kazhdi dumojet po mere svojej isporcenosti

Na... 2g. per diena tikrai nesurukau ir tikrai nematau reikalo to daryti. Be to, nerukau kiaura diena - dazniausiai vakarais, kai galiu laika, likusi iki miego, skirti malonumams. Jei rukyciau nuo pat ryto, manau tai jau pradetu trukdyti tiek mano darbui, tiek moxlams. Taip pat esu dares ir pora pertrauku po 2-3 menesius.Exxxi rašė:Ir klausimas Domux , o po kiek tu mazdau surukai i diena ? Nes as tai pvz. parukiau as pusantru metu taip gerai vidutiniskai po du gramukus i diena ir per ta laika tik savaitele po viena diena sudejus pertrauka padariau.Galiu tik tai pasakyti kad man ant mokslu visiskai pochui pasidare , niekas nebuvo idomu isskyrus viena dalyka kaip cia greiciau parukius , realia laiko nuojauta praradau , truputuka atmintis susilpnejo , o didziausi minusai kad nebeejo susikaupti ir su plauciai pradejo hujowai darytis.
Nesutinku. Jeigu sugebi kiekviena karta atrasti nauju pojuciu, tai savaime kiekvienas rukymas tampa siek tiek idomesnis uz praeita.Exxxi rašė:Dabar tai supratau kad reikia ramitis per dvi sawaites tik karta parukiau.Supratau dar viena labai svarbu dalyka jog rukydamas kiekviena diena tu niekada nepajusi viso marichuanos teikiamo malonumo.
Savaime suprantama, kad skirtingas stuff'as turi skirtinga poveiki. Su laiko praleidimu, prikolais ir skirtingais suputovais taip pat viskas aisq. Bet kad kiekvienas turim skirtingas smegenines, kurios i ivairius dirginimus reaguoja skirtingai pamirsai paminet.Exxxi rašė:mano nuome tai kitus pojucius galima pajusti rukant kas karta kito stuffa.o seip tai zmones wisi taip pat apsipoocia.tik pas pas daugeli skiresi prikolai ir laiko praleidimas parukius.jei kiekviena karta poosi vis su kitu zmogum tai aisku kad wisokiu prikolu nauju kas karta atsiras.
Exxxi rašė:mano nuome tai kitus pojucius galima pajusti rukant kas karta kito stuffa.o seip tai zmones wisi taip pat apsipoocia.tik pas pas daugeli skiresi prikolai ir laiko praleidimas parukius.jei kiekviena karta poosi vis su kitu zmogum tai aisku kad wisokiu prikolu nauju kas karta atsiras.
soldja rašė:o koks yra "teisingas" požiūris i cannabisą? ir kas jį reglamentuoja?Sigma rašė:Kazkaip tu netaip rukai:/ Kazkoks netoks poziuris i cannabisa:/
jeigu žmogus sako kad požiūris yra "netoks", vadinasi jis yra neteisingas ir turėtų būti keičiamas į teisingą arba bent jau teisingesnį.Gusto rašė:o kur tu radai zodi teisingas ?
soldja rašė:jeigu žmogus sako kad požiūris yra "netoks", vadinasi jis yra neteisingas ir turėtų būti keičiamas į teisingą arba bent jau teisingesnį.Gusto rašė:o kur tu radai zodi teisingas ?
o jeigu kažkam užeis noras išsiaiškint ką reiškia žodis "netoks" ir kuo jis skiriasi nuo žodžio "neteisingas" - nesivarginkit.
soldja rašė:jeigu žmogus sako kad požiūris yra "netoks", vadinasi jis yra neteisingas ir turėtų būti keičiamas į teisingą arba bent jau teisingesnį.Gusto rašė:o kur tu radai zodi teisingas ?
o jeigu kažkam užeis noras išsiaiškint ką reiškia žodis "netoks" ir kuo jis skiriasi nuo žodžio "neteisingas" - nesivarginkit.