putejas rašė:koks gali būti gėris jeigu tas gėris tave į kapus varo? jei panos nesidomėjo kas ta žolė ir sako, kad blogai - tai yra neišprusimas, išplautų smegenų rezultatas. Kalbant apie heras, kokas, tabletes ir kitus tručus mes neprivalome klausti vartojančiųjų, kad nuspręstume ar tai gerai ar ne. Užtenka pažiūrėti į faktus - pažiūrėkit kiek žmonių miršta anksčiau laiko nuo chemijos, nuo visokių šnapsų ir tabakų
gyvenkit sveikai

Kartoju, jei kyla del to klausimu, man PZ

Nesakysiu bububu, bet suzinosi kaip realiai viskas buna. As pats heros nebandes, bet 4 klasioku nebeber. O mano bendraamziai kurie vis dar gyvi, bet sedi ant geryciaus, tai geriau jau isvis ju irgi nebutu.
As noriu atlikti panasia misija, kai buna narkasai po shules vaiksto ir savo patirtimi dalijasi, kokiu siaubu mate. Nes jei pasakysi jaunimui, kad to daryt negalima, tik del to, kad negalima, nieko nebus. As kadais amfa kaldavau ir jausdavausi kietas. Tokiu budu bandziau maistaut.

Rezultatas- pats neisivaizduoju, kaip vis dar esu gyvas, o svarbiausia (man bent jau), kad niekas nenukentejo, kai isnestas budavau. Apmaudu, kai iseinu i kiema, ir ant suolo sedi 10 tokiu paciu kaip as kadais buvau, ir tas pacias klaidas kartoja, arba i dar didesnis suda lenda.
Ciuju isistumiau, kaip Valancius

Peace hebra