• 2006 04 29 SAM įsakymu Nr.205 sudaryta Nacionalinės narkotikų kontrolės ir narkomanijos prevencijos programos koordinavimo taryba;
• 2006 05 10 Vyriausybės nutarimu Nr.547 patvirtinta nauja Vyriausybinės narkotikų kontrolės komisijos sudėtis ir patvirtinti nauji Vyriausybinės narkotikų kontrolės komisijos nuostatai;
• 2006 06 01 priimtas Narkotinių ir psichotropinių medžiagų pirmtakų (prekursorių) kontrolės įstatymas;
• 2006 06 01 papildytas LR baudžiamasis kodeksas 23210 straipsniu, t. y. atsakomybe už neteisėtą 1 kategorijos narkotinių ir psichotropinių medžiagų pirmtakų (prekursorių) disponavimą;
• 2006 08 09 vidaus reikalų ministro įsakymu Nr, 467 patvirtinta „Informavimo apie įtartinus siūlomus ar sudarytus sandorius, esant pagrindo manyti, kad pirmtakai naudojami ar gali būti panaudoti neteisėtai narkotinių ir psichotropinių medžiagų gamybai, tvarka“;
• 2006 09 06 Vyriausybės nutarimu Nr. 970 patvirtinta Nacionalinė narkotikų kontrolės ir narkomanijos prevencijos 1999-2003 metų programa;
• 2006 11 25 priimtas LR BK 232', 232'1 straipsnių pakeitimo įstatymas, sumažinantis bausmes.
Svarbiausios Nacionalinės narkotikų kontrolės ir narkomanijos prevencijos programos vykdymo priemonės (kryptys) yra šios:
1. tobulinti narkotikų kontrolės politikos formavimą, priežiūrą ir įgyvendinimą,
2. stiprinti neteisėtos narkotikų apyvartos ir kontrabandos kontrolę,
3. stiprinti narkotinių (psichotropinių) medžiagų ir prekursorių kontrolę,
4. mažinti narkotikų poreikį: šviesti visuomenę, gydyti narkologinius ligonius,
5. mažinti narkotikų poreikį ir žalą (narkologinių ligonių reabilitacija ir integravimasis į visuomenę),
6.mažinti narkotinių medžiagų plitimą,sunaikinant ,demaskuotus
jų gamybos šaltinius,
7.griežtinti bausmes už narkotinių medžiagų platinimą bei jų gamybą.
Narkotikų verslo tyrimo skyriaus pareigūnai inicijavo LR baudžiamojo kodekso 232 straipsnio 4 dalies pataisą, tačiau ji dar nepritaikyta.
2007 m. skyriuje buvo parengti Narkotinių ir psichotropinių medžiagų nedidelių kiekių ir stambaus masto sąrašai ir gruodžio mėnesį pateikti tvirtinti Vyriausybinei narkotikų kontrolės komisijai.
Kreiptasi į Aukščiausiąjį Teismą prašant pateikti išaiškinimą dėl patraukimo baudžiamojon atsakomybėn pagal LR BK 232 1- ir 312 straipsnius pagrindų.
PAGALVOK PRIEŠ DARYDAMAS

Dar mano mieste yra galiūnas toks policininkas, na ten iš  Universal komandos gal.. Tai tokį marozėlį sakė pakėlė ir į sieną metė
 Dar mano mieste yra galiūnas toks policininkas, na ten iš  Universal komandos gal.. Tai tokį marozėlį sakė pakėlė ir į sieną metė 

)
 ) 
![:] :]](./images/smilies/blink.gif) ). Policininkai apuoste tabaka, apziurejo kas cia kur, paklause, ka veikiam ir tt. Paprase paziuret tase, tai mes nusprendem nesipriesint ir leidom. Ten rado dezute su visa simbolika - viduje dar popieriuku ir ~0,7g. Paklase kas cia, atsakem, jog tabakas. Tada mum pasake, "ne, vaikinai, cia ZOLE", pradejo grasint baudziamosiomis bylomis. Tada paprase dokumentu, paklause, ka veikiam gyvenime. Ishsiaishkine, kur studijuojam, kur gyvenam, paziureje mano studento pazymejima, nieko neuzhsirase truputi papomokslavo. Tada isedeje dezute su visu 0,7g pas save i kisene, su sypsena pasake: "o sita..(pauze su sypsena)..ash ishmesiu.." Manes neapieshkojo, nors turejau dar apie 2g kiseneje ir piniginej. Tada sede ant dviraciu liepe mums pasishalint ir nuvaziavo. Manau prie musu tokio legvo ishsisukimo prisidejo ir dienos laikas (~16h, baigiasi pamaina, nes zvalgesi i laikrodi) ir musu kooperavimasis ir "nuosirdus" gailejimasis.
 ). Policininkai apuoste tabaka, apziurejo kas cia kur, paklause, ka veikiam ir tt. Paprase paziuret tase, tai mes nusprendem nesipriesint ir leidom. Ten rado dezute su visa simbolika - viduje dar popieriuku ir ~0,7g. Paklase kas cia, atsakem, jog tabakas. Tada mum pasake, "ne, vaikinai, cia ZOLE", pradejo grasint baudziamosiomis bylomis. Tada paprase dokumentu, paklause, ka veikiam gyvenime. Ishsiaishkine, kur studijuojam, kur gyvenam, paziureje mano studento pazymejima, nieko neuzhsirase truputi papomokslavo. Tada isedeje dezute su visu 0,7g pas save i kisene, su sypsena pasake: "o sita..(pauze su sypsena)..ash ishmesiu.." Manes neapieshkojo, nors turejau dar apie 2g kiseneje ir piniginej. Tada sede ant dviraciu liepe mums pasishalint ir nuvaziavo. Manau prie musu tokio legvo ishsisukimo prisidejo ir dienos laikas (~16h, baigiasi pamaina, nes zvalgesi i laikrodi) ir musu kooperavimasis ir "nuosirdus" gailejimasis.
 jau berods esu rases apie viena savo susidurima su Vilniaus stoties mentais.zinoma, kaltinu save, nes buvau gerokai girtas ,ir ant virsaus uzputes
 jau berods esu rases apie viena savo susidurima su Vilniaus stoties mentais.zinoma, kaltinu save, nes buvau gerokai girtas ,ir ant virsaus uzputes   ...sedejau stoty ant suolelio niekam blogo nelinkedamas ir laukiau troleibuso orouostan...uzkalbinau kazkokia fifa, o ta kazka panasaus i "mink nx" atsake(nelabai gerai pamenu ka konkreciai, nelabai blaivaus proto buvau
 ...sedejau stoty ant suolelio niekam blogo nelinkedamas ir laukiau troleibuso orouostan...uzkalbinau kazkokia fifa, o ta kazka panasaus i "mink nx" atsake(nelabai gerai pamenu ka konkreciai, nelabai blaivaus proto buvau   .nuejau i ju kioskeli aiskintis.aisku,nepamasciau anei zoles(0,3g palikto parukyt pries skrydi),anei popiereliu,kur tai giliau i kuprine paslept.zodziu,rado zole,pasisodino ir gasdint "tau p**da,tau p**da".o as jiem "nieko man nebus,daugiausia bauda arba viesi darbai,atiduokit pinigus " .tada buvau uzdarytas "prasiblaivyt".ir niekam nerupejo,kad mano skrydis uz valandos-pralaike visa nakti...nieko jie nepese,o man teko pirkt kita bilieta...
 .nuejau i ju kioskeli aiskintis.aisku,nepamasciau anei zoles(0,3g palikto parukyt pries skrydi),anei popiereliu,kur tai giliau i kuprine paslept.zodziu,rado zole,pasisodino ir gasdint "tau p**da,tau p**da".o as jiem "nieko man nebus,daugiausia bauda arba viesi darbai,atiduokit pinigus " .tada buvau uzdarytas "prasiblaivyt".ir niekam nerupejo,kad mano skrydis uz valandos-pralaike visa nakti...nieko jie nepese,o man teko pirkt kita bilieta... .drauge,turejusi jona kalbejo atsisukus i mane ir nemate is kaires ateinanciu 3 "Gardai"(Airijos policija) pareigunu.atsisukus ir pamacius,truputi supanikavo ir puole slept jona
 .drauge,turejusi jona kalbejo atsisukus i mane ir nemate is kaires ateinanciu 3 "Gardai"(Airijos policija) pareigunu.atsisukus ir pamacius,truputi supanikavo ir puole slept jona