Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Tarkim pakeičiau dislokacijos vieta, gyvenu bute, kur ne esu registruotas, o butas priklauso nuomininkui. Tai kaip čia išeina, galiu siųstis seeds'us nurodyti adresą ir gavėją? Ar reikia kaip gavėją nurodyti būtent tą, kuriam priklauso butas?
aloha tai vat, cia apie seklas tai norejau paklaust kaip atskirti kur lietuviska kanape ir kazkokia kitokia, nes kiek skaiciau is lt nekas buna. tai gal pasakytumet kaip ja atpazint ? nes jei lietuviska augaleli auginu tai tada nera labai gerai
Kotelis rašė:aloha tai vat, čia apie seklas tai norejau paklaust kaip atskirti kur lietuviska kanape ir kazkokia kitokia, nes kiek skaiciau is lt nekas buna. tai gal pasakytumet kaip ja atpazint ? nes jei lietuviska augaleli auginu tai tada nera labai gerai
Klausimas labai kvailas bet atsakisiu kol augalas vegetuos niekaip tu jo neatskirsi !
Man teko susidurti su lietuviška sativa. Lapai kaip sativos, ploni, bet žydi ne kaip sativa. Sužydi ji labai anksti. Na dar gali būti lietuviškas ruderalis, bet man neteko susidurti su juo.
eric rašė:Gal kas zinot jei siuntiesi is nirvanos ar seklos atkeliauja tiesiai i namus ar ateina i pasta ir tada registruotu laisku tau pranesa?
Gi galima pasirinkti arba į namus arba į pašta. Patariu geriau siustis registruotu paštu, nes kaip į namus neša tai ir nebedaneša dažnai.
Kaip ten pasirinkt,kad registruotu laisku atsiustu? Gal biski kvailas klausimas,bet noriu tiksliai zinot.
Ir dar kai yra shiping adres ir billing adres,tai kur rasyt savo,o kur pasto adresa?
man irgi kyla sis klausimas kur ka irasyti kad i pasta nueiciau ir isten as galeciau pasiimti ir dar vienas klausimas ka reikia irasyt i zip/postal code nenoriu suklyst paskui dar neatsius lb dekui kas atrasys
As to ir bijau,kad neateis. weltui pinigai nueis,del to i klausiu,
zip/postal tai pasto indeksas. nueisi i pasta ir pasiklausk koks tikslus tavo namu pasto indeksas.
Nu pabandysiu ir as uzaugint kazka, nusipirkau 4 White Widow, 2 Lowryder ir 2 Early P. seklas. Siandien issiunciau apmokejima paziuresim per kiek laiko atsius. Is viso isejo 20 euru. Pirma karta auginsiu ir nezinau kaip bus...
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...