NeKalnalapių auginimas
megstu aštriai pavalgyti,čia čili pipiras [ nuotrauka ]
Maniau kad jie vienmeciai[ nuotrauka ] reiks pabandyt..
Aš ir prieš kelis metus galvojau, kad vienmečiai, bet kas kelis mėnesius vis derlių nuimu :D Žiemą žinoma tas derlius labai jau minimalus. Bet va dabar, saulės gavę, tai užvedė :) Saldžiosios paprikos irgi atsigavo. Viena išvis buvo visus lapus numetus ir likęs tik stiebas. Palikau vazone, o kai prisiruošiau išmest, žiūriu, kad atauginėja visa. Įmesiu kada foto prie progos. Paprikų derlius gausiausias antrais metais būna. Trečiais jau nekas. Tai daugiau poros metų neauginęs jų. Nes arba kenkėjai įveikia ar pačios negražios patampa.
Iš kokių sėklų augini?
Iš kokių sėklų augini?
BOB - Bombs Over Bagdad!
Labai gražiai auga :) Matyt kad nieko netrūksta. Šiaip rašo, kad jos būna savidulkės, bet vistiek reiktų kokiu ausų krapštuku ar tiesiog pirštu žiedus karts nuo karto, o geriau kasdien, pakrapštyt.
O čia mano antrametė:
[ nuotrauka ]
O čia mano antrametė:
[ nuotrauka ]
BOB - Bombs Over Bagdad!
Re: NeKalnalapių auginimas
Sveiki Vyriokai,Draugeliai,Bicai
mano mergaite megsta tulpes, bet tokiu metu laiku kiek domejausi nelabai kur galima gauti, leksiu ieskoi po parduotuves ryt, bet nemanau jog rasiu. Tad klausimelis jums
Ar galima uzauginti tulpe namuose ir kiek laiko ji auga , kol galima dovanot ? =>
Jei nezinote, atleiskit kad gaisinu.
Dekui uz atsakymus
Peace

Ar galima uzauginti tulpe namuose ir kiek laiko ji auga , kol galima dovanot ? =>
Dekui uz atsakymus

Peace

na is seklos tai ten nebent patyre gelininkai tai daro, kai naujas veisles isradineja.. man taip atrodo..kaya rašė:Sveiki Vyriokai,Draugeliai,Bicaimano mergaite megsta tulpes, bet tokiu metu laiku kiek domejausi nelabai kur galima gauti, leksiu ieskoi po parduotuves ryt, bet nemanau jog rasiu. Tad klausimelis jums
![]()
Dekui uz atsakymus![]()
Peace
o siaip kai iskasa pries salnas ta svoguneli tulpes, tai paskui vasari kazkur sodina.. tai jeigu tu lapkriti koki pasodintum, tai koki vasari gal ir turetum tulpe:)
visai idomu butu valentino dienos proga tulpiu puokste kam nors..

Nulekiau pas mociute , sakau gal turit tulpiu svoguneliu. Ji man dave kasokiu ankstyvuju, kurios auga nedideles ir greitai
jau visi svoguneliai sukisti i zeme ir kiekviena diena megaujasi saulute
viena jau pradeda dygt
Ir dar mociue sake kad is to pacio svogunelio gali uzaudinti ne viena tulpe
Kai ji uzauga, ja nukerpi ir is to svogunelio auga nauja
Kai uzaugs pafotkinsiu grazuoles

Ir dar mociue sake kad is to pacio svogunelio gali uzaudinti ne viena tulpe

tai tik taip ir ne kitaip:) klonuoji jas tiesiog ir tiek, nes tulpems nuo seklos pasejimo iki pirmo žiedo reikia 7-9 metu..kaya rašė:Nulekiau pas mociute , sakau gal turit tulpiu svoguneliu. Ji man dave kasokiu ankstyvuju, kurios auga nedideles ir greitaijau visi svoguneliai sukisti i zeme ir kiekviena diena megaujasi saulute
viena jau pradeda dygt
![]()
Ir dar mociue sake kad is to pacio svogunelio gali uzaudinti ne viena tulpeKai ji uzauga, ja nukerpi ir is to svogunelio auga nauja
![]()

pasidomejau truputi:))
Jai nuo sėklos pradėtum, tai per tiek laiko ir su boba spėtum išsiskirt 

Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
arba puiki gele vaikui rugsejo pirmai butu 

-
- Panašios temos