Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Ar galite atsakyti??? labai padekite, as uzsisakiau seklu is "snow-white.nl" ir zadu pinigus siusti registruotu pastu, mazsdauk zinau jau ka rasyti ant voko bet problema yra ta kad ten man gaunasi kazkiek euru i centu, bet jie ten raso kad i voka nedeti centu iswis, tj kaip man daryti? daugiau deti euru? ar su monetom ideti? vistiek juk 50 centu popierineis nera
o galima dar paklausti? kas uzsisake seklu is snow-white.nl ir pinigus siunte registruotam laiske tj ka rase ant priekio? jei pamenant gal kas galite pasakyti? ten raso kad ligu reikia sawo eiles numery yrasyti? bet nzn kur?
wind rašė:o galima dar paklausti? kas uzsisake seklu is snow-white.nl ir pinigus siunte registruotam laiske tai ka rase ant priekio? jei pamenant gal kas galite pasakyti? ten raso kad ligu reikia sawo eiles numery yrasyti? bet nzn kur?
Pinigus reikia dėti į atvirutę tokio pat dydžio kaip vokas! Voką pasirink storesnį (būna tokie su "burbuliukais"). Nebijok voką apvinioti lipnia juosta. Voką gali pasirinkti su visokiais "Happy birsday" ir t.t..
Ne. Paprastas laiskas i pasto dezute. Man atejo per 9 dienas. Seklos buvo pasleptos saldainiukuose. Bonuso nedave, neskaitant saldainiuku, kurie beje visai skanus kitur galima pasirinkt kad registruotu laisku siustu, o gal ir nirvanoje galima-nepamenu.
bekampis rašė:Ne. Paprastas laiskas i pasto dezute. Man atejo per 9 dienas. Seklos buvo pasleptos saldainiukuose. Bonuso nedave, neskaitant saldainiuku, kurie beje visai skanus kitur galima pasirinkt kad registruotu laisku siustu, o gal ir nirvanoje galima-nepamenu.
Jei paprašyti ir susimokėsi, tai ir registruotu atsiųs.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...