Elementarūs apšvietimo klausimai - atsakymai. (I dalis)
Re: Elementarūs apšvietimo klausimai - atsakymai. (I dalis)
atspek..is dvieju kartu.... 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
ar tipo viena is ju zydinimuj o kita vegetacijaj?
yra tokiu kaip (dual spectrum) all in one
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
ok pasakykit kur man lempa pirkt???? pasidalinkit kur patys pirkot ir pasiulukit man reiktu kokios hps250w arba son-tagro arba dar geru jusu pasiulymu ! help me i want to grow
!
juk PM parasiau !zopa rašė:ok pasakykit kur man lempa pirkt???? pasidalinkit kur patys pirkot ir pasiulukit man reiktu kokios hps250w arba son-tagro arba dar geru jusu pasiulymu ! help me i want to grow!

www.flamanda.lt www.senukai.lt www.mazgas.lt
CH9 Female Mixed
tinkazopa rašė:http://www.mazgas.lt/catalog.php?prodclass=2&prodcat=18 SITA TIKTU PRIMAM KARTUI?

o kiek auginsi augalu pirma kart?
CH9 Female Mixed
galvoju 2. Turiu seip lauke dar 4 plantus bet matosi kad negausiu derliaus ,nes per velai pasodinau vasaros tai planuoju namo parsinest po lempom daugint
. Dar viena ant stogo auginu tas tai zjbs =]

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Kaip manote štai toks mix'as vegetavimui: HPS 150w ; ECO : 2 warm white 1: day light 1: cold white; 2 warm white ilgi ir 2 cold white ilgi , tie kur net nežinau kaip pasakyti , nes neatsimenu;D
Floweringui: 2 HPS 400w ??
Petia.
Petia.
Viltis durnių motina, teleloto tėvas.
ir kur tu viska ikysi?mandari9nas rašė:Kaip manote štai toks mix'as vegetavimui: HPS 150w ; ECO : 2 warm white 1: day light 1: cold white; 2 warm white ilgi ir 2 cold white ilgi , tie kur net nežinau kaip pasakyti , nes neatsimenu;D

ne kad normaliai MH vegai / HPS floweringui
ir nereiktu konstruot "dviracio"
CH9 Female Mixed
Jei žinotum ką, kiek ir kur žadi augint, gal kasnors tau ir padėtumandari9nas rašė:Kaip manote štai toks mix'as vegetavimui: HPS 150w ; ECO : 2 warm white 1: day light 1: cold white; 2 warm white ilgi ir 2 cold white ilgi , tie kur net nežinau kaip pasakyti , nes neatsimenu;D

O su tiek visokių lempų, tai į pieva nupjoviai, man atrodo.. Ir gal tos tavo "white" lempos kokius nors liumenus turi ar bent jau watus?
P.S. Tuos "ilgus" vadina Fluorescensinėm arba Liuminescensinėm lempom

haze around me...
-
- Pažengęs
Tos white naudoja apie 35W , o šeip rašo 120W. Nors tos liumenscentrines turi po 32~w tiksliai nepamenu. Augalai tai 11white widow 4 skunk haze. o Hps tai nžn kodėl ,turiu mh , bet neturiu droselio, tai va taip va. Beje kur tu čia dvirati matei ? ikišt ikišau..
paziurek ant droselio (gali but kad jis tinka ir MH lempoms)mandari9nas rašė:Tos white naudoja apie 35W , o šiaip rašo 120W. Nors tos liumenscentrines turi po 32~w tiksliai nepamenu. Augalai tai 11white widow 4 skunk haze. o Hps tai nžn kodėl ,turiu mh , bet neturiu droselio, tai va taip va. Beje kur tu čia dvirati matei ? ikišt ikišau..
tai jei tinka nusipirk 2 MH (lempas) po 400w vegai ,o jau HPS 2x400w naudosi zydejimui
CH9 Female Mixed
Viskas tinka, tegul pasižaidžia
-
- Pažengęs
Pas mane 2 skirtingos patalpos veg ir flow tai negaliu i tuos droselius sukt mh reikia dar droselių pirkt ;] o kapeikų nėra . Ir beje turiu MH lempas ;]
Jau kuri laika galvoju ir niekaip nesugalvoju kuris variantas geresnis,HPS ar CFL auginimas.
Kiekvienas turi savo pliusu ir minusu,wieni uz cfl,o kiti uz HPS. Pasimetes esu...

Pas būrėją nueik.
BOB - Bombs Over Bagdad!
HPS ir CFL turi savus pliusus ir minusus. Kurios lempos pliusai pranoksta minusus rinktis tau. As asmeniskai uz HPS. O jei rimtai taip neissirenki, tai pasinaudok sigmos patarimu. As ir numeri galiu duot.
http://www.rollitup.org/indoor-growing/ ... s-hps.html paskaitinek biski, gal pades apsispresti.eric rašė:Jau kuri laika galvoju ir niekaip nesugalvoju kuris variantas geresnis,HPS ar CFL auginimas.Kiekvienas turi savo pliusu ir minusu,wieni uz cfl,o kiti uz HPS. Pasimetes esu...
Ir man taip buvo pasibandžiau su CFL ir tada palyginau su Hps, patikėk HPS tikrai geriau, nors jos brangesnės, bet ant tokių dalykų geriau netaupyt, be to jos atsipirks nes jos turi daugiau liumenų į vatą 

It's form the Earth
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1017420 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-