner, nes perdozuot sito brudo laaaaabai lengva.
Pilypas is kanapiu
-
- Ekspertas
putejas rašė:man tai keista, kad vistiek bandoma nors yra žinoma, kad ir pirmas kartas gali būti paskutinis
Matai, as kai... net nepamenu... gal 16-17 metu pirma karta tai pabandziau, mane labai veze. Patiko afigenai. Pigu, paprasta gaut, musu visuomeneje priimta- nieks nepasmerks, na tuomet negalvojau apie alko itaka, kas gali buti ateityje. Paskui studentavimo laikais, tai vel buvo, kaip iprastas dalykas. Blogiausia ka girdejau: "oh jus selmiai"... Paskui kai suaugau, pasipyle problemos nevaikiskos- nesekmes darbe etc, na seip visoks sudas, patikekit kaip man tada gelbejo alko!!!
Krc neturiu daba upo rasyt, nes tik grizau su dvirka nusiplukes, bet isvada viena-, kad viskas eina is auksciau ir kazkam paranku, kad tai vyktu

Pabaigai pridesiu, kad vien tik parukydamas retkarciais kanapele, zmogus turi pilna teise apie save sakyti, kad gyvena sveika gyvenimo buda ir kenksmingu medziagu nenaudoja. Seno alkaso ir narkotos bazaras

Pilypas is kanapiu
Heros tai cia konkreciai y vena? As irgi sakau kad nebandysiu, bet niekada negali zinotManvydas rašė:Na žinok.Aš heros nebandysiu nė už ką ir vistiek sakysiu,kad ji blogai.O tu kaip nori.Giedrukas rašė:Trejau ir as pana kuri buvo pries tai kad puciu,bet laikui begant pamate jog kitaip nebus,pati pabande ir suprato kad čia nieko blogo nera ir dabar dar retkarciais uzpucia su draugem.Mano manymu ish pradziu reikia pabandyt ir tik tada reiksht savo nuomone kas gerai ir kas blogai.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 97 Atsakymai
- 48927 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas robinashudas
-
- 24 Atsakymai