Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Ne, nerusy, bet gaunas kad pavogia. O prie ko cia pasvaigt? Ir vapshe ka cia pjauni kad svaigstu? Nepyk bet tu daunas. Jej paciam taip nera buve, tai nereiskia kad kitam tai negali nutikt, Idomumo delei jej nori, (is principo irodysiu kad as teisus ir neturiu pagrindo meluot) parasyk man i pm susitarsim del kontaktu as tau nufotogrfuosiu visus laiskus ir datas kada jie buvo rasyti gonzo adminui, ir pamatysi, kas kliedi, o kas ne. Betkuriuo atveju, koks skirtumas
Nu tau nebent tik toks kad nuleist labai ant zemes norejai, bet nichuja sibia tau nesigavo.
Va tame ir yra esme, kad pasaliniai nukrysino, nedraugai. (bet jus ir idomus truputy, nezinot nei kaip ten buvo, nei kur o sakot kad draugai/suputejai tavo negeri)
Sigma. Seip tai as labai gilus DZINduistas esu. Bet jau ko ko, tai negaliu apkest, kai zinai kad tu esi teisus, 110% ir kitas is komentuoja , kad nesamones kalbi ir buri. O tu viduj zinai kad, tu tikrai esi teisus, nu ir žodžiu...
Bongmaster rašė:Va tame ir yra esme, kad pasaliniai nukrysino, nedraugai. (bet jus ir idomus truputy, nezinot nei kaip ten buvo, nei kur o sakot kad draugai/suputejai tavo negeri)
Sigma. šiaip tai as labai gilus DZINduistas esu. Bet jau ko ko, tai negaliu apkest, kai zinai kad tu esi teisus, 110% ir kitas is komentuoja , kad nesamones kalbi ir buri. O tu viduj zinai kad, tu tikrai esi teisus, nu ir žodžiu...
na nepyk labai, pripažystu savo kaltę - nereikėjo man stumt apie draugus. peace
jahmate rašė:Blem noreciau bongo. Bet del tam tikru reiskiniu, jei galima taip issireikst, bongo negaliu namie laikyt
Dar aiskiau pasakyt, kad nesi pilnametis jau nebegalejai
Na aš negaliu irgi laikyt tokių dalykų namie pvz.
Kodėl?Todėl,kad gyvenu su mama.Jos taisyklės,ne mano.Ji nėra radikali baisiai.Bet sako: Man nesvarbu.Geriau nei gerk,nei rūkyk,nei nieką,bus geriausiai.
Emh turiu problema. Visa laika parukius palikdavau bonga ir ash catcheri su vandeniu viduj kartas nuo karto ji pakeisdamas. Dabar ispyliau vandeni issiploviau nes reikia nestis pas draugus ir ziuriu kad pilna kalkiu. meginau kelias chemijas ir panasiai, bet neradau kas valytu kalkes.
Padekit prasau
Spotless rašė:Emh turiu problema. Visa laika parukius palikdavau bonga ir aš catcheri su vandeniu viduj kartas nuo karto ji pakeisdamas. Dabar ispyliau vandeni issiploviau nes reikia nestis pas draugus ir ziuriu kad pilna kalkiu. meginau kelias chemijas ir panasiai, bet neradau kas valytu kalkes.
Padekit prasau
Garintuvas (Vaporizeris) ar vandens pypkė (Bongas), o gal shotgunas, kas geriau sveikatai, kuris patogesnis naudojimui ir kokį modelį rinktis?
Paskutinis pranešimas
Realiai rinkoje matau labai daug iseina visokiu vaporaizeriu, daug esu skirtingu bandes. Bet niekas geresnio nesukuria nei volcano. O ir siaip su juo...