Veikla pripūtus - domėtis praeitim irgi veikla,tiesa?

http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 7/1838&l=5
Dar vienas įrodymas,kiek naciai buvo pažengę.
Amerikonai i menuli nuskrido tik deka pavogtos info apie raketu pramone, kuria Nacistinej Vokietijoj pletojo Fon Braunas. Paskui jam atleido visus griekus, kad ant naciu dirbo ir leido statuose toliau tobuleti.Manvydas rašė:Na kodėl offtopik?
Veikla pripūtus - domėtis praeitim irgi veikla,tiesa?
http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 7/1838&l=5
Dar vienas įrodymas,kiek naciai buvo pažengę.
kai buvo vietnamo karas, vietnamiečiai sodindavo amerikonus and jaunų bambukų. pasodina, jaunas bambukas auga...na isivaizduojat toliauganjaFAMA rašė:Girdėjau kankinimo būdą, kur paguldo ant stalo, o iš apačios auga bambukai (labai gretai auga). Tai guli ant to stalo tol, kol tave jie perauga
Blet per youtube puse trailerio sugebėjau pažiūrėt. Darbe pietauju, vos nesusivėmiau... Kaip ten tas 4 val. trukmės filmą pražiūrėt įmanoma???Apvalus rašė:Apie nesveikus eksperimentus, tai japonai musėt ima viršų. Ten tas filmas "The phylosophy of a knife" apie tokius nesamoningus eksperimentus,
Tai tam linke kur bachuras pasakoja review irgi kaip iš po traukinio ištrauktas. Na, esmė tame, kad šitas už pjūklą šlykštesnishipiukas rašė: Blet per youtube puse trailerio sugebėjau pažiūrėt. Darbe pietauju, vos nesusivėmiau... Kaip ten tas 4 val. trukmės filmą pražiūrėt įmanoma???![]()
![]()
Aš noriu nuo tavęs vaikoSkyHigh rašė:Aš pripūtus dažniausiai gaminu valgyt, ypač jei dar su draugais pučiam, tai jie sėdi, prikolina, o aš prie puodų stovių. Dar mėgstu eit pasivažinėt viešuoju transportu (nes atrodo, kad troleibusas lekia šviesmečiais) arba kartais eit rašyt eilėraščius ar straipsnius.Dar aišku muzika labai gerai nuotaiką veikia, ypač Bob Marley, Bitlai ir panaši peaceful muzikytė.
Kartais labai juokingom aplinkybėm pradedu tvarkytis. Va pavyzdžiui šiandien, galvojau suktis jau jointuką, na ir kol nuėjau iki virtuvės pasiimt cigaretės maišymui, pasidėjau į stalčių ir žinoma pamiršau. Na, iškračiau tą cigaretę ir reikia jau 420 traukt. Nu ir ką jus manot, perverčiau visą stalą, rankinę, nuėjau į virtuvę knist visų stalčių. Jausmas buvo belekaip baisus, ne tik gaila, kad neišeis papūst, bet dar ir baisu, kad pasidėjau labai akivaizdžioj vietoj, kad ras tėvai, užrašys į rehab'ą ;D Iš to pykčio ant savęs, pradėjau tvarkytis stalą. Po kažkur dviejų valandų ekstremalaus tvarkymosi (sutvarkiau 6 iš 8 stalo stalčių), atsidariau priešpaskutinį sutvarkyt likusį stalčių ir į mane padvelkė gūsis tokio pažįstamo ir širdžiai mielo kvapo. Tada nemačiau savo veido išraiškos, bet tikriausiai jos laimingumo išreiškimui nepakaktų nei vieno smilo. Į mane iš permatomo maišiuko žiūrėjo toks mielas žalias kamuoliukas. Spėkit, kas buvo po to? ;p
O Dieve.Negi svajonės iš tiesų pildosi.SkyHigh rašė:Aš pripūtus dažniausiai gaminu valgyt, ypač jei dar su draugais pučiam, tai jie sėdi, prikolina, o aš prie puodų stovių. Dar mėgstu eit pasivažinėt viešuoju transportu (nes atrodo, kad troleibusas lekia šviesmečiais) arba kartais eit rašyt eilėraščius ar straipsnius.Dar aišku muzika labai gerai nuotaiką veikia, ypač Bob Marley, Bitlai ir panaši peaceful muzikytė.
Kartais labai juokingom aplinkybėm pradedu tvarkytis. Va pavyzdžiui šiandien, galvojau suktis jau jointuką, na ir kol nuėjau iki virtuvės pasiimt cigaretės maišymui, pasidėjau į stalčių ir žinoma pamiršau. Na, iškračiau tą cigaretę ir reikia jau 420 traukt. Nu ir ką jus manot, perverčiau visą stalą, rankinę, nuėjau į virtuvę knist visų stalčių. Jausmas buvo belekaip baisus, ne tik gaila, kad neišeis papūst, bet dar ir baisu, kad pasidėjau labai akivaizdžioj vietoj, kad ras tėvai, užrašys į rehab'ą ;D Iš to pykčio ant savęs, pradėjau tvarkytis stalą. Po kažkur dviejų valandų ekstremalaus tvarkymosi (sutvarkiau 6 iš 8 stalo stalčių), atsidariau priešpaskutinį sutvarkyt likusį stalčių ir į mane padvelkė gūsis tokio pažįstamo ir širdžiai mielo kvapo. Tada nemačiau savo veido išraiškos, bet tikriausiai jos laimingumo išreiškimui nepakaktų nei vieno smilo. Į mane iš permatomo maišiuko žiūrėjo toks mielas žalias kamuoliukas. Spėkit, kas buvo po to? ;p
Ne naktibaldo braižas.ganjaFAMA rašė:Gerai, neapsiseilėkitGal ten koks naktibaldas juokauja