HPS, MH pajungimas, laidai, peleidėjai, schemos, elektra
Anksciau primatas rase, kad jam buvo problema, kad lempa veikia veikia ir po kazkiek laiko issijungia, bet starteris paburzgia dar kuri laika ir vel isijungia.
Paskutinį kartą redagavo Tomanask 2009-06-18, 21:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jis berots pamazu didina srove (amperus) (jeigu pastebejai, tai dujinio islydzio lempos isidega pamazu, o ne staiga kaip kaitrines), taigi, jeigu tu jungsi be balasto, tai kaip zinia, musu 220V rozete duoda tiek sroves, kiek sugeba pasiimti irenginys, tad HPS ar MH lempa paemus iskarto daug sroves, jos paprasciausiai neapzios ir sprogseric rašė:Jus man paaiskinkit kam tas droselis butent reikalingas. Draugas sake jo nebutinai reikia,bet as noriu zinot. Nekiskit man tu terminu,normaliai paaiskinkit. ačiū

Gal kas nezinojo (pvz. kaip as) 
aisq galiu ir klysti, bet kiek aiskinausi, tai balastas yra pilnai darbui paruosta detale, prie kurios galima jungti lempa be jokiu papildomu detaliu (ignitoriai, temperarturos apsaugos ir pan.)
viena is balasto sudedamuju daliu yra - droselis
taigi, jeigu kas turite droseli, ant kurio parasyta, kad jis yra skirtas Hg (gybsidabrinem) ir MH (metalohalogeno) lempoms, tai dar nereiskia kad jums reikes ir antro, jeigu nuspresite naudoti HPS (natrio) lempa.
pasirodo, Hg ir MH lempas galima paleisti ir be ignitoriaus, todel nusipirke universalu ignitoriu, su tuo paciu droseliu galesite naudoti visas lempas.

aisq galiu ir klysti, bet kiek aiskinausi, tai balastas yra pilnai darbui paruosta detale, prie kurios galima jungti lempa be jokiu papildomu detaliu (ignitoriai, temperarturos apsaugos ir pan.)
viena is balasto sudedamuju daliu yra - droselis
taigi, jeigu kas turite droseli, ant kurio parasyta, kad jis yra skirtas Hg (gybsidabrinem) ir MH (metalohalogeno) lempoms, tai dar nereiskia kad jums reikes ir antro, jeigu nuspresite naudoti HPS (natrio) lempa.
pasirodo, Hg ir MH lempas galima paleisti ir be ignitoriaus, todel nusipirke universalu ignitoriu, su tuo paciu droseliu galesite naudoti visas lempas.
Re: HPS, MH pajungimas, laidai, peleidėjai, schemos, elektra
as su tom schemom paleidimo, sujungimo nelabai tesigaudau
ar yra tokia iseitis kad kazkur lietuvoj as galeciau nusipirkti visa komplekta, kad man tereiketu ikist tik i rozete
sorry uz buka klausima

ar yra tokia iseitis kad kazkur lietuvoj as galeciau nusipirkti visa komplekta, kad man tereiketu ikist tik i rozete
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
sorry uz buka klausima
O nafik tau iš vis augint, jei nueini pas barygą ir nusiperki jau užaugintą, išdžiovintą, supakuotą žolę?Pychas rašė:as su tom schemom paleidimo, sujungimo nelabai tesigaudau![]()
ar yra tokia iseitis kad kazkur lietuvoj as galeciau nusipirkti visa komplekta, kad man tereiketu ikist tik i rozete![]()
sorry uz buka klausima
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
tai matai as net nzn kur tuos "barygas' surast mano draugu tarpe nera tokiu, as tik paklausiau grazei o tu nafik is vis tau augint...hipiukas rašė:O nafik tau iš vis augint, jei nueini pas barygą ir nusiperki jau užaugintą, išdžiovintą, supakuotą žolę?Pychas rašė:as su tom schemom paleidimo, sujungimo nelabai tesigaudau![]()
ar yra tokia iseitis kad kazkur lietuvoj as galeciau nusipirkti visa komplekta, kad man tereiketu ikist tik i rozete![]()
sorry uz buka klausima
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Pychas rašė:as su tom schemom paleidimo, sujungimo nelabai tesigaudau![]()
sorry uz buka klausima
Tada nera.Pychas rašė:tai matai as net nzn kur tuos "barygas' surast mano draugu tarpe nera tokiu, as tik paklausiau grazei o tu nafik is vis tau augint...hipiukas rašė:O nafik tau iš vis augint, jei nueini pas barygą ir nusiperki jau užaugintą, išdžiovintą, supakuotą žolę?Pychas rašė:as su tom schemom paleidimo, sujungimo nelabai tesigaudau![]()
sorry uz buka klausima
I'm back.
-
- Ekspertas
Nesigaudai? Skaityk!!!!Pychas rašė:as su tom schemom paleidimo, sujungimo nelabai tesigaudau![]()
sorry uz buka klausima
Tingi? Augink ant CLF!
Nezinai kas yra CLF? Skaityk!
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
O tu žinai, kad ne CLF o CFL ? Compact Fluorescent Lamp
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
http://icmag.com/ic
as sakyciau taip. Nori tuo uzsiimti , tau tai idmu. Domekis. =] ir nepriimk kaip barimo ar puolimo. tiesiog as tau patariu , nes paties suzinota informacija , igyta patirtis daug ilgiau isliks galvoi ir ja labiau isisavinsi
PEACE

-
- Ekspertas
Na matai apie viena galvojau, apie kita rasiau, bet apie ta pati galvojauApvalus rašė:O tu žinai, kad ne CLF o CFL ? Compact Fluorescent Lamp

Aisku cia galima kabinetis. Bet mintis praeito posto tai ar taip ar taip ta pati.
manyje yra 94% juodaodzio genu ir 6% meksikiecio
kaip vadinasi tie laidai kur prie hps starterio droselio jungesi? nes klausiu senukuose pas jus yra laidu kad pajukt auksto slegio lempas? sako tokiu tikraiusei pas mus nera
-
- Patyręs
Kad ten kazkokiu ypatingu laidu nera. Laidai ir tiek.
I'm back.
Pykstu ant šios temos, jokios tikslios shemos neradau.... Pajungiau šitaip [ nuotrauka ] , kas blogai lempute mėlynais žaibais bėgioja, žodžiu neuždega jos, pirmas jungimas su šia shema buvo blogas, baltai nušvito boxas kokiai 1 sec taip ir baigės, gal kas galėtumėt pasakyt kas čia blogai?????
It's form the Earth
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas