Sveikinu visus su Žolinėmis - nacionaline pūtiku ir jiems prijaučiančių diena.

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Kaip švęsit?

O kodėl ne?Spotless rašė:Su zolinem, draugai!
P.S. Nelaikau zoliniu putiku svente.
Aš irgi nekrikščionis.Gal net gi labiau pagonis.Man gamta > Jėzų Kristų.hipiukas rašė:Su praėjusiom![]()
Na kadangi aš ne krikščionis, ir iš vis jokiam tikėjimui nepasidavęs, tai man ši šventė asocijuojasi tik su: pieva, augmenija ir žinoma -![]()
Ramiai parūkiau su savo žmonele, žodžiu, gera buvo
Jei butum tikras pagonis tai žolinių proga nudurtum ožką kaip auką dievams.Manvydas rašė:Aš irgi nekrikščionis.Gal net gi labiau pagonis.Man gamta > Jėzų Kristų.hipiukas rašė:Su praėjusiom![]()
Na kadangi aš ne krikščionis, ir iš vis jokiam tikėjimui nepasidavęs, tai man ši šventė asocijuojasi tik su: pieva, augmenija ir žinoma -![]()
Ramiai parūkiau su savo žmonele, žodžiu, gera buvoTodėl,kaip tikras pagonis per žolines Kriviu Krivaičiu apsirūkiusiu patampu.
Alermas alermas,kažkas greičiausiai nesupranta juokų?Spotless rašė:Jei butum tikras pagonis tai žolinių proga nudurtum ožką kaip auką dievams.Manvydas rašė:Aš irgi nekrikščionis.Gal net gi labiau pagonis.Man gamta > Jėzų Kristų.hipiukas rašė:Su praėjusiom![]()
Ramiai parūkiau su savo žmonele, žodžiu, gera buvoTodėl,kaip tikras pagonis per žolines Kriviu Krivaičiu apsirūkiusiu patampu.