http://www.youtube.com/watch?v=WPMQKvVrBqM
http://englishrussia.com/flash/flvplaye ... /siava.flv
Nebandei underground'o klausyt?Pvž. LT repo underground?Paieškok yra rimtų Karoona,Messiah,Šmėkla,Vaiperis,Fryk,Medonas,Qlka,Ade ir t.t. daug jų yra.Bongmaster rašė:man asmeniskas tas hip-hopas tai popsas kuriame yra keikiamasi,
o vat prie sirdies tai tikras repas mazdaug 1988-1999
Method man, cypress hillai, afroman, dre.dre, snoop dogg, nate dogg,
ice-t, ice cube, Slim Shady,wu tang clan, redman, 2pac,Notoriuos B.I.G, Rakim ar kaip jis, Xzibit,queen latifah, Lords of the underground, N.W.A , LL cool j, na dar yra vienas geras nas gabalas I know i can bet čia jau 2001 ir tai jau hip-hop, nepamirskim DMX
turiu gan didele kolekcija oldskool repuko
Jaja pop,taip dabartinis 50cent ar pan. rap šūdo krūva,popsas.mazvydelis rašė:Cypress Hill, Methodman, Redman, Dr.Dre, Snoop Dogg.... visa kita pop musik. Ir apskritai, kaip galima klausyt koki drum n bass apsiputus? nuprotet galima nuo tu bumciku, chian chianai kazkokie, blaivam baisu daros, o čia uzveztam, tai .... Cypress Hill - I Wanna Get High.mp3 += Extaze garantuota
Aha, daug pyzdavonių iš tokių repo ir hip-hopo ekspertų padaryta yra :D Galėtų jie nors kartą kokį filmą Scratch pasižiūrėt žmonių nejuokinę :)lazys rašė:Idomus čia samprotavimai hiphopas vienoks stilius o repas kitoks? Kur tai girdeta? Mano manymu hiphopas yra kultura o repas yra jos dalis.
Hip-hop kultūra,bet MTV nepamatysi hh kultūros atstovo,greičiau pamatysi gangsta - pops sh*t su auksinėm karvių grandinėm.Todėl aš nematau,kad būčiau suklydęs.lazys rašė:Idomus čia samprotavimai hiphopas vienoks stilius o repas kitoks? Kur tai girdeta? Mano manymu hiphopas yra kultura o repas yra jos dalis. Na, bet to, ka groja mtv nepavadinciau nei repu nei hiphopu tiesiog benkartyste kazkokiao del lietuvos undergroundo dziugu, kad yra kurianciu, entuziastingu zmoniu. Ir kas be ko smagiai parukius nera nieko geriau uz frystaila ant bytbokso
Atleiskite, bet kas yra MTV????Manvydas rašė:Hip-hop kultūra,bet MTV nepamatysi hh kultūros atstovo,greičiau pamatysi gangsta - pops sh*t su auksinėm karvių grandinėm.Todėl aš nematau,kad būčiau suklydęs. ;)