Sigma rašė:Užbridai, Hipiuk, į kažkokią tamsią ir purviną duobę. Nušneki ir tiek. Ateis labiau saulėta diena ir pačiam tau bus juokinga iš viso šito. Neturiu ką daugiau pasakyt tokių absurdų tema.

Sigma rašė:Užbridai, Hipiuk, į kažkokią tamsią ir purviną duobę. Nušneki ir tiek. Ateis labiau saulėta diena ir pačiam tau bus juokinga iš viso šito. Neturiu ką daugiau pasakyt tokių absurdų tema.
Tam tikros taisyklės yra būtinos ir net gi reikalingos.Bet taisyklės ir įstatymai kurie yra absurdiški - jie užima daugumą.hipiukas rašė:O čia gi šneka žmonės, laisvi gi nuo visko, ne vergai. Šitas forumas jau šudvėrgystė. Taisyklių pilna, ir visų paskutiniausiam yra valdymas. Yra moderatoriai ir yra vartotojai. Yra ir įsakymų! Apie kokią savo laisvę šnekat, be jokių vadovų, jei patys tokioje sistemoje rašinėjat? Sigma, pats esi daugiau nei moderaotrius, o šneki, kad nereikia aukštensnio. Turbūt lengva šnekėt, kai jautiesi aukščiau visų. Jautiesi protingesnis, įtakingesnis. Ir ne prie ko čia tie diktatoriai ar vergai. Aš ne apie juos šnekėjau, o interpretuot ir perkurinėt kažkokiom tai paralelėm nereikia..
Atidžiau pažiūrėjus, tai naujai kuriamos taisyklės yra būtent kuriamos dėl tų dundukų. Sudaroma terpė dundukams bujoti ir lipti kitiems ant sprando. Visuomenei reik nešt jų naštą. Didžiąją dalį įstatymų panaikinus, natūraliai išmirtų ir tie dundukai. Bet ne, žmogui reik viską kontroliuoti savo kreivom rankom.Manvydas rašė:Ant žemės vaikšto daug dundukų,bepročių ir besmegenių.
Specialiai ir daromi tokie įstatymai,kad kuo mažiau būtų galvojančių ir neturinčių savo nuomonės.Gi kažkurioje šalyje yra,taip,kad pasirenki specialybę ir pagal ją tave tik ir mokina.Kam gi reikalingas vergui protas?Sigma rašė:Atidžiau pažiūrėjus, tai naujai kuriamos taisyklės yra būtent kuriamos dėl tų dundukų. Sudaroma terpė dundukams bujoti ir lipti kitiems ant sprando. Visuomenei reik nešt jų naštą. Didžiąją dalį įstatymų panaikinus, natūraliai išmirtų ir tie dundukai. Bet ne, žmogui reik viską kontroliuoti savo kreivom rankom.Manvydas rašė:Ant žemės vaikšto daug dundukų,bepročių ir besmegenių.
Zmones yra banda, nes zmogus - socialine butybe. Niekam nereikia nieko verst.Manvydas rašė:To ir siekiama šioje žemėja - paversti žmones banda,nemąstančia vergų ir zombių banda.
Kartot,ką?Aš zetgeist nežiūrėjau.Viską ką bent jau aš sakau,tai sakau iš galvos.rude bwoy rašė:Zmones yra banda, nes zmogus - socialine butybe. Niekam nereikia nieko verst.Manvydas rašė:To ir siekiama šioje žemėja - paversti žmones banda,nemąstančia vergų ir zombių banda.
O apskritai tai daugumai čia diskutuojanciu reiketu daugiau mastyt, maziau kartot zeitgeiste isgirstas frazes.
dėl to, kad mąstau kitaip, mane ar į mane panašius laikai kvailiais lengvatikiais, kurie nesugeba mąstyti? nepyk jei patį ne taip supratau, tačiau manau, kad durninti kitus vien dėl nuomonių skirtumo - kvaila ir netolerantiška. beje mačiau abu zeitgeistus ir toną kitų dokumentikų, tačiau nei karto nekartojau ten išgirstų frazių.rude bwoy rašė:O apskritai tai daugumai čia diskutuojanciu reiketu daugiau mastyt, maziau kartot zeitgeiste isgirstas frazes.
Tu čia apie tą kur video šnekėjo?Jamaicaman rašė:Nesamones. Niekas nepateigs ir niekas ne paneigs. Tuscios kalbos be jokio atoveiksmo. Man tai atrodo beprasmiska.
Negalvok, kad valdzios virsune yra amerikos/rusijos prezidentas koks... Jugi pasauliniu bangu savininkai turi tiek pinigu, kad gali daryt...Jamaicaman rašė:Nesamones. Niekas nepateigs ir niekas ne paneigs. Tuscios kalbos be jokio atoveiksmo. Man tai atrodo beprasmiska.
Man tie pasipylę zeigeist ir panašūs video labiau panašūs į destrukcinę KGB stiliaus KGB šoblos veiklą. Paimi žiupsnelį akivaizdžios tiesos, užmaišai ją su smegenų pudra, pridedi sau palankių nuteikimų ir destabilizuoji įsivaizduojamo priešininko stovyklos liaudį. Visų pirma reikia pramušt į visuomenę nepasitikėjimą, o tada jau jabalink ją kaip nori. Grįžtant į realybę prie mūsų šalies valdymo aparato, tai mes turim postsovietinį aparatą su visu tos santvarkos šūdu. Problemas kelia ne kapitalizmas, o mūsų nesugebėjimas kapitalizme gyvent. O komunistinio vado-stabo atsiradusią tuštumą užpildo šarlatanai (prisiminkit kaip stipriai lipo Kašperovskis), sąmokslininkai (pvz. Šustauskas). Mes nesugebam tiesiog džiaugtis savimi, mums reik vedlio.Manvydas rašė:Jeigu taip,tai jis buvęs KGB'istas ir žino ką šneka.
Čia aš seniai sakiau.Jamaicaman rašė:Kalbant apie valdzia.. O kas daugiau, jei ne, mes ,patys, ja ir issirenkam...
Va va va... Mes bijom prisiimti savo kaltę, atsakyti už savo veiksmus, ir tik keikiam, putojames - tai kaip mes galim būti savarankiški, jei bijom patys ko nors imtis? O kai reikia apšaukti - patys pirmi.Manvydas rašė:Čia aš seniai sakiau.Jamaicaman rašė:Kalbant apie valdzia.. O kas daugiau, jei ne, mes ,patys, ja ir issirenkam...
Ir juokinga,kai tie kurie rinko visokius TPP,ar konservus paskui juos keikia.