Nuotrauka Nuotrauka

Graudu,bet tenka pripažinti - Tauta pūna iš vidaus.

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
Manvydas
Guru
Guru
Reputacija: 0

Re: Graudu,bet tenka pripažinti - Tauta pūna iš vidaus.

Standartinė Manvydas »

putejas rašė:niekas negarbina nusikaltėlių. aš tiesiog manau, kad daktaras yra nekaltesnis negu valdžioje sėdintys. beje tikėti viskuo ką jums grūda babilono žiniasklaida tikrai neverta, nes ten tiesos duok dieve 1 procentas
Nesvarbu - sakyti nekaltas apie mafijozų galvą yra nelogiška.Kaltas ir jis ir tie valdžioje,tik tuos valdžioje yra sunku pasodint,net labai.Prie didelio noro galima,bet Tauta matyt nenori to,nors nori,bet tyngi daryt.
Sigma
Guru
Guru
Reputacija: 6

Standartinė Sigma »

Vieno kaltumas kito kaltumo nenaikina.
BOB - Bombs Over Bagdad!
martynass
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė martynass »

Manvydas rašė:
putejas rašė:niekas negarbina nusikaltėlių. aš tiesiog manau, kad daktaras yra nekaltesnis negu valdžioje sėdintys. beje tikėti viskuo ką jums grūda babilono žiniasklaida tikrai neverta, nes ten tiesos duok dieve 1 procentas
Nesvarbu - sakyti nekaltas apie mafijozų galvą yra nelogiška.Kaltas ir jis ir tie valdžioje,tik tuos valdžioje yra sunku pasodint,net labai.Prie didelio noro galima,bet Tauta matyt nenori to,nors nori,bet tyngi daryt.
Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.
putejas
Guru
Guru
Reputacija: 17
Susisiekti:

Standartinė putejas »

martynass rašė:Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.
nenusikalbėk. žmonės tinginiai yra todėl nieko nedaro, bet tai įmanoma padaryti tiek teoriškai tiek praktiškai ir nereikia čia jokio egipto. juk niekas nesikeičia, o tik laikmetis. o ta neliečiamybė tai tik viršūnėlių paistalas, jų pačių susikurta žodinė apsauga nuo eilinių žmogelių, tokių kaip mes, kurie sėdi piramidės apačioje
martynass
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė martynass »

putejas rašė:
martynass rašė:Tauta, kad ir labai nores niekad nenugales valdzios. Atsibusk juk ne senoves Egiptas ar Roma, kad susivienijus tauta padarytu perversma. Be to, valdzia turi nelieciamybe, todel ir negalioja jiems jokie istatymai.
nenusikalbėk. žmonės tinginiai yra todėl nieko nedaro, bet tai įmanoma padaryti tiek teoriškai tiek praktiškai ir nereikia čia jokio egipto. juk niekas nesikeičia, o tik laikmetis. o ta neliečiamybė tai tik viršūnėlių paistalas, jų pačių susikurta žodinė apsauga nuo eilinių žmogelių, tokių kaip mes, kurie sėdi piramidės apačioje
Tu ziniu neziuri ar ka? Kaip suprast paistalai, kad jie nelieciami? Ka mazai atveju, kai pagauti girti prie vairo, ar dar kokiu nesamoniu pridare, jie lieka savo postuose tik gave "ispejima" arba nieko. Tu atsibusk ir apsidairyk, kas darosi.
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

kas darosi kas darosi...tinginiai visi žmonės ir tiek. ką aš dar galiu pasakyt? pakomentuoja delfyje ar dar kur nors ir taip išlieja pyktį. man geriau paaiškink kur jų neliečiamybė atsirastų jei žmoniška masė įsiveržtų ir išvaikytų seimą, užimtų prezidentūra ir t.t.?

LIETUVOS RESPUBLIKOS
K O N S T I T U C I J A
(Lietuvos Respublikos piliečių priimta 1992 m. spalio 25 d. referendume)

I SKIRSNIS
LIETUVOS VALSTYBĖ

2 straipsnis
Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai.

3 straipsnis
Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių.
Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.

4 straipsnis
Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus.

niekas tvarkos nedaro nes visi apsišikę galvoja, kad oj, o ką pasakys evrosojūzas, oi, kaip tas? kajp anas...aj, kad niekas nieko neorganizuoja, aj man ta diena netinka nes mane paskui iš darbo išmes arba aj, nieko mes eiliniai negalim, jie turi policiją ir kariuomenę. jau mūsų išrinktoji valdininkija tiek yra pridariusi nesamonių, kad tauta jeigu rimtai sukiltų - tiesa būtų tautos pusėje, o teisingumas visuomet laimi, tik reikia kovoti
martynass
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė martynass »

putejas rašė:kas darosi kas darosi...tinginiai visi žmonės ir tiek. ką aš dar galiu pasakyt? pakomentuoja delfyje ar dar kur nors ir taip išlieja pyktį. man geriau paaiškink kur jų neliečiamybė atsirastų jei žmoniška masė įsiveržtų ir išvaikytų seimą, užimtų prezidentūra ir t.t.?

LIETUVOS RESPUBLIKOS
K O N S T I T U C I J A
(Lietuvos Respublikos piliečių priimta 1992 m. spalio 25 d. referendume)

I SKIRSNIS
LIETUVOS VALSTYBĖ

2 straipsnis
Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai.

3 straipsnis
Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių.
Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką.

4 straipsnis
Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus.

niekas tvarkos nedaro nes visi apsišikę galvoja, kad oj, o ką pasakys evrosojūzas, oi, kaip tas? kaip anas...aj, kad niekas nieko neorganizuoja, aj man ta diena netinka nes mane paskui iš darbo išmes arba aj, nieko mes eiliniai negalim, jie turi policiją ir kariuomenę. jau mūsų išrinktoji valdininkija tiek yra pridariusi nesamonių, kad tauta jeigu rimtai sukiltų - tiesa būtų tautos pusėje, o teisingumas visuomet laimi, tik reikia kovoti
Sukelt visa tauta, tai tik utopija. Lietuvoje to tikrai nebus. Beje ta konstitucija- tik sikpopierius valdziai bus, kol nesukils tauta. O tai kaip sakiau tik utopija...
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

utopija tik iki tol kol tai neivyksta, o ir ateiviai neegzistuoja tol kol pats jų nepamatai. nu aš suprantu, kad kiekvienas mes turim savo nuomonę, bet aš giliai įsitikinęs, tai labai įmanomas dalykas, tik reik užsiimti, o savanorių nėra
Apvalus
Guru
Guru

Standartinė Apvalus »

Nespėsit į tą seimą įeit, kai nebe guminės kulkos bus jūsų galvose :D
Neremkim narkotikų prekeivių
http://icmag.com/ic
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

martynass rašė:
putejas rašė:
Tu ziniu neziuri ar ka? Kaip suprast paistalai, kad jie nelieciami? Ka mazai atveju, kai pagauti girti prie vairo, ar dar kokiu nesamoniu pridare, jie lieka savo postuose tik gave "ispejima" arba nieko. Tu atsibusk ir apsidairyk, kas darosi.
O tu nemoki perskaitęs suprast?Žmogau,jie tokį įvaizdį susidaro tik.O įvaizdis ir lieka įvaizdžiu.Pagalvok ar tikrai mes tokie silpni.Valdžia sudaro menka dalį.Tauta ta tikroji Tauta daugumą.Pamąstyk.
martynass
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė martynass »

Pamastymai ir liks pamastymais, kol tauta nieko nesiims, o to pabreziu niekada nebus, nes musu tauta slyksti ir kaip pats temos pavadinime pasakei- supuvus is vidaus.
Spotless
Ekspertas
Ekspertas

Standartinė Spotless »

Nu tai viskas parduodam Lietuva rusams ir skirstomes.
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

Vakar labai dideliame ir raudoname kosmose (akys labai raudonos irgi :D ) pagalvojau:
Reik suvokt,kad aplink daug šūdų,bet turi stengtis brist per juos, nepasiduot. :D
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

Spotless rašė:Nu tai viskas parduodam Lietuva rusams ir skirstomes.
mes jau parduoti jankiams
Jamaicaman
Patyręs
Patyręs

Standartinė Jamaicaman »

Dabar visas pasaulis puva..
I'm back.
KGBkid
Patyręs
Patyręs

Standartinė KGBkid »

Sigma rašė:Prisiskaitei ir pats bliaut pradėjai. Radai vietą pasiskaitymams - deflio komentarai. A durns visai? Skaityk čia: http://www.krepsinis.net/news.php?news_ ... ro=y#cform
Gal kartais, tarp čia esančių yra ir PROkomentatorių, kurie ir k.net'e pasireiškia? :x:
Aš esu.
putejas
Guru
Guru
Susisiekti:

Standartinė putejas »

nu ką aš galiu pasakyt...turbūt nieko...belieka tik verkt matant kaip žmonės miršta nuo šito prakeikto legalaus brudo
JaunasSodininkas
Naujokas

Standartinė JaunasSodininkas »

Px man ant tos lietuvos. Patys ja tokia padarem. So? 1 2 3 Grazi Lietuva, kai visi emigruos cia bus grazi dykuma! Tad relax 8)
Ej, mano parasas yra mano!!!xddd
Manvydas
Guru
Guru

Standartinė Manvydas »

JaunasSodininkas rašė:Px man ant tos lietuvos. Patys ja tokia padarem. So? 1 2 3 Grazi Lietuva, kai visi emigruos čia bus grazi dykuma! Tad relax 8)
Tu apsimeti ar iš tikro toks esi?Mažiau žodžiais svaidykis.
Rašyti atsakymą