Cia jaunuolis rase, kad merga jo parina diadkos, nezinia kaip ten kas, bet va bando siuo metu parint ir mane

Ale banditai, tipo is smaugliu saikos

O prasidejo viskas taip, kad pirko pas mane vienas lochas(visiskai drasiai ji taip vadinu, nes daiktus iprates vadint tikraisiais vardais

) masina, net ne masina, o nevaziuojanti triperi uz juokinga kaina. Buvo susitarimas- jei jis neranda reikiamu detaliu, masina grazina man, as jam grazinu babkes, buvo net atsivedes visa savo komisija, suvaziavo pilnas kiemas atmarozku, rusu radija reke ant viso rajono. Nu pas mane demokratija.

Gaila techpasis buvo senesnio pavyzdzio ir iskarto nejo perrasyt ant jo masinos Regitroj, nes masina tam momentui buvo nevaziuojanti ir butu reikeje ja ant traliuko vezti. Pasirasiau 'raspiske', kad masina perduodu jam butinajam remontui, su ta salyga, kad po remonto jis ja persirasys ant saves.
Krc atsibundu viena ryta ir pasirodo, kad esu skolingas suma, kiek tas lochas sukiso i remonta, o sukiso dahuja, nes yra lochas ir normaliai susitvarkyt nesugebejo

Bendrauja per tarpininka, tipo uzimtas jis

Perdaviau jam, kad jis yra lochas, vapse net ne pacanas, nes nesilaiko savo zodzio ir neatsimena ka bazarina( nu stengiaus izeisti ji pa polnoi ir taikiau ten, kuri vieta, pagal jo issivystymo lygi, jam yra skaudziausia). Ir, kad kategoriskai is manes jokiu babkiu tegul nesitiki, jei nori streles- darom! Vakar pripalinau, tai zvengiau sau vienas iki asaru is sitos situacijos

Krc zmogus kardinaliai neteisus, ir bando istumti savo tiesa.

Noriu isspausti maximum malonumo is sitos situacijos, va nueisiu i strelka ir kazin ka jis ten bandys stumti, kad irodyti savo teisuma
Deja, sitoj linksmoj istorijoj yra man zaparas. Masina vis dar kabo ant manes, pagal dovanojimo sutarti patvirtinta Regitroj(taip pigiau, nei pirkimo/pardavimo sutartis). Jis uzsiima laaaabai negerais reikalais ir vazineja su MAN priklausiancia masina. Tuo bando mane santazuot, plius jis nesuinteresuotas persirasyt masinos ant saves, nes tokiom salygom jam iseina pigiau draudimas. Dar didesnis zaparas, kad vazineja su techpasiu, kuriame masinos savininkas yra asmuo, man 'padovanojes' sia masina ir draudimus jis perka to zmogaus vardu. Tai yra labai inteligentiskas zmogus, kompozitorius ir as labai nenoreciau, kad jei tas lochas padarytu avarija, tam zmogui pabrangtu draudimas.
Buvau ir regitroj ir menturoj. Zajavos rasyt nenoriu, nes tada bet kuriuo atveju liksiu neteisus, o ir nepades man ta zajava. Kam man to reikia, kad atmarozkai, kurie mano, kad as teisus, paskui automatiskai pradetu remti ji. Kad paskui masina apmyztu, ar langus isdauzytu, plius noriu pasilinksminti
Variantai daba pas mane tokie:
intensyviai ieskau zmogaus, kam galima butu pabashliuot, kad nurasytu ta masina nuo iskaitos nx, cia butu pats geriausias variantas ir zapadlo, apsidziauge lochas pagaliau susitvarkes ta triperi, o pasirodo jis neregistruotas ir nurasytas i svalke. Vazinetu iki pirmo mentu sustabdymo plius bauda dar pistu jam
Variantas antras, mastau, kad nebeliktu tos masinos, nebeliktu ir del ko man parintis. Jei nepasiseks igyvendinti pirma varianta, bus ta masina nurasyta su molotovo kokteiliu
Pontu as nebijau, tegul pontavoja kiek nori, va tie ju pontai man ir yra linksmiausia

Esu teisus, bet kuriuo atveju, neapsivoges, nenukrysines ko nors, neapsimelaves! Vaikstau su atsuktuvu kisenej, jei pabandytu mane kisti i masina, padaryciau is jo ciklopa

Ir menturoj man nieko nebutu uz tai, blogiausiu atveju, nes gyniausiu ne peiliu kokiu, o atsitiktinai tuo metu turetu instrumentu, nes norejo pagrobti mane!

Nu pritriesciau normaliai jau, likciau nekaltas

Pagal ju panetkes as irgi nekaltas, cia tik kabliukus meto ir bando mane parint
Blia kaip gerai butu nurasius ta triperi nuo iskaitos Regitroj...