Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
oi cia tai rimtas prikolas pas mano mergaite irgi yra kaniukas, dar mazas, keliu menesiu pacanelis. tai va mes irgi putem chatoj (virtuvej) ir jis shalia visda buvo. po kurio laiko pasiuto )) pradejo pulti zmones ni sio ni shto. po to viena ausis uzlinkusi visa laika buvo, o pas katinus kaip zinia ausys diena nakty stacios buna. taip kad manau katinelis gerai pustelejo pasyviuoju budu
Cia gal ir ne i tema, o gal ir visai i tema:)))) jauciu prikolo kai kas nesupras ir labai supyks:))) bet ar pastebejot, kad dauguma pucianciu mergu irgi buna agresyvios? Kiek besutikau, tai visos visokios maistininkes, sukaus charakterio ir t.t. Turi toki cinkeli per kuri neina ju pastumt lengvai:)
Net nezinau ar sutikti su tuo ar nem, nes su agresyviom atsiputusiom panom esu susidures tik pora karteliu. Taigi is tokios menkos patirties darau tokia isvada - agresyvios buna klubines panos.
Sigma rašė:Cia gal ir ne i tema, o gal ir visai i tema:)))) jauciu prikolo kai kas nesupras ir labai supyks:))) bet ar pastebejot, kad dauguma pucianciu mergu irgi buna agresyvios? Kiek besutikau, tai visos visokios maistininkes, sukaus charakterio ir t.t. Turi toki cinkeli per kuri neina ju pastumt lengvai:)
pffff... Nesupratai. Ne apsiputusios agresyvios, o puciancios. Palygink pucianciu ir nepucianciu mergu charakterius. Ir nesupraskit zodzio agresija kaip girto tanko vazinejima per bobu pliaza sezono metu. Agresija ne vien davimu i snuki pasireiskia.
)) geras o man kazkas tik dabar nepamenu kas neseniai yra pasakes " tu kazkokia agresivesne vis daraisi"
tik bishki nesmagu kad chia taip jau apie mus gyvunu temoj
Galiu pasakyti kad panas kalnalapes pakeicia,pazystu pana kuri pucia jau trys metai,pries pusdama visai kitokia buvo,dabar labiau uzsidarius pasidare ir pan.
puciancios agresyvios na tikriausiai del to kad neagresyvios sedi namie su puoduku pieno na ash asmenishkai nuo putimo pasidariau jautresne ir taikesne
jioooo ash tai irgi pasikeichiau bet atrodo i geraja puse.kazkaip viska greichiau perprantu.ta prasme to ko kitu atzhivlgiu neturechiau perprasti nu ta prasme negerus zhogus ir t.t. nu ir shiaip pachiai sau tai dabar zhymiai geriau kazkaip