nu rukyk mirkyta zole ir desertui kliju pauostik tai bus zjbs tau.eric rašė:O kasnors is jusu esat megine mirkyt i acetona ar panasiai,kad daugiau "rautu stoga" ?
Svoris
-
- Ekspertas
- Reputacija: 0
tada jau supratau kokiu stambiu mastu supjoviau!!!!!!!
nes praeita rudeny radau laukuose kanapele, didoka gan kokio pusantro metro, ir kai jau prade salt as ja nupjovau, isidziovinau, ir tn buvo vien seklytes, o buvau girdejas tik kad bobos suka o diedai ne, ir kadangi kaip as jos paruskiau daug daug daug, ir man tik bloga pasidare ir galva skaudet pradejo, tai nuo to laiko ir nusprendziau kad vyrai yra su seklom, nu zdz dekui kad pataisei

nes praeita rudeny radau laukuose kanapele, didoka gan kokio pusantro metro, ir kai jau prade salt as ja nupjovau, isidziovinau, ir tn buvo vien seklytes, o buvau girdejas tik kad bobos suka o diedai ne, ir kadangi kaip as jos paruskiau daug daug daug, ir man tik bloga pasidare ir galva skaudet pradejo, tai nuo to laiko ir nusprendziau kad vyrai yra su seklom, nu zdz dekui kad pataisei
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
Kas liecia del svorio, tai vat tevas buvo olandijoje gyveno viesbutyje ir su vieno viesbucio dirike kalbejosi,tai va sako pencininkai augina kanapes kad prie pencijos prisidurtu,o kaip padidina svori kur cia iveza tai 2 budai,kaip ir buvo mineta smulkintas stiklas,ir dar purskia sake kaip ant geliu kur purskia is flakonelio kad blizgetu graziai taip didina labai svori. Supurskai kaskokia hujnia tai vat ir rukom ta kaip sakant olandiska gera gerai kabina
Na aisq ne visa tokia cia iveza. Tevas sako nepirk is gatves 

Northern Light in my box 

-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
Maladec tevas tavo
As del savo seniu irgi gana nustebes esu. Seniau tevas kreivai ziuredavo i mano pomegi, yra gana senu paziuru ir visad buvo man grieztas, na kontrole stipri budavo, o neperseniausiai atsitiktinai isgirdau, kad politikuoja ten su kazkuo, ir girdziu, kad stumia uz marytes legalizavima, ir tai, kad ji yra nelegali, isvadino absurdu. Nors pats niekada nebandes net paprastos cigaretes dumo. Dar labiau stalcius atsidare, kai irgi atsitiktinai nugirdau, kaip mama, savo kolegems mokytojoms, pasake, kad kazkada ant bairio bande su sunum dumeli marichuanos. O kai tos bobos issiziojo ir prasidejo nu mol kaip cia taip etc... Pasake, kad sunus paruko, ji manim pasitiki, nes jis yra suauges, rimtas zmogus ir apskritai, kad tik trumpam linksma buvo pasidare
Musu armija dideja

Pilypas is kanapiu
-
- Pažengęs
Svoris
Kalbėjot kažkokias pievas Bongmaster apie sėklas staffe..
Sėklų dažniausiai būna todėl, kad stuffas būna atgabentas iš kažkur į mūsų Lietuvėlę ir stumdoma barygu.
O auginama ji kaip pramoninė. Užsėjamas laukas kalnalapių, išaugo Vyras, ar Moteriškė - pofik.
Viską kartu nukulia ir turi bendrą produktą. Dėl tokių priežasčių ir būna pilnas stafas sėklų.
Dėl to geriausia yra auginti savo. Žinai ką rūkai ir malonu, nes Tavo užauginta!
Sėklų dažniausiai būna todėl, kad stuffas būna atgabentas iš kažkur į mūsų Lietuvėlę ir stumdoma barygu.
O auginama ji kaip pramoninė. Užsėjamas laukas kalnalapių, išaugo Vyras, ar Moteriškė - pofik.
Viską kartu nukulia ir turi bendrą produktą. Dėl tokių priežasčių ir būna pilnas stafas sėklų.
Dėl to geriausia yra auginti savo. Žinai ką rūkai ir malonu, nes Tavo užauginta!

Brangesnis už auksą lobis. 

-
- Ekspertas
Re: Svoris
jo kad ten pievas kalbejau tai zinau, uztai ir gavau ispejima.Mellow rašė:Kalbėjot kažkokias pievas Bongmaster apie sėklas staffe..
jau ir parasiau kodel taip rasiau, kodel tokia nuomone buvau susidares is praktikos, o ne is teorijos. nu bet apsigavau, dbr jau suprantu kur kas yra, bent jau labiau neigu kad tada kai papostinau ta didziausia pasauly nesamone.visi klysta. as neisimtis. tik gal ne tokiu stambiu mastu.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
hai
o kokios kainos vilniuje? sakykim anyksciuose, ukmergeje uz 30 lt, o vilniuje ir uz 50 lt. esu paskaites
aisku vilniuje pirktos
kokybe zymiai geresne, kokybe sakyciau atitinka kaina. su svoriu viskas normaliai, uzskaitau.
bet ar kaina reali? ar vilniuje dar yra tokiu kainu? o gal apipiso? 

They been waitin' for Pinocchio to poke his nose
Na pas mane tai 40lt gramas.Ir nėra daugiau ar mažiau,visur tas pats.villain rašė:haio kokios kainos vilniuje? sakykim anyksciuose, ukmergeje uz 30 lt, o vilniuje ir uz 50 lt. esu paskaites
aisku vilniuje pirktos
kokybe zymiai geresne, kokybe sakyciau atitinka kaina. su svoriu viskas normaliai, uzskaitau.
Seniai jau nemaciau Vilniuje uz 40lt. Dabar pastoviai 30lt
Anykščiai, Utena, Ignalina, Ukmergė ir visi kiti tokie nedideli miestai - 40 lt /grvillain rašė:haio kokios kainos vilniuje? sakykim anyksciuose, ukmergeje uz 30 lt, o vilniuje ir uz 50 lt. esu paskaites
aisku vilniuje pirktos
Vilnius, Kaunas - 30 Lt /gr, bet vilniui dar galima gauti ir už 20 Lt/gr
Imkit vaikai pagaliuką ir užmuškit barygiuką

Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Nu Klaipedoj tai pas mane stovi tokios kainos: 25-40 (dazniausiai 35), beto girdejau kad Vilniuje po 30 pardavineja gera ;D
Epic Win
-
- Pažengęs
Vilniuj po 20 yra? nu nzn nzn, biški neįtiketinai skamba, visur 30 man atrodo. O kiekis priklauso nuo barygos, yra sažiningų yra ir ne, stafo pasirinkimas irgi yra, pas vienus lapuota šaluha, pas kitus turbo kristalizuotos galvutes dar pas trečią high grade shit galima rast
O kaip hašo kainos ir t.t.?

O kaip hašo kainos ir t.t.?
wwwwww
-
- Patyręs
Ir hašo ir dumo po 30lt, bent jau pas mus .
Paskutinį kartą redagavo Jamaicaman 2009-08-31, 18:22. Iš viso redaguota 1 kartą.
I'm back.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 45 Atsakymai
- 37502 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas YraDvidesimtSimboliu