High as f%#k.
Hidrometrasmandari9nas rašė:Drėgmės matuoklis , kaip jis vadinasi moksliškai ? Pvz: terperaturos matuoklis termometras.
Angl. - Moisture mettertasPATS rašė: Hidrometras
Bongmaster'iui parasyk,jis zinoPLIKIS rašė:gal kam yra teke virt piena![]()
galetumet pasidalint patirtim
Čia tas pats: "peršti gerklę, sloga, galvą skauda" o atsakymas "kažkuo sergi."dzAh rašė:Ph, kažkokios medžiagos trūkūmas.
Kurie lapai geltonuoja: apatiniai, viršutiniai, ar visi?Zoliaedis rašė:Sveiki. Turiu klausima, kodel mano augaliuku lapeliai pradeda geltonuoti, o po to isvis tampa balti? As pats galvoju jog zemes pH netinkamas, bisky rugstokas, tik gaila neturiu pH matuoklio. is anksto dekui uz atsakyma
Apatiniai pradeda geltuonuot, o kuo toliau tuo labiau svieseja. Geltonuoja nuo krasteliu.Lapeliai nesigarbanoja, tik vienas ar du. Nesirieciahipiukas rašė:dzAh rašė:Ph, kažkokios medžiagos trūkūmas.Kurie lapai geltonuoja: apatiniai, viršutiniai, ar visi?Zoliaedis rašė:Sveiki. Turiu klausima, kodel mano augaliuku lapeliai pradeda geltonuoti, o po to isvis tampa balti? As pats galvoju jog zemes pH netinkamas, bisky rugstokas, tik gaila neturiu pH matuoklio. is anksto dekui uz atsakyma
Nuo kurios vietos pradeda geltonuoti: nuo galiuko, nuo kraštų, gal nuo dėmių?
Ar lapeliai garbanojasi?
Gal riečiasi į apačią ar į viršų?
Ar jie išlaiko savo formą, ar nuvysta, pasidaro gležni?
Hmm.. Gal Azoto trūksta.. O Azoto gali trūkti jei būna per šalta žemė (nemaišyk su oro temperatūra). Kiek augalui laiko, kokiais kiekiais ir kokiu ciklu trąšų duodi?Zoliaedis rašė:
Apatiniai pradeda geltuonuot, o kuo toliau tuo labiau svieseja. Geltonuoja nuo krasteliu.Lapeliai nesigarbanoja, tik vienas ar du. NesirieciaIslaiko forma
Dequi uz atsakyma
Pasidaryti galima. Skonis šūdinas (bent jau man). O kadangi THC netirpsta vandenyje, tai dar ir nevelkatasPATS rašė:is kanapes ar galima arbata pasidaryt?![]()
gl kas bande,kaip skonis![]()
Vygis rašė:Sveiki,
Žadu užsisakinėti sėklas iš http://www.snow-white.nl. Iškilo klausimėlis.
Kuom skiriasi jų tie laiškai tarp Stealth ir Extra stealth?
Čia gal tas Extra stealth yra laiškas su burbuliukais? Ar čia registruotas laiškas?