Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Mano organizmas svetimu medziagu "intervencijai" sakyciau gana jautrokas.. Pvz kol pripratau rukyt C vemiau neviena ir ne du kartus.. Gal del to kad pirma cigarete buvo 12 metu.. Su alkoholiu ir net alum buvo panasiai, ilgainiui organizmas "pripranta"
O del kalnalapiu, gal del to kad rukau daug, man jokio skirtumo "ant kokio skrandzio", tik gal parke kad skanestu norisi:D
manau cia "pradedanciuju" problema;]
SHUNGRYBE rašė:xa. ramadano menesi nevalgau visa diena. tik saulei nusileidus galima valgyt ir visa kita ir norit pasakyti tai sunku? nu nera labai malonu, bet kad super sunku butu... tai tikrai ne.
vienas dalykas yra nevalgyti religiniais sumetimais, ir visai kitas - save alinti kad ir dietomis
ei, o is kur cia pas mus musulmonu atsirado, kad religiniais sumetimais dienom nebevalgo? [lyg ir ramadanas prasidejo, ane?]
p.s. musulmunai kalnalapiu pust neturetu, siaip jau
Dūmai ir tuščias skrandis ar dūmai ir pilnas skrandis man jokio skirtumo:) Skanu parūkt pavalgius. Pavalgai ir eini rūkyt ne tabokos kaip įprasta, o ganjikės Arba parūkau ir einu valgyt
hmm nežinau kodėl visiem parukius tik maistas galvoj ;DD aš kažkaip išvis nenoriu valgit žinoma neatsisakau bet kai kiti svaigsta ąąąą šokoladas nu man jis nei kiek neskanus būna nebent tas kažkoks baltas su riešutais skaneis
PsY rašė:hmm nežinau kodėl visiem parukius tik maistas galvoj ;DD aš kažkaip išvis nenoriu valgit žinoma neatsisakau bet kai kiti svaigsta ąąąą šokoladas nu man jis nei kiek neskanus būna nebent tas kažkoks baltas su riešutais skaneis
prieš maistą pusė jonuko, tada kava su paprasta cigarete(nes bet koks gėralas ar maistas numuša tą ganjos skonį burnoj), tada jonas, na ir puselė to pusrytinio maisto viskas aišku taikoma, kai užeina pučiamoji ir pyho navalam
čia visi kurie kalbat apie svinus("pramušimus" an maisto- kaltinkit indiką ir hibridus kurioje jos daug. sativa tiek valgyt neprašo